157

Анонимен

преди 4 години

До 173 Anon - Квакай си от жабешкия жабуняк. Русия не е твоя жабунясал гьол, а океан. Не си ти който ще измерваш Русия с твоя аршин . Не случайно е казано " Умом Россию не понять, Аршином общим не измерить". Ясно ли ти е бе, боклуче

156

Анонимен

преди 4 години

Абе хора що мрази те толкова руснаците! Не че аз мн ги обичам. Ама Германия ги нападна, не обратното. Те са болни на тема война!

155

Анонимен

преди 4 години

Всички , повече или по-малко, сме израсли с приказки за Доброто и Злото.Злото не успя да направи дори свестна ютия за жена ти. Да не говорим за диш уошинг машин.Но се пънат на оръжия ! И там ще се провалят.Загазили са го яко, затова вадят оръжие,никой не вади оръжие ако не е застрашен.

154

Спомени

преди 4 години

То така немците говорели преди втората световна - а после...

153

Анонимен

преди 4 години

До AnonИдея си нямаш за пресования SgT44 нали?единсвеното общо е че има цев и възвратен бутален механизъм- все едно да кажеш че си брат на Ротшилд щото и ти имаш два крака и две ръце...аман от неграмотни хейтъри!

152

Anon

преди 4 години

Калашник? Ми че и той е краден. Справки СТГ 44... А немеца е прав. Тази ракета дори да я направят да лети- къде ще я тестват? Тъжното е че братушките грандоманията го тресе само за оръжия. Нещо за хората да направят- няма такъв филм. Нация от пиянски скотове с проблясъци на гениалност- това са те.

151

Анонимен

преди 4 години

"Преимущество", с какво? Качество на изделията им? Привлекателност на жизнен стандард? О, русокоски!Да, тези ги има!

150

Анонимен

преди 4 години

"Буревестник" няма да даде на Русия военно преимущество"да да! - докато не изстрелят първите две дузини....

149

Влад

преди 4 години

С преимущество или не, руснака е бил винаги беден , въпреки огромните богатства на държавата му. А и на него му е все тая...важното е ракети и паради да има...

148

Анонимен

преди 4 години

Руснаците! След калашников, нищо значещо. А Калашников,техник, с финландски произход. Това обяснява много неща.Включително и дестилацията на най добрата водка,"Столичная", там братушките са ненадминати.

147

Белгия

преди 4 години

Тук в Белгия нямаме проблеми сьс руснаците. Коѝто има пари е добре дошьл.

146

Анонимен

преди 4 години

Е, тоя ги разби. Писна му на човека да слуша глупости и фантасмагории.

145

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

..."военно преимущество"Стига русизми.Казва се предимство.

144

Физик от Факултето

преди 4 години

А тоя Енджинер от германия дали е бил допускан до тестовете ? И какъв достъп има до документацията за този опит ? Ооо, НИКАКЪВ ?? ИДЕЯ СИ НЯМАЛ КАКВО Е СТАВАЛО ТАМ ?? Обачеее, видял данните за радиационния фон....... И от там всичките тия вихри на въображението. Това е все едно касапин по пръд/нята на сви/нята да може да каже колко килограма е , как и изглежда кочинката , колко често я е хранил стопанина и какво герданче е имала на лявото копитце .Дончо веле са се развихрили .

143

Анонимен

преди 4 години

Синчето ми искаше да следва в Люнебург, градче близо до Хамбург. Ходиха там на приравнителен тест, но като видя новодошлите по улиците със забрадките се отказа.---------- Синчето ти кой знае какъв *** е, щом му се отщява да учи заради едни забрадки. То и ти не си много умен, щом така го наричаш, де. Бе що не си кажете направо, че сте цяла фамилия идьоти?

142

Анонимен

преди 4 години

Какво необичайно немско име - Роберт Шмукер!?

141

Анонимен

преди 4 години

"Дойче Веле, германският ракетен инженер..."Трябваше да спра да чета на Дойче веле.Много му е ясно на този *** какво правят руснаците. Подобна технология би имала приложение и в космоса. Да си гледа новите немски камилски сили и да не мечтае да разработва истински технологии

140

Инголщат

преди 4 години

Българин или румънец за немците си все едно- бавгоразвит балкански идивид с плосък тил (расов отличителен белег), така че дори да са учитиви те мислят за шебек.

139

Инголщат

преди 4 години

Не познавам българин който живее тук и да обича господарите си.

138

Анонимен

преди 4 години

до Инголщат,мечтите са безплатни. Но ако е истина то нещата съвсем не са ти наред, пич. Да стоиш в Германия и да мразиш немците, не си по-различен от индианските племена в България.