51

Анонимен

преди 4 години

Аз минах 5 кръга на интервюта, но на 6-ия ми зададоха следния заблуждаващ въпрос: "Имаш ли нещо против да носиш обяд на шефа?" - казах: "Разбира се, че не - за мен това е чест и дълг!". "Добре, ами ако няма обяд, отидеш в заведението и няма, тогава какво ще правиш?" Изпотих се и се притесних, че няма да отговоря правилно и ще изгубя шанс да се състезавам в хубавия капитализъм. Няма да мога да работя по 18 часа и да знам защо (подксазка: за шефа). Напрегнах всичките си сили и казах:

50

Анонимен

преди 4 години

До 57Ти си един загубеняк, който и за охрана не става ...

49

Хюго Бос

преди 4 години

Не разбрах как така насила напускат домовете си, при положение че живеят под наем и реално не е тяхна собственост. Все едно моят наемател да почне да се разпорежда какво да правя с моя имот. Егати и комунистите, егати и чудото- не научиха, че чуждото е чуждо и не е тяхно.

48

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 42Аз не искам цоциализъм. 15 години 30хил.в ДСК жилищно. Ни жилище, ни дявол. Нищо, че преизпълняваха петилетките. 500лв. май бяха в Мототехника. Ни кола, ни дявол 20 години. Сега тухлен край София в затворен комплекс с басейн и охрана веднага. Автомобил последен модел лидер в своя клас веднага. Работя 12 часа и знам защо. Само да направят и здравеопазването капиталистическо. Срещу внесените здравни, нямам право на мост. И...от джоба ми.

47

до 50

преди 4 години

А, демонократите пратиха "ромите", да я довършат.

46

Анонимен

преди 4 години

Изхвърлят от домовете им? Мястото, където живееш под наем, не е дома ти. За наема има договор, който всяка от страните може да прекрати.

45

Анонимен

преди 4 години

До 47И аз минах орез 3 кръга на интервюта, наеха ме и днес заплатата ми е 8 пъти по-висока от тази, на тея, сетонпредпочетоха, да се напушат и насоят, вместо да учат за прифесия ...

44

Анонимен

преди 4 години

До 36През 20те о 30те семейството ми беше по-добре. Имали сме прислуга... ама пусти му селски куманизъм

43

Анонимен

преди 4 години

До 42Ми аз не исках ...

42

Анонимен

преди 4 години

До 39Зависи къде си ... В сградата оред нас в Копенхаген има 2 апартамента, на който собствениците (братя) са по Света поне 7-8 месеца в годината, следователно апартаментите са пред Airbnb но си има условия и неспазването им има тежки псоледици.

41

Анонимен

преди 4 години

Нали искахте капитализъм и пак ревете?!? Хесус - Месус, ми не се оплаквай, братко, а давай, развивай се и ти с капитализма, хехех. Какво беше, "търсим хора, които са гъвкави, адаптивни, учат бързо и са позитивни." И най-любимото ми: "трябват ни хора с can-do attitude". Това последното Кирил го е казал на Методий, когато е стигнал само до 14-тата буква и казал: "Не мога повече."

40

Българин от Германия

преди 4 години

Ами социалистите на влас в Испания затягат положението. Аз предпочитам "дивия" капитализъм пред социалистическите регулациите и закони - ял съм им попарата 40 години.Естествено, че прекратяването на договора за наем трябва да им атрайност от мин. 3 месеца, както е в Германия, за да имат време наемателите да си потърсят друго жилище.За жалост Rot-Rot-Gruen коалицията в Берлин готви драстични мерки срещу собствениците на жилища и служи на изберателите си - калпазани, ***, леви екстремисти.

39

Анонимен

преди 4 години

Тез да не ми се правят ... Много по-лесно е да си вземеш жилище ттам, отколкото при мас. По-трудно е, да те изгонят.

38

Проблем си е

преди 4 години

представи си стандартна кооперация, живееш си, и изведнъж съседите ти почнат да се сменят през седмица. Постоянно влачене на багаж, тряскане, тропанеИ това са туристи, дошли за купонНе напразно си има хотели и отделно сгради за постоянно обитаванеИдеята да тази платформа беше да можеш да отдадеш временно част от жилището си, или такова което не ползваш в момента а не да купиш 9 апартамента и да правиш бизнес. В бизнеса има други регулации, категоризации и т.н. Тва е ДИВ ЗАПАД

37

Анонимен

преди 4 години

Как да се разхождам по улиците и да виждам само натрапници, които се разхождат по тях?"Брях да му се невиди...Хесусчо иска улиците само за него.Интересно за една година колко пари вкарва в хазната като данъци,такси и оборот и колко вкарват туристите минали през един апартамент като неговият за една година.Сигурно десет пъти повече идват от туристите.С какво допринася павече за развитието на града Хесусчо,че протестира.

36

Анонимен

преди 4 години

Живях на наем, когато делях стая с колега.Сега живея на наем в собствена стая, но ще синкупя апартамент скоро.Не, не съм хвърлял пари в "коша" защото за 3% от цената на тези имоти, живях 6.5 години там.Сега вече, имамсъбрани, да плрият 40% от цената на жилището и е на далавера, дори с лихвите, особено, като пусна наемател в голямата стая, да си го взема от банката.

35

Анонимен

преди 4 години

"Буквално ни изхвърлят от дома ни. Тук съм живял 14 години. Чувствам се така, все едно откъсват част от мен" - този дом буквално не е твой, а под наем. Тогава какво очакваш? Да се потъпче конституцията, да се отнеме апартамента от собственика му и да ти се даде безвъзмездно само защото ти така го чувстваш?

34

Анонимен

преди 4 години

До 39Има си закони има си всичко ... Това не ти е българия, дела половината са готови да получат инфаркт, като им подам договор с 9 страници ...

33

Анонимен

преди 4 години

То и сега във всеки договор за наем си има период за предизвестие и от ДВЕТЕ СТРАНИ!Това не дава право на нагъл наемател да претендира за каквото и да е друго.

32

Мега якия набор

преди 4 години

До Стар НабирТака е - Airbnb-нце, кътам по 150 лева на нощувка от чужданците и ми е кеф.