12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 10Платено обучение е спасение и родителите ще теглят заеми за обучение, защото държавата е фалирала и няма толкова пари за учители. Другият вариант е увеличение на данъците на богатите докато съберат пари за децата на ромите и бедните българи. Учители има и сега но ГЕРБ ги отказват с някакви фиктивни конкурси и хората се отказват. Без конкурс трябва, защото конкурсите излизат много скъпо и хората се демотивират.

11

кака

преди 4 години

До Анонимен най точния коментар!!!

10

Анонимен

преди 4 години

Учителите в България трябва да бъдат два пъти по-малко и със заплати пет пъти по-големи. Само най-кадърните трябва да стават учители за да има принадена стойност към обществото. Заплатите им трябва да бъдат поне като депутатските (3-4 хиляди)защото тяхната функция е по-важна. На какво основание банкови чиновници ще вземат в пъти повече. Банкер без учител не се става!!!

9

Анонимен

преди 4 години

Има хиляди безработни учители.За едно вакантно място кандидатстват 35-40 учители.Назначават учителида с 6 месечни договори. После ги освобождават от работа и реват, че нямало учители. МОН само генерира текучество в училищата. Образованието е тръгнало стремглаво надолу.

8

Дядо му

преди 4 години

Беше ***, баща му по-малък, но той той няма никакви претенции към отечеството си ...

7

Анонимен

преди 4 години

Вчера писахте същото, онзи ден писахте същото, сега пишете същото... Колкото и да пишете, че се търсели учители, няма да стане истина. Учители има. Има много безработни учители. Назначават се само връзкари и партийци.

6

Анонимен

преди 4 години

Тия всеки път им казвам дайте и на чистачка 2000 нето заплата минималната заплата за всяка работа трябва да е 100 лв на ден за 20 работни дни по 8 часа на месец те искат с 700 лв някой да им стане учител за учител си трябва поне 3000 4000 лв заплата също за шофьор миньор и тнт

5

Анонимен

преди 4 години

То НЯКАВИ учител все ще се намерят. Въпросът е какви. По английски и ИТ са масово неуки. Как очаквате да научат децата, когато са далече под нивото. А това вече е кражба от всики данъкоплатци. Същото, че и много по-лошо от некачествени пътища и строежи. Защото тук става въпрос за бъдещето на страната.

4

Анонимен

преди 4 години

Как МОН дири учители ли?Обявява конкурс и хората с диплом под 4 имат право да участват в него, а тия, с успех около 3 и със здрав герб направо за директори ги назначават.

3

Да 1-ви

преди 4 години

Напълно си правЕдна позната се пенсионира и 2 месеца по късно вече й звъняха от 2 у-ща, докато не я навиха да изкара още една година.пенсионира се втори път, искара една година вкъщи и пак я "излъгаха" за още една учебна година.

2

Евтим

преди 4 години

Как? Никак.

1

Наблюдател

преди 4 години

Е, как - ами с чукане, на вратата.