108

Анонимен

преди 4 години

Много Воеводи на 15г. с "модерни" дълги бради пишат тука.Немат търпение да се сборят с руските солдати....

107

ха-ха-ха

преди 4 години

ШЕФА=Шматка Айде сега , не си давай сам оценка ,че мирише на Бойковизъм!!!Дето се вика ,сам се тупаш по гърба, ама върху рамената ти кънти на кухо ,демек жълтата ти кратуна има само семена и вятър.никой не ти чете постовете ,защото са елементарни.не се напъвай ,няма смисъл.

106

Анонимен

преди 4 години

и това трябва да ме вълнува.....УМНИТЕ ХОРА СА КАЗАЛИ- КОЙ СЕЕ ВЕТРОВЕ, ЖЪНЕ БУРИ- НЕ МЕ ЗАСЯГА.

105

До Някой

преди 4 години

Прав си учениците. На тях им наливат в главите, че баба Гюлфие е крила Левски, че турци и българи са живели в мир и сговор, че финландци и латвийци са ни освободили/от какво?/. Че Русия е най-големият враг на България.Който владее миналото, той владее настоящето. Министерство на истината.

104

Който и да е

преди 4 години

До НякойЩото България зачита правата на своите гражданье,Айде холан,моля ти се.Шайката е окупирала държавате и дере наляво и на дясно.Само облагодетелстваните ги понахвалват.

103

Анонимен

преди 4 години

Граничат със себе си.Аляска е руска.

102

@

преди 4 години

Забавно... изпратили някаква тенекия на разходка и си честитят, че тя стигнала там за осем часа и при това не е паднала, не се е загубила и не е аварирала при кацана! Супер Раша!

101

шматка

преди 4 години

Ееие най сетне проумяха че граничат с САЩ и могат да си го мерят там а не в Европа.

100

Анонимен

преди 4 години

Не знам коя държава ще е,ама ще е изгорена до неузнаваемост и ще бъде като пустиня на жарко слънце с остатъци на изгорела ламарина и желязо на коли,които са по евтини и от самото желязо

99

ха-ха

преди 4 години

За Аляска спешно са заминали 10 Боинга с памперси.

98

АБВ

преди 4 години

До Ер 81Поправям се, правилно е да се каже - напада съседите си. И да, не винаги напада първа! Например, СССР нападна Полша втора, след Германия! И те използват думите "Великата Отечествена Война"! Странно защо, бият се съюзници, правилно е да използват " Великата Междусъюзническата Война". Или може би не е вярно?

97

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 89Та въпросната дама в едно изказване по световна медия заяви, че не е справедливо Русия да разполага с толков много богатства и ресурси и те трябва да бъдат споделени със Запада.Ми много ясно!За какво са й на Рашка природни ресурси като не ги използва?

96

Анонимен

преди 4 години

До Трепери Русийо!На когао му пука за твоята Рашка говняшка бе?Ако ще да трепери, ако ще да зъзне.Все тая!

95

Анонимен

преди 4 години

Хахахаха, пращала Рашка бомбардировачи И какво?Най-много да изядат боя!

94

бони бон

преди 4 години

До БоНбиха ха-боНбандирала.С бонбони ли бре?

93

БоНби

преди 4 години

А защо ли е заличено от историята,че Русия е бонбандирала България.А се лае ,че САЩ се го направили,при условие,че тогава САЩ е бил съюзник на Русия а ние на нищожеството Хитлер?

92

Анонимен

преди 4 години

Това да си агресор и постоянно да казваш че си заплашен си е голяма наглост.

91

КойКой

преди 4 години

Пак паднал Рашко самолет в царевичака(нива)Не научихте се да летите бееее

90

Анонимен

преди 4 години

Какво да коментирам с неспасяеми продажници и нагли безумци!!!!!Русия си извършва проверка на възможностите да отреагира при нападение срещу нея от страна на върховните световни убийци на невинни хора по целия свят от Северна Америка/САЩ/ - *** нещастници!!!!!!

89

Анонимен

преди 4 години

Може би знаете, че всеки един от тези стратегически бомбардировачи Ту-160 носи името на герой-руснак и това име е изписано на борда на стратега с големи букви. Името на единия от стратегическите бомбардировачи Ту-160, кацнал в Анадир, полуотров Чукотка, Далечния изток е Василий Решетников.