13

Жо

преди 4 години

МНОГО ЗЛОБА се усеща в коментарите на русофилите.Разберете- СССР сам се провали и фалира в политиката си на надпревара във въоръжаването.След Брежнев, на два пъти се опитаха да го реанимират, но не се получи.Историческата ситуация изискваше РЕФОРМАТОР!И той дойде с идеите за Преустройтво, Ново мислене и Гласност.Ако не беше Горбачов, реформаторът щеше да бъде Борбачов, Ворвачов или Дорбачов. Все едно как се казва, но задължително на СССР трябваше РЕФОРМАТОР за ужас на нашите русофили!

12

Анонимен

преди 4 години

Ако русофилите смятат емигиралите българи за умряли, означава ли, че и 300''те хиляди руски бежанци по българското черноморие, са умряли за Путин !?

11

Анонимен

преди 4 години

Ако не намираш разлика между СССР и ЕС можеш немедлено да хванеш влака на "дружбата" и да се братушкаш до насита в руския Гулаг до края на живота си !...само трябва да попиташ там дали и ти ще ходиш в "Рая" както Путин вече обеща на мужиците !

10

Анонимен

преди 4 години

Когато не ставаш за журналист и си творчески импотентен, залагаш на статии за Втората световна, Студената война, които пълниш със сухи факти преразкавани хиляди пъти. Точно като тази статия.

9

Анонимен

преди 4 години

А през демокрацията 30% от България умря,дори запада си сложил корумпиран послушко за премиер от милицията!

8

Анонимен

преди 4 години

От 16-та република на СССР станахме на 27-*** република на ЕС.

7

Анонимен

преди 4 години

Падна желязната завеса и какво? Купихме си айфони и бмв-та на лизинг, но за сметка на това 20% от населението на България напусна държавата и то особено интелектуалният елит - лекарите, възпитаниците на елитните гимназии, хората владеещи чужди езици. Тоест ние за един ай-фон и за едно БМВ се продадохме и разпуснахме държавата. И вече няма кой да работи, няма кой да гради. Евалата. И от диктатура от Москва минахме на диктатура от Брюксел. Като ни кажат "приемете бежанци" ние слушкаме.

6

Анонимен

преди 4 години

Понякога се чудя журналистите в този сайт знаят ли в кой век сме. Още дъвчат Студената война.

5

Германохейтър

преди 4 години

Колкото по-зле е Германия толкова по добре!

4

Анонимен

преди 4 години

Разпада на соц лагера Гулаг е най-великото събитие за човешката цивилизация през 20 век, а разпада на руския Гулаг ще е най-великото събитие за човешката цивилизация през 21 век. Амин !

3

Анонимен

преди 4 години

България и днес е под кърваво, комунистическо-мафиотско робство. Управляващите комунисти разграбат и унищожават държавата И ДНЕС!

2

Анонимен

преди 4 години

До ЕС форевърТиквенце герберско ! Точно тези , които бяха на чело на комунистическия режим в България, сега са най-големите капиталисти и "евроатлантици" !

1

Анонимен

преди 4 години

Целта на това разделение чрез Желязна завеса е да превърне Източна Европа в евтина фабрика за първична обработка на суровини.Неслубайно най-големия икономически бум Запада изживява между 1945 г. и 1989 г.