23

Анонимен

преди 4 години

Българите имат тюркски корени. Някои невежи го свързват с религията, но това е ДНК. Нищо лошо да си турк, нищо лошо и да си бял европеец. Раждането в една или друга държава не е заслуга, нито присъда. Всичко е до личните постижения на индивида, труда. Ако се бори за нещо повече, за страната си, тогава е патриот. Има общо с Турция колкото аз с кралицата. Която не се знае колко е и кралица. Не веднъж през вековете е намиран потентен баща след това заличаван, понякога са отвличани и готови бебета

22

1

преди 4 години

До нн, а българско животно има ли,след 200години гръцко присъствие и 500години османско присъствие,дали е останало българско животно.

21

Анонимен

преди 4 години

Хубаво е човек да е националист, ама тези са побъркани маняци. Пра-калеко му бил турчин. Една интресна история : В щаба на Гьоринг имало един генерал, който му бил добър приятел.Обаче, човека имал завистници, които ламтели за мястото му и изровили от някъде, че прабаба му била еврейка и пуснали донос. Гьоринг казал " В моя щаб, аз решавам кой е евреин и кой не е"Та и тук така

20

Предател

преди 4 години

С камъни ще го гонят този британците като се усетят как ги е изиграл с брекзит без сделка !

19

Анонимен

преди 4 години

Бил турчин ,ама с българско име !Глупости на търкалета,типичен британски човек е .Вижте му вида .

18

Анонимен

преди 4 години

Само Борисов! Само САЩ! истински щастливци сме че нашият лидер е проАмерика!

17

Анонимен

преди 4 години

Ха, бил турчин, ама половината на половината на половината, т.е има-няма 12.5%. Пак повече, отколкото на турските султани, последният около 3% турчин. А името му не е руско, а чисто българско, макар и кръстен на някскъв руснак, приятел на семейството.

16

Анонимен

преди 4 години

само на мен ли ми беше трудно да проследя хронологията

15

хммм

преди 4 години

Турски народ няма както няма македонски. Турците са смесица от кюрдски шиити, сунити, византийци и балканци повечето които българи. Затова в Турция можеш да срещеш от тъмно кафяви до светло руси и дори много рижави. Ако държавата беше хритиянска имаше абсолютната възможност да е център на света. ПРекрасно местоположение със страхотен климат, но запада не би го позволил нали затова оставиха Византия-центъра на християнството да бъде прегазен от мюсюлманите, днес можеше и света да изглежда по различен начин с Византия ама на...интереси европейски.

14

Анонимен

преди 4 години

Кметът на Лондон е потомствен пакистанец що не турчин за премиер?

13

Анонимен

преди 4 години

Избраха си председател турчин , за да спрат имигрантите :D

12

Анонимен

преди 4 години

Борис прилича повече на пиян руснак. Сравнете го със Султан Ердоган и ще видите легитимния турчин.

11

нн

преди 4 години

Ало, няма такова животно турци. Има племе, селжукски турци в рамките на персите. Всичко идва от изтока, всички са наследници на свирепи племена от изтока с център Иран. Цивилизацията на света преди хиляда години е била в Константинопол и тия диви племена и народи са се преселили при по-културните. *** времена, *** нрави и последици.

10

Fenasi Kerim

преди 4 години

Турски журналист го беше попитал чувства ли се турчин а Джонсън отговори че обича Турция но е повече англичанин. После в социалните мрежи едни го псуваха като човек отказал се от произхода си други пък пишеха в стил "чакайте сега с този е премиер на Великобритания какво очаквате да каже".

9

Су 34

преди 4 години

То проблемът е че такава нация като "турци" няма.

8

Йосиффф

преди 4 години

Общото между Турция и Русия е, че не са в Европа и никой не иска да чува за тях. Факт. ЧАО.........

7

Анонимен

преди 4 години

Типична параноя на младо формирани нации. Все пак турци, като основен национален елемент в ново формираната държава, с името Турция, се появяват 1923г.А елити са преминавали от Римско Византийския период, до края на Отоманската империя. Клонове от тези елити са плъзнали по цяла Европа. И до острова се се добрали. Просто 16в. някой реши да рестартира историята, забравяйки свързаността на западно Европейските елити с Източната Римска империя.

6

нн

преди 4 години

Великобритания ще се разцепи като Югославия. Това я чака. Ще стане. Ще излязат от ЕС и това ще им бъде краят.

5

Ами

преди 4 години

Те и във Великобритания след време ще го наричат предател, защото от Великобритания ще стане само Англия!

4

Жиб.

преди 4 години

Този е толкова турчин, колко е турчин Мехмед Соколович! Ако човек с 67% британска и 13% турска кръв е турчин, значи 95% от "турците" са българи, ромеи, албанци или сърби!