34

BGexit

преди 4 години

Да се махаме час по-скоро от прогнилия от корупция и джендъризъм съюз!Само крадците на фондове и болни от сeксуални девиации все още си пеят одата на радостта. На тези, които защитават съюза с аргумента, че икономиката ни ще пропадне без ЕС, ще ги питам, дали вече не е пропаднала точно заради това членство. Отидете по магазините и се опитайте да намерите нещо произведено в България и чийто собственик на фирмата не е чуждестранно лице.

33

Анонимен

преди 4 години

Някои яхтсмени карат "Вечерното училище на живота".

32

Анонимен

преди 4 години

Разни вечни ученици и вечни студенти, вечно се учат и все остават ненаучени.

31

Анонимен

преди 4 години

Заблудите на либертарианците и евроатлантиците:Германия е с капитализъм, Люксембург е с капитализъм, Франция е с капитализъм.Искам и България да е с капитализъм.Но България 30 години е с различен от германия капитализъм. България не произвежда вече 30 години Мерцедес и БВМ. България с вече 30 години капитализъм остава най-бедната капиталистическа държава. Има разлика между капитализъм, и капитализъм. Добър е единствено колониалният капитализъм на колонизаторите.

30

Яхта- хахаха

преди 4 години

До SHEFAЗа да си на яхта, първо трябва да си направил пари. Не се сърди, ама седни, учи и помни. УЧЕНЕТО Е СИЛА, МЪРЗЕЛЪТ ПОЗОР.

29

Хайде на бас

преди 4 години

Хващам се на бас, че България до 10 години ще е в Шенген и ще е в Еврозоната.Навремето спечелих баса, за НАТО и ЕС.

28

Запалта

преди 4 години

До SHEFAСамо да попитам и какво от това като взиамш 450 лв. каква е връзката е с Еврото, дреми ми че ти си беден. Беден си, защото не си учил. Аз съм млад, учил съм и работя за голяма компания в България и не ми дреме, че мързеливити и неуките получават 450 лв. Аз искам да се развивам, продължавам да уча и да работя, за да получа още по-висока заплата, не ччакам административна запалта.

27

Анонимен

преди 4 години

Приемането на еврото е още една стъпка за откъсване от руската помийна яма. За това и руските *** газ пишкат.

26

Конго и ЧАД

преди 4 години

не е са в Еврозоната и Камбоджа не е, Папуа Нова Гвинея също не е, Либия, Иран и Ирак също не са. Не са, ама искат и те Евро

25

ЕС

преди 4 години

Някой се къняха и казваха, че българия неям да влезне в ЕС никога, обаче, само 15 години след 89 влезна в НАТО и 3 по-късно в ЕС. Само като си спомня, щял да се разпадне съюза, щял да фалира, ще ли сме да станем по бедни (накъде по-бедни) и други глупости, изтъкваха, че норвегия не била в Евросъюза, то и Судан не е в ЕС.

24

ЕЦБ чиновник..

преди 4 години

С ГЕРБ никакъв шанс... слух се носи по етажите

23

Напредък

преди 4 години

Първо не искахте валутен борд, после деноминация, после не искахте в НАТО, после не искахте в Европейския съюз, сега не искате шенген и еврозоната. МОЖЕ ДА НЕ ИСКАТЕ, НО НА ПУК НА ВАС ЩЕ ВЛЕЗНЕМ И В ЕРОЗОНА И В ШЕНГЕН, за да ви е яд. Няма как да ни върнете назад. ЕВРО и ЕВРО и ЕВРО и ЕВРО. НИщо не можахте да спрете, няма да ни спрете и за еврото, ще влезнете и вие вътре :))

22

Това беше целта, Пич

преди 4 години

До Бай Евстати : Да ни побъркат от реформи и мизерия ! Тотално да сме обезверени ииииииии тогава си правят, каквото им е кеф ! Народа гледа тъпо и вече му е все едно. Тоест "некои" постигнаха целите си на 100 % ! Кои са тия ????????

21

Евро

преди 4 години

Ако в България влезе еврото, само мързеливите ще останат бедни. Който работи ще забогатее повече - факт. Не работиш няма пари, работиш има пари.

20

руски тролове,

преди 4 години

Та коя държава от еврозоната живее зле, че не разбрах

19

18 държави са с евро

преди 4 години

само България не е, ама и тя ще влезне, рано или късно и ще дръпнем още напред, това си е факт

18

Естония

преди 4 години

Също е с евро

17

А Словакия бе

преди 4 години

Словакия смени краноата с евро преди 7 годин

16

брех

преди 4 години

И защо ни е ойро?!

15

Словения

преди 4 години

И словения е с Евро