22

И Бареков и Бареков

преди 5 години

До брех брех брехИ Бареков и Бареков

21

Анонимен

преди 5 години

До брех брех брех"Този ли селски чалгар ще ни управлява."Като те управлява бянканския селя.нин, по-добре ли ти е? Т. нар. "чалгар" поне е прочел повече книги от вожда на ***.

20

брех брех брех

преди 5 години

До АнонименТози ли селски чалгар ще ни управлява. То както е тръгнало, българина ще излезе изключително ***. Първо си избра Станишев, после царя ***, а сега току виж и тоя учиндолски воклук. По-тъпо от това няма накъде. Аааа не познах, забравих за момент че говорим за тъпия български народ, или поне една не малка част от него.

19

ба

преди 5 години

До Анонимен 15Йоло Денев, това ти ли си?

18

ГОРД БЪЛГАРИН

преди 5 години

Доста правилна оценка на ситуацията тези дни. Явно не всички политолози са коне с капаци.

17

Анонимен

преди 5 години

Партията на Слави има учредителна декларация, в която са описани целите и намеренията на партията. Защо някой не се опитва да разсъждава по същество върху това, което иска Слави Трифонов и заради което казва че влиза в политиката. Всички т. нар. политолози се скъсаха да разправят как името й обиждало българите, как спасявал изветрелия си рейтинг и какви ли не други глупости с изключение на това да коментират конкретните политически заявки на тази партия. Това ако не е манипулиране...

16

Анонимен

преди 5 години

Всеки ден по един-двама "политолози" да настройват електората против партията на Слави. Това още преди да я има партията, а представете си какъв вой ще нададат, когато партията стане реалност.

15

Анонимен

преди 5 години

Огромна столица на една умираща държава. Безчетен брой какви ли не и по какво ли не професори, доцентчета, политолози и какви ли не други празнодумни и нищонеправещи учени. Ще взема да подкрепя Слави.

14

Анонимен

преди 5 години

Братските нам посланици виждат как пред очите им пропада една вековна държава, гонят егоистичните интереси на своите страни, отвличат младите хора, умове и таланти и кроят планове не за живота на омразния им български народ, а за по-нататъшното използване на българската територия за ядрена война срещу Русия. Слави има топките да прогони *** мазни плазмоиди от тия ширини.

13

Изнервен

преди 5 години

А бе стига сте го писали Слави, все едно, че става дума за дете от детската градина. Казва се Станислав Трифонов. А най-добре му казвайте Трифчо.

12

Край

преди 5 години

Колко са умрелите от чума прасета 100-200 Държавата изби 100000 Извод държавата е по вредна и опасна от чума

11

АнонимеН

преди 5 години

До ЖоНай-добър коментар за деня, браво :D

10

МНЕНИЕ

преди 5 години

Този *политолог* е Пунта Мара - джаста праста - мина през всички Теми като неподготвен ученик на поправителен изпит .Лошото е че е на Държавна Заплата и ние всички му плащаме за *** брътвежи .

9

Жо

преди 5 години

ОТ СТАТИЯТА разбрах, че чалгата и прасетата вървят ръка за ръка.

8

Анонимен

преди 5 години

Слави много плю по политиците, сега искат да му го върнат за да задържат фокуса на вниманието върху себе си и да не изветрее интереса към тях.

7

Циник до 1

преди 5 години

Ако се беше поинтересувал... преди да пишеш глупости (па и плюсове са ти сложили)На всеки 5 - 6 години, въпросният вирус мутира... и може да стане опасен за човека.

6

Анонимен

преди 5 години

По-скоро е изветрял интереса към превитите журналисти

5

Ludoto Lenche

преди 5 години

..da kaje ..koi mu sponsorira nachinanieto ! Tova shte e dostatachno !

4

Анонимен

преди 5 години

Слави иска да е фактор и да има едни малки проценти дето ще са нужни и си мечтае как Бойко ще му се моли, ама всички такива изгряха за малко и после в ***.

3

Анонимен

преди 5 години

До Край Като почнеш да купуваш утре трансокеански прасета фрашкани с гмо, ще разбереш.