124

Анонимен

преди 4 години

"Лошите" комунисти, влизаха с танкове в маалата...

123

Анонимен

преди 4 години

Библейската справедливост изисква микробът да бъде убит, плюс целият му род. А защо това няма да се случи, и има ли справедливост - вие добре знаете.

122

Анонимен

преди 4 години

Това животно е било осъждано за блудство. Ако тогава го бяха кастрирали, това нямаше да се случи.КРАЙНО ВРЕМЕ Е КАСТРАЦИЯТА ДА СЕ ВЪВЕДЕ КАТО МЕТОД ЗА СПРАВЯНЕ С ТАКИВА ПСИХОПАТИ!

121

Агент Иван

преди 4 години

ТОЗИ МАРТИН Е ИЗБИРАТЕЛ НА ГЕРБ....ТИКВАТА ОТ БАНКЯ ЗАГУБИ ЕДИН СИГУРЕН ГЛАС, СЕГА ЗА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ НА 27 ОКТОМВРИ !ДОЛУ ЗА ЛИЛАВИЯ - ГЕРБАВИЯ КМЕТ НА СЛИВЕН РАДО РАДОТООО, ОТ ЕТНОСА НА МАРТИН .

120

Ф.С.В.

преди 4 години

Този заслужава точно- да го вържат на теглича и да мине през Цял Сливен центъра -за да видят всички индианци какво ги чака ако направят и те такова нещо- и после да го дърпат с теглича на колата докато не му остане кожа и накрая издъхне в агония като остави една хубава диря на асфалта !! После в близките 10г няма да има такова престъпление в БГ!

119

до галфона

преди 4 години

дето ще ми трови кучетата- трите кученца бяха изхвърлени - отгледал съм ги като децабез команди не правят нищо , пазят играят си с децата командите ги давам на албански / за да не се случи няко случайно да каже дума на която да реагират/ мога да ти дам адреса- площад Славейко - купи си някоя кмижка и оправи правописа-извинявам се че е извън темата животните не са зли по природа, а всичко зависи от възпитанието ето в този случай - липсата на възпитание , на ценностна система

118

Анонимен

преди 4 години

Ако този ром беше вкаран в училще и имаше заплата едвал би се решил да стигне до тук но няма държава това е като дивия запад или османското робство затова всеки бяга няма работа ако не си връзкар и любовница аи заплатите не са заплати а подаяния има и турци и роми и мутр и африканци

117

Анонимен

преди 4 години

Тая форма на живот е бил вече в затвора и е свикнал с обстановката. Примитивът няма да бъде впечатлен от някакви си изнасилвания и побой. Единственото вярно лечение за такива е "окончателното решение", но изкривеният и фалшив обществен морал, наложен силово, няма да разреши Земята да се изчисти от един пapaзит.

116

Анонимен

преди 4 години

България е държава на един дктатор който дава пари само на лапачите от партията му всички други са безработни ако не са връзкари и любовници и емигрират ако държава беше вкарала в училище този ром той нямаше да стигне до там на ден се случват не едно а десетки такива случай но по сайтовете и телевизийте се споменава само за единици еднственото което може да се направи е да се емигрирра това е ромско турска индо мутренска държава на един диктатор

115

Анонимен

преди 4 години

Жалко че вече го охраняват иначе досега бащата на момиченцето да си е купил пистолет и да го е разстрелял на място.

114

Анонимен

преди 4 години

Сега ще го лекуват с нашите пари, а после до края на мизерния му живот ние ще го храним и отопляваме в затвора. Това не е справедливо.

113

Зозо

преди 4 години

нали бате бойко го фана лично той може сичко а СТРАНДЖАТА е голем *** и повече нема да си играем с него на тате и мама

112

Анонимен

преди 4 години

до 121 Не, тоя заслужава да гние и да еват в затвора дълги години. Иначе много лесно ще се отърве с олово в тиквата.

111

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се упражнявят повече в стрелба. Не са го уцелили в точното място.

110

Анонимен

преди 4 години

Жалко, че е прострелян само в крака. Сега на тоя *** ще трябва и лечението да му плащаме, щото той не е здравно осигурен.

109

Анонимен

преди 4 години

Нямало опасност за живота му ли? Тепърва ще види какво е опасност за живота си тоя в панделата.

108

Анонимен

преди 4 години

Не се е "самоубил", защото наесен това си е един глас за герб! То техните са все такива.

107

Анонимен

преди 4 години

Чист швед направо...

106

Анонимен

преди 4 години

Едно желязо да му играят в главата в затвора и да го заравят тоя.

105

Satira

преди 4 години

Да му бият инжекцията още в болницата и толкова.