42

гражданин

преди 4 години

Ти пък вярвай на жена да ти каже с колко партньора е била и колко е щастлива ...

41

Обърнете внимание

преди 4 години

Кой е огласил резултати от проучване, което твърди, че е организирал? Това е Християнският институт за семейни изследвания в САЩ.Не само у нас има институти, чиято задача е да пропагандират нещо. Християнският институт пропагандира ценностите, проповядвани в Библията - на един мъж се полага една жена, а прелюбодеянието е тежък грях. Внушава се, че е смъртен грях, ако дори само пожелаеш жената на друг мъж.Така че, търсете такава, с която ще си подхождате и ще ви е добре да сте си заедно.

40

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 47Ако е допуснала да разбереш, чете сравнява с други мъже, това може да означава само две неща. Или е много глупава, или нарочно го прави, за да те дразни.

39

Анонимен

преди 4 години

33, 34Не бъркай българките с твоята жена и с ***.Гроздето е кисело само за такива като теб.

38

:)))

преди 4 години

До Ач (30)А бе пич,На любопитните баби ще казвате, че правите ремонт и се налага да го правите и в необичайно време, защото през останалото време имате много служебна работа.

37

Анонимен

преди 4 години

то тва е ясно от век и веков. скапано положение е да спиш с някква и да усетиш че те сравнява с преживяванията си от миналото. като например тройка. как ще го минеш това как ще й дадеш нещо повече та ти си сам човек

36

Все мъже пишат

преди 4 години

А дори не се хвалят , колко много са забили.Това доказва , че русофила се срамува да говори за секс с жени.Дай му за *** да пише и няма край.Дори за русначки не пише и дума , а по лесни от тях няма.

35

Изследването е смях

преди 4 години

Все едно , да питаш в джамията , дали е полезно свинското месо

34

Анонимен

преди 4 години

Казва се разПльокан,а не разШльокан

33

Анонимен

преди 4 години

Философията не е лъжица за всяка уста.

32

Дарвин философ

преди 4 години

До ...Четем превод от английски (САЩ). Най- вероятно ,некви доброволци от прованса,питали разпитали и при разлика от само 8% обявили резултати. Друг е въпроса ,че тия с по двете бройки надали ще говорят открито за тези неща на некви неделни партита с кекс и чай или по телефона. Дори и да говорят ще кажат , че мажо им е номер едно и е хепи ,иначе ще я помислят за лесна и ънрейалъбъл .

31

Анонимен

преди 4 години

разшльокани

30

Гoшу

преди 4 години

До ПсихопрофилХахахахахах :) Яко брат, аз видях третото :)))

29

Гoшу

преди 4 години

Демек, спете със задръстени гъски

28

...

преди 4 години

Кой ги пише тия тъпотий ?

27

Анонимен

преди 4 години

А това "правило" важи ли за левчовците от прайд-парадите ?

26

До Ач

преди 4 години

Хахахахайаха - коментар на годината

25

Ач

преди 4 години

-С първия/първата колкото и да е било нескопосано не се забравя затова първия/първата да са ви специални и на специално място.При мен беше на плажа и в далечината имаше съученици дето хвърляха по едно око и сега все още ме кефи най-много на плажа ама само ако мойта ме пусне на "командировка" щото тя само в леглото и след полунощ ми дава ,да не чуела некоя от бабичките във входа ,че са им дали некви ултра мошни немски слухови апарати от Здравната каса и сега чуват как ръждясват опелите даже..

24

любви нестан

преди 4 години

Брачна двойка женени от 20 години лежи в спалнята.Жената към мъжа:-Скъпи,иска ми се да правим любов.-Ами скъпа знаеш кое къде е,така че оправяй се!

23

Вица на ноща

преди 4 години

Жена към закъснелият си съпруг:-Груйо къде беше?Мъжа видимо пиян:-Мълчи *** Станке ,че ядеш шамари!-Къде беше те питам !-В ловната дружинка избирахме председател...-Е ,че три дена ли го избирахте ?-Не знаехме как...На края предложиха да си ги мерим и избрахме Коджакафалиев.-А ,че Дарко нямаше ли го?!-Аз казах ли ти ,че ще ядеш шамари ***!