105

Анонимен

преди 4 години

Голям трън в дебелите дирници на банкери и кир ливи управници са дори и мизерните спестявания за още по-черни дни!мира нямат докато не ги гепят и тях! Напр. паспорти за коли и жилища!

104

Боримечката

преди 4 години

Кой уши байряка.Кой му тури знака?

103

четник

преди 4 години

Трупаме хиляди ,за патрони и байряци Време настана. На оружжие братя българи.

102

ГЕРБ forever

преди 4 години

Така е..Народът трупа милиарди под вещото ръководство на ген.Борисов и партия ГЕРБ и от ден на ден живее все по-добре!Народът със умиление и радост пали по някоя свещица за здравето на благочестивите ни управленци,благославяйки късмета си,че се е родил в това безметежно време!

101

Ако бяха на власт

преди 4 години

представяте ли си,след тази статия тук, как крадливи ръчички щяха да протриват Сандо Нереза и Драгалевския гърбат @й Дук!?Анатема на Сашо Нереза и на другия - Гърбатия @й Дук!

100

Хахаха

преди 4 години

Абе кви са тези новини. Нож в гърба на *** и примитивните им ***. Те се радват само на зловещи новини за България, и за хората живеещи в нея .Блъскат ги с плюсове и са щастливи..... Ужасна простота, може да се открие само по нашите ширини.

99

Анонимен

преди 4 години

Лъжи ,лъжи, всекидневни лъжи ,предизборни лъжи.....75% от този народ има спестявания до 1000 лв. колкото за погребение останалите не си знаят милионите това е днес българина. Точно както са ни изтипосали по всички межд.класации 80% от българите бедни като въшки а останалите не си знаят милионите ! Точно каквато е и политиката на Герб : едни работят за по 25 бона и това са приближените до герб тяхните синковци, щерки и любовници останалата рая за по 700-800 лв.

98

Овче Племе

преди 4 години

забравихте ли 1991-1996 как евреиските банки ви окрадоха спестяванията !!!???сега пак отидохте и си дадохте парите на гнусните евреи, дето ви докараха "демокрацията"

97

Койчо

преди 4 години

Българския народ е малък но много ***

96

Анонимен

преди 4 години

Крайно време да им гепят парите банките!...

95

V

преди 4 години

Тези данни показват увеличение на чорбаджийски сметки .И лошо управление на икономиката . В ипотеки (за тарикати строящи безумно високи сгради в междублокови пространства ) 11.275 лв. В реална индустрия 9.783 лв. Всичко това показва тежко дебалнсирана умираща икономика .При такива резултати се сменят управляващите .В България отдавна трябваше да се правят избори на две години . Защото няма резултати ;)

94

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНа нищо не си свидетел, те пирамидите почнаха от Варна през 90-те и завършиха с КТБ.Това че хората са глупави, не пречи на хората който знаят това да им вземат парите.

93

Анонимен

преди 4 години

Бях свидетел как спестяванията на родителите ми станаха на нищо по време на комунистическата Реставрация. Бях свидетел как хора влизат в болница по времето на КТБ (отново руска мина). Никакви налични пари и никакви депозити, докато в БГ има руско влияние.

92

Анонимен

преди 4 години

Аз работя в банка .Българите пари нямат и живеят връзвайки двата края с кредити.

91

Loyko

преди 4 години

Истината е,че банките работят/дават кредити/ с парите на вложителите.Видимо депозитите са повече като сума пари от кредитите ползвани от гражданите. Няма държава по света ,където разликата между лихви по кредитите да е между 60 до над 100 пъти спрямо лихвите по депозитите.Неможе на депозит лихвата да е 0.01% ,а на лихва за кредити над 10%/освен ако не са ипотечни/.Това се казва ограбване на народа,за сметка на свръх печалби на банките.Нормално е съотношение 2-3 пъти,а не минимум 100 пъти.

90

50 ст

преди 4 години

А другите да се гръмнат ли? ))

89

пецата

преди 4 години

тая лъжа я повтарят постоянно за да си прави човек извода че "другите имат а аз нямам .." умните хора след ктб не оставят парите си в банка, в бг най сигурната банка е бурканбанк , а тея милиарди ако изобщо ги има са на олигарсите и всички приближени до мафията

88

Анонимен

преди 4 години

Мен не ме интересува. аз винаги зареждам за 30 лева и пазарувам за 30 лева...

87

Анонимен

преди 4 години

Ами време е да има банкови фалити, но едва ли. 45 - 48 милиарда са на 5%, а останалите 5 милиарда на останалите 95% от населението.

86

Анонимен

преди 4 години

Тия 50 милиарда са точно едно нищо, разделени по равно на бг гражданите излиза, че всички имат по 7 хиляди лева, истината е че има малък брой милионери и милиони без нито един лев в банката.