11

Анонимен

преди 4 години

Дасикане Рома са велики български граждани , тоест Катун дошъл по Византия у нас и сега регистрирани като български граждани , чудя се ако ги няма близо 2 000 000 Роми у нас колко ли Населние ще остане

10

логичен бг патриот

преди 4 години

Ако имаше закон за кастрацията, това нямаше да се случи, защото тогава нямаше да е умствено увреден битов алкохолик.

9

АнонимеН

преди 4 години

ТОЗИ ЛИ Е ИЗВЪРШИТЕЛЯ ИЛИ НЕ НИКОГА НЯМА ДА СЕ РАЗБЕРЕ, ЗАЩОТО ГДБОП НЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ НАТОПЯВА ХОРА ЗА ДА СИ ПРИКЛЮЧИ ДЕЛАТА!!НЯМА СВИДЕТЕЛИ А ТОЗИ ПОЛУЧИ ПРИСЪДА ОЩЕ ПРЕДИ ДА ГО ХВАНАТ! СЕГА МОЖЕ ВСИЧКО ДА ГО НАКАРАТ ДА ПОДПИШЕ!ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА БОРИСОВ ЗА ГДБОП Е ПРИОРИТЕТ ДА НАТОПЯВАТ И ПОВДИГАТ ОБВИНЕНИЯ НА БАЗАТА НА СКАЛЪПЕНИ ОБВИНЕНИЯ !!ВИЗИРАМ СЛУЧАЯ МИРОСЛАВА ОТ ПЕРНИК И САМОУБИЛИЯ СЕ ДОКАРАН ОТ ЗАМЕСТНИК ШЕФА НА ГДБОП В АПАРТАМЕНТ ЗА КОЕТО БОРИСОВ ГО ПОХВАЛИ А НЕ ГО УВОЛНИ!

8

изумен

преди 4 години

И съдиите наистина ли смятат ,че това *** , което напада ,изнасилва и убива дете след 30 годишна присъда , която с работа ще се редуцира до 20г може да се поправи ? Ще излезе на 40 в разцвета на силите си и ще прави същото и още по-лошо. Кастрация и смъртно наказание!

7

Анонимен

преди 4 години

Какви са тези глупости , до кога ще го тънтуркате тоя ***. Да не би да му вярвате че съжалява, подучен от адвокат естествено. Тая физиономия не знае какво е да се съжалява. До кога данъкоплатците ще храним ***? Да видим присъдата.

6

Анонимен

преди 4 години

Имат предвид Българизиранот/побългарено Ромче от Сливен ли?

5

Анонимен

преди 4 години

Не бе, той гласоподавателя невинен, те само медиците виновни (според коментаторите вчера), че:1. Не са му дали хапче на ***,2. Не са му мерили кръвното,3. Не са го включили на система.После се чудите що народа избира терминал 1/2.

4

Алек

преди 4 години

До ЗастаряващВсички на това се надяват "момчетата вътре", иска ни се да е така, но не знам защо правите разлика между него и тези вътре? Те не са там, за да успокоят обществената ни съвест и да го накажат вместо нас....Едва ли...ще си излезе на 40 като закоравял убиец готов отново да убива.

3

Анонимен

преди 4 години

да.. след поредното групово изнасилване ще се случи инцидент да залитне от парапета на втория етаж падайки на врата си.....

2

Анонимен

преди 4 години

Никъв затвор. Ще храним ненужен жагал с даници. На площада и да бъде убит с камъни, да види реципрочност

1

Застаряващ

преди 4 години

какви 30... той е най - малко за 100, но момчетата от вътре ще го оправят и за по - кратко