214

Един от Северозапада

преди 4 години

Така е-Баце си купи време да управлява още, пардон, купи си самолети от Корейската война но с нова електроника, а всички ние ще плащаме. Паспорти на жилищата, паспорти на колите, 500 лева глоба ако си смениш сам маслото, нови глоби в КаТ....Едно не може да се отрече на гербаджиите-случили са на робски народ, пардон, овче стадо.Стягай те се за данък "Вдишван въздух" , а и данък "Полов акт", хазната е празна, а и избори идват, трябва да се купуват...

213

бесен

преди 4 години

Всъщност оставката ще е спасение за тях......явно това искат.....друг да им сърба попарата!Значи съд затвор и т.н. -----но Гешев НЕ трябва да е главен!!!

212

бесен

преди 4 години

ОСТАВКА!!!

211

нямям думи

преди 4 години

2020 вече ще ни искат паспорт дали достойнството на мъжа е във форма може ли да работи добре По колко въздух дишаме дневно и той да се заплаща -разбира се в евро Преди имаше идея да се плаща такса дъжд от блоковете -колкото повече вали толкова такса повече за ВИК ааааааааааааааааа такааааааааааааааааааааааа АБЕ да ви ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

210

Анонимен

преди 4 години

през 2022 год. ще има точно 2.022 млн жители в РБългария и половината от тях ще са пенционери .

209

Анонимен

преди 4 години

Не се знае до 2022 година може гербаджиите да не са на власт, а по затворите.

208

Анонимен

преди 4 години

Поредното ограбване на българина. Някои фирми ще направят тлъсти пачки. И като се окажи че някоя панелка и е изтекъл живота, какво правим?

207

до 205

преди 4 години

До АнонименАк една сграда е построена след като проектите и са минали с дефекти и приемателната комисия си е затворила очите и е подписала акт 16 наистита е ГОЛЯМ И НАИВЕН ОПТИМИЗЪМ че за 500 лева някой може да открие скрити конструктивни дефекти под мазилките и тапетите.Те на голи конструкции не са хванати та сега.Затова казвам ВСИЧКО Е ЗА ПАРИ!

206

Ала-Бала

преди 4 години

Времето изтича...на България.

205

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

Има ли значение, как ще падне една сграда, с паспорт или без паспорт?НЕ!!Ноима значение кой ще вземе парите.

204

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 208Истината е, че държавата е фалирала.Абе к'во ти пука?Толкова фалити си преживял през комунизма та още един голяма работа.Не го взимай толкова на сърце.

203

Анонимен

преди 4 години

Всичко е ръка за ръка.След паспортите ще гласуват и задължителна застраховка за да може и застрахователитте да намажат,то е синджир.Удрят кола,къща,следва застраховка.Играхме го навремето през 90-те години забравихте ли?Е да,тогава вървяха мутрите с бухалките и крадците.Преди това никой не правеше каско за кола или застраховка живот.Днес мутрите си имат власт и им гласуват закони.Без да идват с бухалките сам ходиш да си плащаш рекета.

202

Анонимен

преди 4 години

Абе бизнес осигуряват на някой бе пак ли да ви обяснявам?Ще наникнат едни фирми сега,ще приберат таксите от хората и ще им дадат едни хартийки.При първото по-силно земетресение няма да носят никаква отговорност.Всичко е за пари!Е уж е за здравето на хората,но блажени са верующите...

201

passport

преди 4 години

След козите и прасетата догодина ще събаряме панелки???

200

Анонимен

преди 4 години

Ха-ха-хаПреди една година хората ви казаха, че след избиването на козите ще дойде нещо друго.Тази година хората ви казаха, че след избиването на домашните прасета идва реда на хората.Истината е, че държавата е фалирала. След като свършат тези еврофондове тук ще бъде нещо подобно на Сахара, освен ако Турция не се излъже да ни окупира.

199

Анонимен

преди 4 години

Въпреки че се води с 11 млрд.лв.резерв и 3 млрд.лв. излишък, България тегли още 200 млн.лв.дълг, общо 700 млн.лв. за по-малко от 2 месеца. Което е трудно обяснимо.

198

Анонимен

преди 4 години

Хазната е празна, а чиновническия гь3трябва да папка!! Отръскайте си джобовете!!!

197

Анонимен

преди 4 години

"Нищо че сградите са построени с редовна документация ,включително и конструктивна ,прегледана от контролни органи и екпетрни съвети"Безпримерен оптимизъм... Кое нещо в "държавата" е наред, че това да е на място... Ако си отворя устата да ви разказвам за жилищата, в които живеете, ще излезете на палатки.

196

крадат ви нагло

преди 4 години

На нас ни обследваха блока за 300 лева,какви са тези 10 000 лева+ на вход бе!Разбрахте ли сега защо Борисов си купува прокурори,после Цацаров ще каже скъпо е но не е престъпление както каза за санирането!

195

Анонимен

преди 4 години

Какво ми хвалите новото строителство,купих нов тристаен в затворен комплекс във Варна уж 85 кв.м. ,а то 65 чиста площ,напука се целият комплекс -всички блокове,за една трева и бариера с охрана плащаме по 230 лв за три месеца такса поддръжка!пък то кой знае каква поддръжка ,само дето чистачки има!