33

истина е

преди 4 години

Пич от класа ,а не като нашите мажоретки !!!

32

Съвременник

преди 4 години

Да бе емигрирал ! През 60-те му позволиха му да се ожени за дъщерята на функционерка - комунистка от Англия, а тя горката беше направо един орел. Живяха ивестно време в Западен парк с една Форд Англия с подсечен покрив. След това "емигрира" в Англия...

31

Анонимен

преди 4 години

Вярно ли е, че предлагал навремето, Ирак да си плати външния дълг към България в оръжие?

30

V

преди 4 години

Най доброто от Жорж Ганчев е ,,ЧЕРВЕНО СИНЯТА МЪГЛА ,, И Е ВАЛИДНО И ДНЕС. Той щеше да е в пъти по добър президент от ,,плевела,, Но червено синята мъгла ак.а по избори ,ама мнооооооого а.ка .Спрете да а.кате с цветните бюлетини щото Жорж щеше да е нашия Тръмп ;) Нека почива в мир .А ние да спрем да гласуваме за ,,ЧЕРВЕНО СИНЯТА МЪГЛА ,,

29

111111

преди 4 години

Българинът може да гледа умно но кара цял живот на гладно!

28

Анонимен

преди 4 години

Единствения политик дето ми е забавен и не ме дразни.

27

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен 30: Б'удалите всички ги лъжеха. Затова можаха да реституират и градинките пред блоковете, затова можаха да продадат за жълти стотинки Кремиковци, БГА Балкан, БТК и какво ли още не, затова Иван Костов можа да ни натовари американските ТЕЦ-ове. А б'удалите си вдигаха двата пръста по митигите и викаха "СДС, СДС". Ха викайте сега. Който не е подскача е червен.А на Жорж Ганчев лека му пръст. Друго ако не, поне беше забавен.

26

покой на душата му

преди 4 години

Беше колоритна Личност.

25

Анонимен

преди 4 години

Така ни лъжеха комунистите в началото на прехода. Този уж бил бизнесмен, а той треньор по фехтовка. Такъв ни беше прехода-измемен и под диктовка на комунисти. И днес е така и затова ни е такава и държавата.

24

Анонимен

преди 4 години

През 1990 ДС го доведе в България (той е агент още от 1970) и ни го представиха като някакъв голям бизнесмен, а той никога не се е занимавал с бизнес. Беше част от привидната многопартийност, а всъщност си беше проект на ДС/БКП. После го зачислиха към Мултигруп.Олицетворение на изкривения български преход.

23

Анонимен

преди 4 години

Уникален двоен агент и един от малкото агенти в света който е играел шпионски игри и е оцелял до старост. Един друг такъв е Путин ама хайде сега ще ми цъкат тука минуси коментари.

22

Анонимен

преди 4 години

"Не ме гледай умно, българино!"Класика. :D

21

we

преди 4 години

Този човек е голям и има достойнство. Българин. който е постигнал много...А Боко Тиквата няма никакво достойнство и цялата шайка която подават оставки за щяло и нещяло, вместо да поемат някаква отговорност. Мислят си че нацията е някакъв зайчарник, папи го галили по главата, на меркел се мазни...що не ходи сега да се мазни...нямаме южен поток, нямаме завод...най-много ни взеха за самолетите,вижте на другите какви са цените

20

Анонимен

преди 4 години

Кефеше ме,че под формата на шега с китарата казваше истини за които още на някои не им светва лампата.Почивай в мир Жорж!

19

Анонимен

преди 4 години

УМРЯ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИЯ КИРИЯК СТЕФЧОВ.

18

Анонимен

преди 4 години

Представяше се за голям бизнесмен, а не направи никакъв бизнес. Партията му беше патерица на мутрите от Мултигруп. Общо взето това е направил.

17

АНОНИМЕН

преди 4 години

100 пъти по-добър за президент от Жельо,Пешо , Гошо и Плевела. Просто като акъл, като контакти на светлинни години пред тях. Мафията не му даде да стане президент , защото Западът не обича по-умните от тях. Как си представяхте този живял цял живот на запад да хариже безплатно на щатите военни бази както го стори Първанов?Този е патриот по ген и душа за разлика от другите продажници. Поклон за Жорж!

16

eve1

преди 4 години

Да противоречива но все пак ярка личност,силен характер.Поклон!

15

Истината

преди 4 години

"Българите сме един много малък, но много *** народ!"Пичът беше голем! Поклон!

14

Анонимен

преди 4 години

По-добре нищо ...