21

Анонимен

преди 4 години

Такива *** като теб,ПРОФЕСОРЕ,избират *** да ни управляват,не уважавайки историята си и бавно и сигурно унищожават Велика България,

20

Трагедия

преди 4 години

Поредната доза празни приказки и кухи фрази на пенсионирания военен Радев !

19

Само питаме:

преди 4 години

ТОЯ ПАРЯСНИК, КВО ПАК СЕ ПЛЮНЧИ ПУБЛИЧНО??!!!НАЛИ ОБЕЩА КАТО ГО ИЗБИРАХА, ЧЕ ШЕ ВДИГА ПЕНСИИТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ БАБИЧКИ.... ХАХАХААААА...... ДА ВДИГА.... АМА НЕЩО НЕ ГО ДИГА.... ЩОТО ТОЛКО СИ МОЖЕ. САМО МЪДРИ ТЪПИЗМИ РЪСИ!!!!

18

Костов

преди 4 години

Срамни са политическите речи на резидента на връх Шипка. Говорят за предателство и чуждопоклоничество. Звучи като Корнелия Нинова, но по-лошия вариант на Нинова.

17

Анонимен

преди 4 години

,,Завещаната свобода иска и дела!'' - за каква свобода можем да говорим след като всички решения се вземат в Брюксел или в посолството бункер ,а тукашните ,,управляващи ''са само послушни слуги които ако не слушат тутакси ще бъдат сменени , за съжаление нищо не може да се направи .

16

А Вие?

преди 4 години

Какво направихте в качеството си на Президент.Да не би да наложихте 20 Вето на ф16. Забрана на Концесията на летище София. Непосилните сметки за ток, вода, парно. А предложение за референдум за излизане от НАТО. Решение за Здравна реформа - която да стига да най-бедните, които са се осигурявали.И преди, и при Вас България се продава безогледно.Вместо всеки ден ако трябва да излизате с обръщения към нацията, с инициативи, действия. Вие????Подобни действия искахме.

15

Стратег

преди 4 години

До АнонименБахур Бахар или Бойко Методиев Борисов, същият този, който празнува рожденият си ден в Израел в компанията на лабътците! Да доуточня за гербокухите ***, туканка - комунизмът също идва от Израел;))), както и Бойко;)))Всъщност, той и досега си съществува там;)))

14

Пускач

преди 4 години

Не знам кой не пуска комунисти и къде са тия комунисти,но в герп е пълно с тях.ББ,Цвъ,ЦЪ Цъ..Уилето...а Роската е станал такъв само на 22.То няма мядто от комунисти,как да пуснеш други.

13

Стратег

преди 4 години

Браво, Румене! А сега, да доуточним! Борбата е срещу лабътският и кряшки модел на светоусещане наложен с налагането на авраамическите вери върху съзнанието на Българина. Този модел, обезличи Българите и погуби Българщината. След като не можаха да ни победят с оръжие, лабътците и кряшците, дълго търсиха слабото ни място и го намериха - съмнението във вечността на Българското и оттам превзеха Великото Медно Гумно! Сега, обаче, ние сме в настъпление, в контраофанзива срещу тях, Връщайки Себе Си!

12

Анонимен

преди 4 години

Кой е Бахар?

11

Анонимен

преди 4 години

Добре че Бойко Борисов не пуска комунистите на власт .

10

БРАВО

преди 4 години

Дано се оправи България . Има шанс - идват Избори .

9

Костов

преди 4 години

Резидента е марионетка, влезе неопетнен в политиката, сега има няколко пласта л..на върху себе си. Радев е най-мразеният българин в момента.

8

Професор

преди 4 години

Импийчмънт за шофьора на самолет. Цветанов Президент!

7

Анонимен

преди 4 години

Да живее Бойко Борисов и да ни държи далеч от руското блато. А такива *** като тоя нека да реват

6

Анонимен

преди 4 години

Аман от тоя, само тъпизми ръси и червените пляскат като едно време със знаменцата. Жалка картинка

5

Анонимен

преди 4 години

Добре че купихме ф 16 че тоя *** да види какво е самолет .

4

Отвратен

преди 4 години

До ИзнервенДано не се научи на "дела" като вашия.Лява ръка,десен джоб и червен конец на китката.По цял ден бълва простотии.

3

Анонимен

преди 4 години

Поклон пред всички българи загинали за свободата на България!!!

2

Изнервен

преди 4 години

***.от. Ами точно този пък хич го няма по делата. Дай му само лозунги, тъ.пи клишета и нищоправене.