13

Притеснен

преди 4 години

Опитах се даже да си разплета чорапите, закупени една немска верига със седалище за Бг в Елин Пелин и с немски щемпъл за качество (странно защо пишеше произведено за..., вместо да кажем Made in Germany, ама това е друг въпрос), неуспях и се притесних. Още се притеснявам и за Гретето, сега ще трябва да се въведе евроатлантически данък и всички да плащаме за ценностите и климата в света. То Гретето ги беше наместило парите от вноската на ГБ или от договора за напускане на ГБ

12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 10И ЗАПАДНА ЕВРОПА НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВА........Ама Гъвнарията не е в Западна Европа, нали! Англия беше най-голям контрибютор за евро-милионите ама след Октомври - пръст в български ...ъз!

11

ДЖО МИРИЗЛИВИЯ ЧЕХЪЛ

преди 4 години

Никой нормален човек не се притеснява за тоя клозет. Да си седят там и да се забавляват с овцете вечер.

10

Анонимен

преди 4 години

До мухахахахха 8Трием, а ? Шо рошоидите ?.....Трият от шубе което показва колко зависими са от страха!

9

Естет с шалче

преди 4 години

Следващите които ще го напуснат ще бъдат Франция или Германия.

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 6Щял да изгони Българите и Румънците...Ще гони тези които не подлежат на интеграция заради неуспоримия селияндурски манталитет. За българските лумпеняци които сте повече знайте, че английското население на Острова е 55 милионно мнозинство а вие в България сте общо взето на едни цигри с ромита така че стягайте сезала откъм ***!

7

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Брекзит е средство за разкъсване на социалистическата международна мафия.

6

Анонимен

преди 4 години

До АнонименИ ЗАПАДНА ЕВРОПА НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВА.

5

Анонимен

преди 4 години

Великобритания напуска ЕС, но Източна Европа не се притеснява.......Ама въобще не се притеснява, потурковците от Селияндуристранската провинция 'България' не спират да ***.

4

Анонимен

преди 4 години

До това доведе алчността на Германия и гледането на собствения си гъззз. Отделно фактора английски пенсионери вярващи на светлото бъдеще на некъв гащниккл, без никакви постижения в политиката. Щял да изгони Българите и Румънците... Смях.. То там пълно с мангалииии от цял свят... Ама колко му трбяа на един пенсионер едно кибабчи и малко лъжи и е готов за гласуване.

3

Анонимен

преди 4 години

Когато над ламанша падне мъгла острова се скрива от цивилизацията.

2

Анонимен

преди 4 години

Източна Европа иска да си остане в ЕС за да е по-далече от Русия. Болшевиките трябва да търпят санкции, да им се наложат още, да затворим границите и да не допускаме руснаци. Вече почти се превърнаха в Северна Корея, още малко остана.

1

Анонимен

преди 4 години

ЖЕЛЯЗНА ЗАВЕСА СЕ СПУСКА НАД ЛАМАНША :)