104

Ала_Бала

преди 4 години

Както чета, чалгаджиите ще избетат Слави, който много спомогна с въпросите от раферендума, законово да облече купуването на партии от мафията.

103

Ала-Бала

преди 4 години

Кукловодите след т.н. Цар и Буда ни предлагат члгаджията Слави. Този човек 20 години активно участваше в оглупяването на българите с просташки подвиквания и вицове с сексуален привкус. Да не забравяме, че експлоатираше и детски труд. Голяма коалиция ще има - Буда, Валери - Винкела, Марешки - варненската мутра и Слави - чалгаджията. Много са ни *** кукловодите. Тези филми сме ги гледали.

102

Анонимен

преди 4 години

Има възможност да вкара хора в парламента,но самият той е страхлив и няма да пожелае да влезе,понеже се опасява от провал,което го плаши най-много!Ще използва шоуто си,за да продължи да назидава поучително от екрана народа и да оплюва, без да могат да му търсят отговорност, защото няма да е депутат.Хлъзгав *** е Дългия,пак други ще отнесат калая....

101

Анонимен

преди 4 години

Слави ще се изненада, когато разбере след изборите,че по-добре е било да са го кръстили Референдум Трифонов

100

Накратко .....

преди 4 години

Статуса му във Фейсбук показва едно - Дори и той не е наясно какво ще прави и с тези недомлъвки на последното си шоу , направи , както до сега е свикнал - КАСТИНГ сред коментиращите думите му и после ще си подбере най-удачното решение "какво да прави" . Друг е въпроса ,ако решението вече е взето от досегашните му работодатели , които направиха богата тая "медийна слугиня" на поръчкови предавания . Каквото и да е решението , няма да се бави много . Щото хората бързо губят интерес.

99

Анонимен

преди 4 години

Славито поне има орагнизация на западняшко ниво и западняшки маниер на работа, а точно това липсва на всички партии управлявали досега. Винаги ебило хаос навскяъде - лявата ръка не знае какво прави дясната, чакйте да се оправим и да не сме последни с такова ниво.

98

П.Петров

преди 4 години

Е Трифонов никога не е казвал, че е срещу някоя партия или идеология. Като истински *** Балкански ще е с "таз, която е на власт", защото "келепир има в тия работи". Но простите селяни така или иначе не гласуват за принципи, идеология, програма за управление с ангажимент за срокове на изпълнение ,а за нагъл селски тарикат, който да води стадото прости овце! За овчар на прости овце Трифонов е еднакво подходящ с Борисов.Друг е въпросът, че за държавник и двамата не стават !

97

Анонимен

преди 4 години

Аз ще гласувам за Тиквун - праща педофилите-убийци за цели 5 години в панделата, тоя може и за толко да не ги прати...

96

Валери

преди 4 години

До минувач. Може да е точният човек, ама за тъ.пи селски парчета като теб, дето му ходят на жслките концерти да друсат гюбеци. За нормалните хора, които за щастие са много повече, този вулгарен тип е просто бита карта без бъдеще.

95

Анонимен

преди 4 години

До баба куна. Ами явно тъ.па дърта *** като теб не си е направила труда да провери статистиката кои преобладаващо гласуват за ГЕРБ. А те са -младите до 25 години, успелите с кариера и бизнес на средна възраст и българите в чужбина. Това говори ли ти нещо, дърто?

94

Винету

преди 4 години

До "справедливост". А бе жалък ***, не ти ли е ясно отдавна, че с писанки по сайтовете не става. Справка - евроизборите (а и много други преди тях).

93

Реалист

преди 4 години

Ама що решихте лековато, че Трифонов ще е против ГЕРБ. Май доста други партии трябва да се притесняват.

92

Справедливост

преди 4 години

Изхвърли Герб-ГРАБИ Е-ЕВРОПЕЙСКА Р-РЕПУБЛИКА Б-БЪЛГАРИЯ-ГЕРБ-ОЗНАЧАВА --; Г-ГРАБИ Е-ЕВРОПЕЙСКА Р-РЕПУБЛИКА Б-БЪЛГАРИЯ???.. Г-ГРАБИ Е-ЕВРОПЕЙСКА Р-РЕПУБЛИКА Б-БЪЛГАРИЯ Никога ГЕРБ

91

minuvach

преди 4 години

Герб очевидно са в паника от проекта на Слави щом са пуснали троловете да плюят с такава енергия.Щом цялата медийна машина го плюе значи той е правилният избор. Това е като гаранция, че той е точният човек.

90

Българин 1

преди 4 години

Човек без поколение няма бъдеще!!!Само болни амбиции и "комплексарщина" !

89

Аполитичен

преди 4 години

Аман тоя се не наяде който му подаде мъни и подскача, като куче *** е. Извинявай те като "куку".

88

Никк

преди 4 години

Троловете!!! Постоянно пишат някакви щуротии за Слави и опитват да го дискредитират. Ако аз тръгна да ставам политик, сигурно и за мен някакви помиярчета, които не ме познават, ще пишат страшни глупости. Кой нормален човек ще го издържи това нещо непрекъснато??

87

Анонимен

преди 4 години

омръзналият ни сричащ от телевизора и той се натиска за безплатната софра!Хаха!Много станахте вече бе!

86

Анонимен

преди 4 години

До Никк"Ще гласувам за който искам -"Кой ти пречи ?

85

Никк

преди 4 години

Еее аман от хейтери, аман от инфлуенсъри, аман от прости тролсчета, аман от глупости тука. Всички вие можете заедно да изплезите по едно езиче и леко да ми го близнете! Ще гласувам за който искам - и това не са от досегашните партии! Пък вие си лайте колкото искате, няма кой да се занимава постоянно с вас!Аре чао