34

Анонимен

преди 4 години

Като се прави на мъж.

33

Др Врабчев, сексолог

преди 4 години

"И да се раждат само жени, без мъжката Y-хромозома, която е носител на смъртта."Явно въпросната американска подобрителка на рекорди се е назобала яко със смъртоносна доза мъжки Y-хромозоми вечерта преди състезанието. Затова е умряла.

32

ГАДОРЯН

преди 4 години

Когато се спускам с шосейния бегач, стигна ли 50 км веднага почвам да натискам спирачките за да убия скоростта. Пътищата са ужасни. Дупки, цепнатини, бабуни. Защо да се претрепя за нищо. Не се състезавам. Карам за кеф и кондиция. Важното е да навъртя повече км. 36 км са над 800 калории. До Балчик и обратно 3000 , или 300 гр мазнини са изгорени.

31

Анонимен

преди 4 години

Това не състезание за рекорд кой е по-бърз, а кой е по-луд.

30

До 21

преди 4 години

Браво, каза им го! Ся и ако обясниш как аджеба ше работи еволюцията, като само се клонирате, или още не е съчинено това ?

29

Балкански у хромозом

преди 4 години

"При условие, че може да се клонират като се опложда яйцеклетката от собствения генетичен материал на жената. И да се раждат само жени, без мъжката Y-хромозома, която е носител на смъртта."Апологетките на партеногенезата вън от сайта! Ние тука искаме само рекордьорки по продължително свирене. На дедовия. инструмент. Ай къш ***!

28

Спийди Гонзалес

преди 4 години

Който бърза бавно стига.А който поставя рекорди по бързина доникъде не стига. Или изобщо не стига.

27

Анонимен

преди 4 години

Джована Амати е последната жена състезаваща се във Ф1. Това се случва през 1992 г. с екипа на Брабам. Бива заменена от Деймън Хил. Интересното за Амати, че е била отвлечена от италианската мафия през 1978 г. и откупена за 800 млн. стари италиански лири. Тогава е била гадже на Елио де Анджелис който пък през 1986 г. загива след инцидент на ла кастелет писта Пол Рикар.

26

До 21

преди 4 години

Ама лесбийките феминистки и от клониране ли разбирате?

25

инфо

преди 4 години

Всички опити за скорост са рискови ..до безумни! Има физика и там пише E=mv2, както се вижда при увеличение от 100км/ч на 800км/ч, енергията на пилота се увеличава 64ПЪТИ, а при800км/ч се минават над 220м ЗА 1 СЕКУНДА. Практиката показва, че над 200км/ч трябват въздушни стабилизатори, а над 400 вече е проблем гумите да опират земята-затова е реактивна "колата". Истинските самолети излитат/кацат при ниска скорост 50-400, според вида.

24

Анонимен

преди 4 години

Силата на жената е в нейната слабост. Жени, не се опитвайте да ставате мъже!!! Така унищожавате и мъжкия пол.

23

хм

преди 4 години

Скоростта на автомобила зависи от конструкцията, теглото, мощността на двигателя. И куражът на водителя. Единственият измерим критерий, по който може да се отличи мъж от жена в тази ситуация, е теглото - типична жена, тежи средно колко по-малко от типичен мъж, 25-30%? Значи, женският рекорд трябва да е малко по-добър от мъжкия? Или нямат топки да натискат газта толкова

22

Европрайдатлантик

преди 4 години

"В миналото смелостта и геройството са били на почит, днес сте станали абсолютни страхливци, а повечето от вас не стават за нищо"Абе мани ти миналото, сега е модерно да си *** и толераст, виж какво ни повеляват евроатлантическите ценности и Дойче Веле. Трябва да сме татковци в изцяло мъжки семейства, я се махни с мачистката си пропаганда. Не си в тренда.

21

Анонимен

преди 4 години

До 21 ;Ай,тая пък и тя изби на мелодраматични словесни цапаници със смехотворни претенции за аналитичност !Кой ни бил родил ! Хахахахахаха....Тук изобщо не става въпрос за генетически материал,а за различното устройване на двата пола !Докачлива ще дойде дамата....

20

Анонимен

преди 4 години

Женски рекорд е, разбира се. Равенство е да се зачитат постиженията на жените, а не да ги игнорират. Ней-голямото постижение на жените е, че са ви родили на този свят. При условие, че може да се клонират като се опложда яйцеклетката от собствения генетичен материал на жената. И да се раждат само жени, без мъжката Y-хромозома, която е носител на смъртта.

19

Анонимен

преди 4 години

Естествено,че ще има ЖЕНИ и МЪЖЕ ! Това са два различни пола с различни биохарактеристики ! Ай,като искат да няма разделение,да се съблича и на ринга срещу Фюри ! Или на корта срещу Надал.За футбол,баскетбол,волейбол изобщо няма място за коментари ! Жените си имат свои амплои ,мъжете -също ! За интелект не споря,но ако се вземе предвид историята на изобретенията и принос в науката,така и бизнесвеличията- също имаме разлика !

18

Анонимен

преди 4 години

"Поне е загинала, докато е осъществявала мечтата си. А форумните троловеидебили ще умрат влайната си, без никой да се сети за тях"Написа баш най-старшият тролл и безславно умря.

17

Анонимен

преди 4 години

"Поне е умряла щастлива."Верно ли, я ходи да се ощастливиш и ти.

16

Кратун

преди 4 години

Е, все пак нещо е счупила.....

15

Анонимен

преди 4 години

"Лично аз съм фен сумото и ще се зарадвам на смесени схватки, обаче, в традиционното облекло без оглед пола"Баце, и аз чакам с нетърпение. Но засега японците само ни будалкат с мъжка художествена гимнастика. Не е честно.