152

комуни

преди 4 години

Слаба държава. Слаби държавници. Народа бедства . Няма справедливост.Престъпления . Кражби убийства убиства с цел грабеж.Крадене от общонародни средства.Трябва Крумви закони. Веднага. Не е работа на народа да се занимава с това. Да се бори с мафията и престъпност. Да съди политици.Но ако се наложи ще го направим.Налага се

151

Анонимен

преди 4 години

До ДинкоАз съм най-обикновен българин! Писна ми от неграмотни диванета като теб!!!

150

Динко

преди 4 години

До Анонимен 174...ама ти е добре да бозаеш, сучеш и крадеш от Запада, а? После те ди били виновно че ти давали. Цурвълбалкански!

149

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 166Ние не сме искали НАТО и ЕС!За такива сериозни неща се прави референдум задължително!!!Нас никой не ни е питал!Ако сега направят референдум резултатите ще бъдат ужасяващи за т ъ панарите които ни управляват!

148

!

преди 4 години

Браво на БХК, ромите имат права и трябва всеки да ги спазва. Но най хубавото е че сега сме в ЕС а не в СИВ където комунистите безчинстваха на ромите не само в България но и в Сърбия, Унгария и особено в Румъния. Спрете с тези комунистически оплаквания от ромите те не са ви виновни. Научете се че в нормална държава в ЕС всяко малцинство е с приоритет. Тава е начина на интеграция, другото е нацизъм и комунизъм. Ако някой не харесва либералната политика на ЕС хайде пътя към Раша.

147

Анонимен

преди 4 години

Тия *** от БХК когато и да ги екстерминират все ще е късно :(

146

М, да ...

преди 4 години

До 166 АнонименТц! Нещо не е съвсем така! Роми които получават социални помощи в З.Европа децата им задължително ходят на у-ще / ЕС гледа кво ще излезе от тез деца- в бъдеще/, а родителите 1-2ч. на ден са обществено полезни с труд! Иначе помощи Няма! В БГ такова нещо няма, а уж законите 1:1

145

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 166ЕС и НАТО не са ни проблема! Проблемът ни е единствено във собствената българска простотия и плиткоумие, заради което страдаме! Външна намеса няма!!!

144

Анонимен

преди 4 години

Ако ви кажа, че докато сме в ЕС и НАТО ще е все така, ще ми наслагат минуси, а може и да ме изтрият. Това, обаче не променя истината. ЕС и НАТО не са организации, които са създадени да се борят за нашите права. Те си имат закони. Добри или лоши, но са закони. И както казах, тия закони не са направени на нас да е добре. Искахме ЕС и НАТО- имаме ги. Трябва да им търпим законите, обаче.Ако не искаме ЕС ще трябва да търпим сканкции като РУСИЯ. Сами си направихме избора! Сега ще търпим!

143

М, да ...

преди 4 години

До АнонименКъв комонизъм бре? Българите да започнат да живеят в охраняеми зони ли, щот беден човек жив дявол / щом и покрив над главата няма да имат/!

142

Анонимен

преди 4 години

До Бизнесмен 162Обявявам 100 000лева за главата на Красимир Кънев! Давам ги на тоя,който ми я донесе на бюрото. 0885532514Краско за това ще печели, защото има гламави българи! Минималният български акъл води до нови ромски победи!

141

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 162"ПО ВРЕМЕТО НА САКРКОЗИ ИЗГОНИ ТАКИВА ОТ ПАРИЖ ПО ПРЕТЕКТС : ПРЕЧАТ НА ТУРИСТИТЕ. ТЕ НИ ВЪРНАХА НА НАС И НА РУМЪНИЯ ВЪПРЕКИ, ЧЕ ЗАКОНИТЕ НА ЕВРОПА!!!!"Чети законите! Връщат ни ги защото са български граждани. Ако си извършил престъпление или нарушаваш законите на държава от ЕС, в която не си гражданин, имат право да те изгонят от страната, закона е ясен. Ако изгонените роми бяха с немско гражданство, не с българско, нямаше да има проблем. Едното с другото няма връзка!

140

Бизнесмен

преди 4 години

Обявявам 100 000лева за главата на Красимир Кънев! Давам ги на тоя,който ми я донесе на бюрото. 0885532514

139

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 160До колко помнят ВСЧИКИ ТУКА и е ПИСАНО. ПО ВРЕМЕТО НА САКРКОЗИ ИЗГОНИ ТАКИВА ОТ ПАРИЖ ПО ПРЕТЕКТС : ПРЕЧАТ НА ТУРИСТИТЕ. ТЕ НИ ВЪРНАХА НА НАС И НА РУМЪНИЯ ВЪПРЕКИ, ЧЕ ЗАКОНИТЕ НА ЕВРОПА!!!!СТАРИЯ КОМЪНИЗЪМ ДЕВИЗЪТ Е - ВСИЧКИ СА РАВНИ, НО НАКОЙ СА ПО РАВНИ!!!

138

М, да ...

преди 4 години

Така и неразбрах как така съдилищата ще подсигурят покрив над главите на нуждаещите се роми! Евентуално ромите, чрез БХК ще спечелят някаква сума, а тя няма да достигне до нуждаещите се от покрив роми! Ще бъде прибрана от всички други но не и от нуждаещите се!

137

Анонимен

преди 4 години

Разберете бе хора, имате право да негодувате, но трябва да се борави с акъл а не с емоции! Със слонска сила и български мурафети няма да стане!За целта е необходимо да имаме много опитни и правилно тълкуващи ЕС законите администратори!!!Всяка грешка както и грешно решение в разрес с ЕС законите, води до още по голями глоби за България!!!!

136

Анонимен

преди 4 години

?!

135

yes

преди 4 години

Борисов да излезе да обясни с колко финансира БХК и кое налага да е допуснато в БГ , ние имаме закони за всички граждани, имаме адвокати за всички граждани така че да излезе да обясни мотивите защо е дал разрешение за точно това нпо.

134

bafff

преди 4 години

властта държи нпо-то защото срещу това се договаря явно да им осигурят по места гласове, ние няма да ви закачаме и ще ви пуснем в БГ вие на нас - гласове, пито,платено,а ние да го д'ух'аме, така намирисва работата.

133

mdaa

преди 4 години

целта на нпо-та е да им докара повече пари на човек, прокарали са си през Европарламента удобни закончета благодарение на мижитурските правителства в ЕС, и сега само ни цицат, защото управата ни е такава а ние сме си виновни че е такава,избираме си ги 10г и така че с тия закони и управници няма как да е друго.Дефакто негласувалите слагат тези управници, като оставиш 300000да вкарат 3 партии(ОП) значи негласувалите са ги вкарали, защото ако бяха излезли 1 млн малко трудно тия 300000 да вкарат кого да е или да фалшифицират.