131

Експерт

преди 4 години

Русия е най крадливата, но и най некадърната страна в света!Не може да си откраднал толкова германски,български, американски и т.н. технологии и..да не сътвориш нищо читаво надстроено над тях!Руснаците са първи в света само по убийства, алкохолизъм, проституция, крадливост игенетична тъпота!С други думи казано, ако изчезнат от лицето на земята, няма да липсват на никой нормален човек.

130

Анонимен

преди 4 години

Руснаците имат 20000 танка Т72 останали от Брежнев и тях ще си ги модернизират и използват дълги години напред. По същия начин и със "новите" им самолети - Су-30, Су-34 и Су-35 до един са модифификации на Су-27. Миг-35 е модификация на Миг-29. Реално от действително новите разработки като Армата и Су-57 ще произведат по няколко бройки за парадите и това е.

129

Колеблив читател

преди 4 години

Въпрос към днес.бг! Толкова ли ви е мила русия /По мила от България?!/, че на ден пускате по две, три статии за нея, при положение , че не граничим с нея и като цяло не се интересуваме от руснаци и тем подобни.Или сте руски сайт списван на български език?!Моля, отговорете ми!

128

Анонимен

преди 4 години

Количеството не винаги означава качество.

127

Анонимен

преди 4 години

Стари и калпави най вече

126

Анонимен

преди 4 години

То тъй ако ги бройм и ние имаме 147 бр самолета 15 бр миг 29 ..14 бр Су25 ....16 броя Л29 ... 8 бр Пилатуси 14 хеликоптера Ми24 ... Кугоари, Ми 8, Пантер ,Бел

125

Анонимен

преди 4 години

Сиреч 75 недоизпипани Су 35 няколко бройки прототипи 130 петнайсет двайсет годишни ерзац файтъра Су 30 и железария от ссср времето ... Направо им повервахме 80% ново :))))

124

Чичка

преди 4 години

Хора руснаците са доста по богати от нас, влезте в нета и четете, аз бях там мин седмица и съм много изненадан, поне три пъти нашия стандарт, бензина е 1,20лв при заплати на шофьор градски транспорт от 3200 лв нагоре! Стандарта им се покачва непрекъснато, защото точно като американците печелят от проекция на сила, а не производство, а вие пишете клишета и варете домашнярка! Армията им всъщност им вдига стандарта само с рекламата си, плюете Путин но той е мега успешен промоутър!

123

Анонимен

преди 4 години

И малка България ще обнови почти 100 процента от авиопарка си до 2025 година!.8-те летящи руски 30 годишни щайгище бъдат заменени с 40 годишни американски щайги.Трепери, о Крим!

122

Летете

преди 4 години

Летете български орлета, още малко и ще се качите от мулето (МиГ-29) на преливащия от тестостерон жребец Ф-16. И тогава над Крим ще настане тотален мрак. Когато Ф-16 лети мишките в Крим гасят ламите и си лягат.

121

бай ганю

преди 4 години

на голяма държава и трябва голяма военна мощ но в случая се жертва от благосъстоянието на народа за да се укрепва военната мощ за да може да се вдъхновява народа не разбрах какво включва космическото въоражение на космическите сили?едва ли толкова скъпо струващ и мащабен парк може да се подмени и на половина до зададените срокове но щом някой си вярва тъй да бъде

120

избирател

преди 4 години

Наистина сте неуморни ***!!!Как изобщо ви минава през им,че Русия е толкова изостанала във военно отношение,подчертавам ВОЕННО!!!Ако беше така,тоя свят отдавна щеше да е САЩ.....

119

Анонимен

преди 4 години

***, добър опит, браво - заслужи си бонбонче от Сорос.Но да те светна, че всичик кораби, които имат турбини, при разпалване на горивото изкарват гъст черен дим, докато им се разпалят пещите.Точно толкова гъст черен дим пускат и американските кораби в този момент.Айде моля те виж в интернет има много снимки на американските "най-модерни" кораби, които пускат същия гъст черен дим преди да загреят котлите.Изтърка се този пиниз дето от време на време го пускате по команда троловете

118

Русия е изостанала

преди 4 години

Не знам дали е вярно, но казват че единственият самолетоносач на Русия работел с дървени въглища, защото като плувал изпускал гъст черен дим

117

Анонимен

преди 4 години

И да се присъединим към евразийският съюз, така ще можем да си се оплакваме с чисто сърце какви окаяни прошляци сме и колко сме изостанали. Това е любимото занимания на българина, така беше и по време на соца и сега. Това е да си *** по душа.

116

До 130

преди 4 години

Във Виетнам свалиха над 3 000 американски самолета.В същото време американците трепеха цивилните виетнамци като зайци, палеха ги живи (има видео доказателства), бомбардираха всичко наред с килими от бомби, отровиха 30% от територията на страната, като я поливаха с нечувани отрови (примерно "ейджън ориндж") които и до сега са негодни за живот.Това е геноцид, подобен на този на Хитлер над евреите, само че без концлагери.И това ако е победа, след като харата от джунглите ги надвиха накрая.

115

Анонимен

преди 4 години

Видя ли гъpбaв българин ми идва да му бия два шамара. Имайте самочувствие.

114

Анонимен

преди 4 години

И ние при бай Тошо имахме 450 военни самолета, а сега ни будалкат, че някога може и да имаме цели 8, с които Борисов изтича да обещае, как ще пази Косово и Македония!Цирк и резил!

113

Гюро Михайлов

преди 4 години

мисля,че по-разумно щеше да е да си купим руски СУ-35 вместо музейните експонати Ф-16 също както бай Реджеп си купи руски зенитни системи вместо американски,но нали сме си назначили за управник пожарникар ще му сърбаме попарата

112

Реалист

преди 4 години

Абе не е приятно да си мислиш, че можеш да правиш каквото си поискаш и изведвъж за се блъснеш в стена....