39

Анонимен

преди 4 години

Според техните разбирания направо е престарял и хукнал да си открадне булка на 8 без да плаща на родителите й. Да, но те само срещу пари ги "женят" иначе не би се разпищяла т. нар. й майка. Да се спрат всякакви помощи, привилегии и доплащания на хора без средно образование и работа, от която сами да се издържат!!!Щом се счита вече мъж и търси секс, да върви да работи и да издържа семейство, а не да се вихри.

38

полковник Георгиев

преди 4 години

С Божията и с вашата помощ изберете ме мен за диктатор! За едно престъпление на ром вкарвам цялата маала в трудов лагер за около 20тина години. БГ няма нужда да харчи милиони и милиарди за строеж и поддръжка на магистрали,тунели и т.н. За посечено дърво 10г. трудов лагер,за посегнал на наш доктор 10г. цялото семейство...Да видиме тогава накъде ще мърдат.

37

НЕбългарин

преди 4 години

За да се спаси България трябва да се управлява под диктатура! Демокрацията е пагубна за някои народи, като българския! Едно поколение диктатура ще спаси България! Едно поколение ще гладува, ще живее под санкции от цял свят, но като изчисти и изгони всички роми и тем подобни другото поколение може да се върне към демокрацията! Това го казва един НЕбългарин, който предпочита да живее с българи вместо роми! Все пак сме роднини от времето на Дуло!

36

Виви

преди 4 години

Господа държавници не ви ли е срам и грях да четете слушате и гледате какво става децата за който говорите че правите всичко. До кога на прокурори и съдии ще се дават торби с пари за много добра свършена работа не ги ли е грях да взимат кървави пари.Бонус за човешки съдби!

35

аман от толерасти

преди 4 години

До КуКлусАбсолютно си прав!

34

избирател

преди 4 години

Е оня нали го "САМОПРИЗНАХА",бре?!Те да не са цел род педофилски там?!

33

КуКлус

преди 4 години

Не съм казал че всички са изнасилвачи ...казах че който е такъв да го подпалят да не дава пример на другите ! Като не му направят нищо другите кандидати какво ще си кажат а ? Беззаконието е един вид насърчаване на престъпността ! Има държави които прилагат доста строги закони за педофили и изнасилвачи ...пак ги има но ако знаеш че ще те обесят за м**ете ще ходи ли да изнасилва ? Даже и няма да си го помисли !

32

напротив

преди 4 години

До Анонимен 39Казал го е,мой близък работи във Външно,и той ми го каза!За Библията си прав,с евреите са един народ,и в Библията е описано!А за историята не знам,но знам че е слугиня на политиката,и за това не ме интересува!

31

Анонимен

преди 4 години

99% от коментиращите тук изобщо не мислят. Водени са само от омразата си към определен етнос. Според тях всички ро.ми са изнасилвачи. Предния път обвиниха един, щото бил с регистрации, даже искат смъртна присъда за него, сега обвиняват други 2-***, щото... Задържали и тях. След 2-3 седмици да не се появи друго изнасилване или блудство? Следва резонният въпрос- дали е задържан истинския извършител?

30

Анонимен

преди 4 години

Не ми дреме дали са от Индия или са дошли от Египет, важното е, че са нагли натрапници, който ежеминутно злоупотребяват с европейското и в частност - с българското гостоприемство, поради което вековният исторически опит ни казва, че мир спокойствие не може да има там, където има роми.

29

Анонимен

преди 4 години

На банкянския папуняк електората се вихри необезпокояван ежеминутно и винаги намира уникален начин да се прояви.

28

Анонимен

преди 4 години

До КуКлус 41Според теб всички бедни ро.ми в това село са изнасилвачи или блудстващи с деца, така ли?

27

АНТИ

преди 4 години

Дръжте се братя !Лошото отсега нататък идва ...

26

Анонимен

преди 4 години

Случката поставя под съмнение вината на предишния заловен и обвинен. Уж го задържаха като извършител, а през това време се случва същото с друго дете от Сотиря. Даже го накараха да самопризнае, че той е извършителят. Не мис е мисли, ако му беше издадена смъртна присъда.

25

Анонимен

преди 4 години

Българо-индийска спогодба за връщане на българските граждани от ромски произход в майката родина Индия...Чудесно би било, нали?Откакто са натрапени на Европа от османските гайджини, *** навсякъде са създавали проблеми, неприятности и зарази. Може и споразумение между ЕС и Индия да има един ден, защото нещата загрубяват

24

Анонимен

преди 4 години

Индийския посланик никога не е казвал че е готов да приеме ромите, напротив,индийски махараджа доказа че нямат абсолютно нищо общо с ромите! Ромите и Синти са клон(коляно) от еврейското племе придвижило се с тях в древен Египет...и от там името джипси.Отразено и в Библията и в историята!!!

23

:)

преди 4 години

До Анонимен 32Защото ползва и латински букви, които съвпадат с кирилицата. И аз го правя :)

22

Анонимен

преди 4 години

Абе защо не влезе Жандармерията в това село и да им спука главите от бой?

21

шоп

преди 4 години

Нема страшно, културни особености.

20

гласуващ едеот

преди 4 години

Преди време индийския посланик каза,че Индия е готова да ги приеме!Въпроса е:Защо това изказване не беше отразено в нито една медия?И защо българското правителство не взе отношение към него!?