109

?

преди 4 години

60 метрова яхта без тоалетна...Вервайте ми :)А ако няма тоалетна къде ще пуска срането, тоалетната хартия и дамскитре превръзки? В найлонови торбични и после в морето.

108

до 114

преди 4 години

Кратуно, а спри да се пенявиш и осъзнай, че щом мислиш, че постижение на цивилизацията е да тровиш и унищожаваш, значи си деградирал до степен,в която и природата би се отдръпнала да не разложи трупа ти, но тя е милосърдна и ще го стори.

107

До 113

преди 4 години

Посочи ми е един физичен закон, според който не може да извлечем повече CO2, отколкото изпускаме в атмосферата? Ето виждаш ли, какво е екоталибан, човек като теб, отричащ науката и въобще всички достижения на цивилизацията. Не е далеч деня в които ще може да контролираме глобалния климат, въпреки съпротивата на фанатици като теб, които уж се борят с проблема. Само науката ще ни даде ключа към нашия проспоритет и развитие, така е било, така и ще бъде, сектите винаги ще са синоним на деградация.

106

Анонимен

преди 4 години

До 106 До 101Ами щом толкова държиш, се завръщай към първобитния начин на живот. Ще работиш над духовното си развитие. Не можеш да извличаш CO2 от атмосферата по-бързо, отколкото се изхвърля.

105

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Кви вятърни батерии? Кви слънчеви батерии? Вие лу00ди ли сте бе?Франция има 1500 атомни електроцентрали. Америка има 5000.Няма технология, която да произвежда толкова огромно количество енергия с минимално замърсяване, което се контролира от най-умните хора на планетата - физиците!!!Като станете ядрени физици, тогава ще коментирате. Само Тиквата разглоби нашата нова ядрена централа и сега ръждясва. Затова сега ни тровят и тока е скъп.СПЕТЕ В НЕДЕЛЯ, КОГАТО СА ИЗБОРИТЕ. СПЕТЕ И ДИШАЙТЕ

104

Циник

преди 4 години

Четете сп. Фокус - "Финансово изгодните гешефти на хората стоящи зад Грета Танберг"ПР мениджъра и бизнесмен Ингмар Рентцхог основал компанията "We don't have Time" през 2017 година - чака печалби и дивиденти... А тази пиклa - му е "Троянски кон"А наивниците - пак си вярвайте, че Грета ще ви спасява."Търсете парите!"

103

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Най-чистата енергия - атомната.САМО ТИКВАТА-Р00МСКИ КРАЛ ОТ КЛАНА реши, че не може да има България ядрена мощност щото международните ПРЪЧОВЕ го държат с: - убийства - измами - банкови кражби - фалити - машинации - побой - изнасилвания - трафик на жени - наркотици - оръжия - съдебни измамиКолко са глупави тия бъъъългари. Важно е да спят в неделя до 4 следобед в деня за избори, за да може МАФИЯ-ДЪРЖАВА по-лесно да си купи изборите.

102

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Никой не иска да купува остатъчния токсичен продукт от производството на батерии. Саам00 баце, като чул колко пари даваят японците от бате-риии ТошоШиба и се съгласил.ГОЛЯМ БИЗНЕСМЕН!!! ТОЙ ГОРКИЯ ЦЯЛ ЖИВОТ САМО ШЕФ НА ФИРМА С МУТРИ БИЛ И ИЗВЕДНЪЖ СТАНА БИЗНЕСМЕН НА ГОДИНАТА. Не му стигнаха стотиците титли като: Батман, Любовника на фолкаджийки, р..о.мския крал, пожарникаря, папа... Сега иска и да Мистър Токсична Батерия.

101

До 101

преди 4 години

Вятърните турбини и слънчевите панели, не са решение, напротив те задълбочават проблема. Какво правим когато няма вятър и/или слънце? Някой трябва да компенсира тези мощности, тоест тези широко рекламирани зелени енергийни технологии се оказват много неефективни, скъпи и напрактика безполезни, защото винаги трябва да разполагаме с дублиращи мощности.

100

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Отиде в Япония да се моли на фирма ТошоШиба да изхвърлят най-мръсните отпадъци в БГ. Тъпата тиква му светнали очичките като чул, че ТошоШиба му дава 10 милиарда на г. само БГто да взима най-опасния остатъчен продукт при производството на батерии. никой нБраво Тикво. С твоя подпис обрече няколко милиона българи да заболеят от РАК. Честито!!! Ама, нали твоето внуче живее в Лос Анджелис в имение. Кво ти пука за някви си т..ъ..п..и българи, които гласуват за теб. Ск***паняк@@@! Б000клук!!! О-с-т-авк

99

До 101

преди 4 години

Напротив екоталибана е твърдо ЗА, завръщане към първобитния хипи начин на живот, климатичните промени са просто предтекст. И никъде не съм написал, че в научните списания се лансират неистински платени учени, тези учени се лансират в масовите медии, за да облъчват наивниците. Иначе в сериозната научна литература, се публикуват много интересни решения, разработват се технологии за извличане на CO2 от атмосферата, изучават се физико-химични свойства и т.н.

98

Браво

преди 4 години

И аз искам да протестирам на 60 метрова яхта !

97

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Специален поздрав за всички ГРОБАДЖИИНе се притеснявайте! Скъпите климатици и домашните машини за прочистване на въздуха няма да помогнат. Като почнете да падате по улиците като всички останали ПЛЕБЕИ ще разберете, че полза от тия милиарди - никаква.Иначе батко е в Япония и вече подписа сделката с фирма-производители на батерии да изхвърлят токсичните суровини в България. После масово българите болни от РАК.Пак спете в неделя сутринта и не ходете да гласувате. Тиквата всички ви ще излекува

96

Яхтата била...

преди 4 години

...60 метрова? Хе, хе - ти да видиш;)

95

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Докато не почнете да припадате по улиците масово заради липсата на кислород няма да се сетите да промените: - отнемане лицензиите на корпорациите, които сондират за петрол и газ - отнемане на лицензите на фирмите произвеждащи и продаващи цигари и спиране всички субсидии за тютюн - забрана на всички коли с вътрешно горене (само електрически, ако не ползваш велосипед) - отнема лицензите на фирмите, които произвеждат автомобилни гуми (вече има еко алтернативи) -отн. лиц. на произ. на батерии

94

до 96

преди 4 години

Да, променя се, човекът допринася за това в голяма степен. Всъщност, не човекът, а човешката дейност. Работата е там, че станахме прекалено много. През 1820 г. населението на Земята е било около един милиард. За двеста години сме нарастнали осем пъти. Прекалено много хора сме.

93

Анонимен

преди 4 години

До До 95Тезата ми е ясна - трябва да се намаляват въглеродните емисии. За научния подход съм съгласен, както и за разумните решения. Намаляване на въглерод-съдържащите горива е едно такова разумно решение. Относно връщането към първобитния начин на живот съм против. И "екоталибаните" са против, като гледам. Не се съчетава със слънчевите панели и електрическите турбини, които използват. А с това, че в добрите научни списания пишат само "неистински" платени учени, няма как да се съглася.

92

ист

преди 4 години

Големи екоактивисти се извъдиха шведите. Иначе произвеждат стомана, самолети, автомобили и динамит - цялото им производство такова майката на природата.

91

До 96

преди 4 години

Аз не споря за нищо с теб, нито отричам климатичните промени, единствено изразявам твърда позиция спрямо употребяването на проблема за религиозни и политически цели, с цел извличане на най-вече финансови дивиденти, нещо което зелените гуру-шамани правят от десетилетия. И пак ще повторя, нищо фатално не се е случило, човечеството не е застрашено, живота на Земята още по-малко, всъщност в топлите си периоди на нашата планета винаги живота е избуявал.

90

До 95

преди 4 години

Не ти разбирам тезата, климатичните промени никой не ги отрича, въпроса е кой какви решения предлага. Екоталибана, който всъщност отрича всички достижения на цивилизация, настоява за завръщане към първобитното и отрича или изопачава науката, докато нормалните учени изучават проблема и предлагат най-различни разумни решения. И в науката не се вярва, тя се основава на факти и логика. В науката няма гуру-шамани, няма догми, дори велик ум като Айнщайн бърка и си признава за което.