11

Анонимен

преди 4 години

Данните на НСИ обхващат всички места за настаняване, не само черноморските хотели, а това въобще не означава че българина предпочита черноморието за почивка

10

Анонимен

преди 4 години

Нещата стават НЕКОНТРОЛИРУЕМИ.Борисов обърна държавата с главата надолу.Тоя разсипа всичко включително представата за добро и зло.Вече няма значеение какво си направил.Важното е КАК ще го представиш на опростачената публика.И най-голямата злина може да я извъртиш в положителна светлина стига електората дае достатъчно ***.А вервайте ми, електората е ХИПЕР-***.КАТАСТРОФА иде.......

9

Хайдут Сайдер

преди 4 години

Отново плоска пропаганда!

8

Аз

преди 4 години

Дали пък е верно това дето го пишат, като пунктовете към Гърция са задръстени. А на беломорските плажове няма място от летовници, предимно от България.

7

Анонимен

преди 4 години

Никога повече на българското кафяво бетономорие.Убеден съм , че догодина сезона ще е по-зле , защото не вярвам , че българските пишман бизнесмени могат да се променят.

6

Анонимен

преди 4 години

Само проверете, какви цени и печалб обевяват хотелите.Половината масово пишат нощувки по 8 лева на човек, а всъщност, туроператорите таксуват по 200 лева, плащат им в офшорни сметки и нашите се правят на ударени.А има и една малка част, където пишат, че от 15 април, до 15 септември, всичките им 300 места, на 20те стоички, които имат, са заети, плаща им се по 300 лева на вечер, а персонала е само 6 души ... как ли тъй? М? Някой?

5

Бай Евстати

преди 4 години

От цялата статия става пределно ясно че НСИ обслужва политически цели с маниполиране на даннитедо сега имах съмнения и си мислех че поне основните неща са вернивече съм убеден че реални данни нямаима измислени статистики с цел пропаганда

4

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ пак счупиха тъ помера с безумната си пропаганда.Ама нормалните хора вече не се връзват.

3

Анонимен

преди 4 години

Това не са българи, а селя ндури и герберасти. Карат ги да ходят по партийна линия.Нормалните хора ходим навън. Не е задължиттелно да е само в Гърция и Турция.Албания, Черна гора, Хърватия и Италия също са много добри дестинации.И доста по-евтини от Кафявото Фекаломорие.

2

Анонимен

преди 4 години

На Мутроморието почиват главно отре пки. Родни и международни, така да се каже.Но все отре пки.

1

Анонимен

преди 4 години

За последно "почивах" на Кафяво море през 2011-та в Созопол.Децата се върнаха с дизентерия, а аз и жена ми с кожни обриви.От тогава не съм повтарял. Има къде къде по-привлекателни курорти в чужбина.Нали границите вече паднаха. Преди ходехме на Ла й нарника, защото нямахме друг избор.