31

Анонимен

преди 5 години

Честно казано,не си заслужава,ако е само за ден.Доакато отидеш и трябва да се връщаш.Ако е поне за два дни по си заслужава,но за един е умора вместо почивка.А по нашето Черноморие има свободни зони по плажа,задължително и пясъка и морската вода са далеч по-добре А тия,които казват че ги хващат болести на черно море,не е от водата в морето а от климатиците.В Гърция,водят е по солена и по студена а в Александрополис е направо замърсена от корабите в пристанището.

30

ВИЖ ТИ

преди 5 години

Браво за 25 лева с автобус на Бяло Море . Интересно нещо е днешния живот - Бяло Море се намира до Северния Полюс , в Русия близо до Финландия .

29

Анонимен

преди 5 години

Честно казано,не си заслужава,ако е само за ден.Доакато отидеш и трябва да се връщаш.Ако е поне за два дни по си заслужава,но за един е умора вместо почивка.А по нашето Черноморие има свободни зони по плажа,задължително и пясъка и морската вода са далеч по-добре добри.А тия,които казват че ги хващат болести на черно море,не е от водата в морето а от климатиците.В Гърция,водят е по солена и по студена а в Александрополис е направо ***.

28

Анонимен

преди 5 години

Концесионер на плаж в Гърция кълне друг:- Дано ти дойдат три автобуса българи с хладилни чанти! Дано!

27

Бай Иван

преди 5 години

Не че нещо, ама като пишете статии за бяло море, "бяло" го слагайте в кавички, щото бяло море се намира до баренцово при Архангелск Русия.

26

До 23

преди 5 години

ХАХАХА, абе нали там у вашия край бяха комитите бре, а тя каква стана - с шалварите и беж от БГ. Байно, капитализъм е едно и работи коректно при равни начала. А всичкото това плюене срещу нашето море, което почна от юни месец си беше и продължава да е работа на гърците. Познавам отлично и нашето и тяхното крайбрежие, плажове, хотели и ресторанти. Да, по екзотично е в чужбина, тръпката е друга. И толкова. Ако не вярваш опитай да си търсиш правата в Гърция или Турция пък да видим

25

???

преди 5 години

Кюстендилци (къцавци) са си поначало мазохисти. Да пътуваш 6 часа ,само ,за да си топнеш дупето в морето за час, два... Голямо удоволствие!!!

24

До 18

преди 5 години

А замислял ли си се че като ходиш на нашето море финансираш мутри които все повече застроявят нашето море?

23

Анонимен

преди 5 години

Да бе, ше ти станем аз у шест часа сабайле да ти одим на плаж у Гърция!Само в казармата съм ставал по-рано - от понеделник до петък в 5 часа, в събота и неделя в 5:30.А за да фанеш рейса у шест, па требва да станеш у 5!

22

Анонимен

преди 5 години

Не ходете защото като видите цените на доматите им, у вас може да се появят въпроси към нашия върховен лидер и баща на народа, а това е недопусимо.

21

Анонимен

преди 5 години

Ама що се чудите ве?От Добрич и малките селца и градчета в Добричка област и от Шумен и Разград даже ,всеки уикенд са по северното черноморие.На Калиакра,в Балчик,в Каварна,на Албена,че чак и на Златни Пясъци,в Св.Константин и Еленаи разбира се в морската столица-Варна.Та всеки ходи там където му е близо.Най- накрая,българи на две морета.Но от нашето по убаво нема.Е па нема.

20

Смешник

преди 5 години

И чумата по свинете не ги спира да ходят,храната им спрях от Б-я те наглите вместо да си седят взеха тамошна храна да ядат тцтцт. Смет

19

Мо

преди 5 години

Всичко щеше да е наред, ако по нашето море не бе замърсена водата от заустванията на хотели. Иначе има желаещи да ходят и на 2-те ни морета

18

Айде пак платена

преди 5 години

реклама. Явно някои нямат понятие от нашите плажове та се захласнаха по гръцките. Били по евтини, било красота и чистота. Абе който си познава родината знае къде са и красотиите, знае чистото море и белия пясък. Ако беше мръсотия и скъпотия, както платената антибългарска реклама прокламира защо не можеш яйце да хвърлиш от Слънчака на юг, помислете ако още имате сиви клетки в главата. Пък и статистиката за посещаемостта на гръцките плажове са налични.Някои много ще се изненадат като разберат

17

Анонимен

преди 5 години

Сиромашия... Изнасят пари от България да ги дават на византийците...

16

Анонимен

преди 5 години

До АнонименА дисагите с лютеница и домати тежат ли много?Към ВАШЕТО море се тръгва с дисаги ИМОДИУМ, други илачи и неща за първа помощ, че за една убодена пета, ще ти вземат пари, колкото за сърдечна операция

15

Анонимен

преди 5 години

От Кюстендил е 250 км, а от София е 300 км. Как не са се сетили и от София да пуснат такива автобуси? Имам колеги, които от години ходят на море в Аспровалта или Ставрос (веднага след Аспровалта) и са много доволни.

14

vlady

преди 5 години

Бях в Халкидики 26-28 юли - чисто е, но каменисто и водата е доста солена. Не попаднах на таралежи, едно фрапе беше 2 евро, коктейлите 8-10, голяма порция сардини 9 евро и т.н.

13

Анонимен

преди 5 години

А дисагите с лютеница и домати тежат ли много?

12

Сенкя Чадърова

преди 5 години

Ми за двама души - по-евтино от един чадър на "тяхното си" Черноморие.Ходят хората - да им е здраве! Няма празно пространство - нито в природата, нито в обществото, нито в бизнеса.На един познат тъщата и нейни приятелки ходят веднъж седмично. Шегували се бабите, че това било пенсионерското море. Че се и черпят там бабките