39

DW - фабрика за лъжи

преди 4 години

Смърди на DW!

38

Анонимен

преди 4 години

... е, че такъв продължителен пожар създава траен възходящ поток. Последица на този пожар на първо време, ще са тайфуни и потопи.

37

Анонимен

преди 4 години

Мафията няма държава и етнос!Палят горите, а след това почва голямата сеч и износа на дървесина за Китай!Дето се вика - "Нищо лично, просто бизнес"!Путин даста е раслабил сибирската горска мафия и тамошните олигарси!Е, то бива "дружба" с Китай, но чак пък толкова......

36

до 46

преди 4 години

Смъртта е напълно натурален процес - защо се борим с нея? Както казах...много прoст народ в тая малка държава...

35

Анонимен

преди 4 години

Защо смени номер26?

34

Satira

преди 4 години

Страна която разполага със хиляди бройки техника. Хеликоптери, самолети, камиони и т.н. Огромни залежи на петрол и горива. Не може да се справи с горски пожар

33

Анонимен

преди 4 години

Горските пожари са натурални и напълно нормални, защо ги загасяте?

32

До26

преди 4 години

Стига с тези ватенки,,умнико"!Сигурно ходиш с анцунг с увиснало дъно,целия в татуси,напомпан с *** във фитнеса,едва изкласил школото,караш раздрънканоБМВ с надуда чалга,миришеш на евтин одеколонПо стила се познава колко си кух!

31

Анонимен

преди 4 години

До до 36Опс,грешка,извинявай ,че ти цъкнах минус,тоя наистина трябва да си скъса дипломата и да научи повече за кислорода и въглеродния двуокис.Без дървета и гора,няма и достатъчно кислород,няма как да се задържа и влагата,която е необходима и на други растения.

30

Анонимен

преди 4 години

Сега погледнах,нямат пари за гасене на пожара и затова не го гасят.Защо европейските държави не окажат съдействие за гасене на пожара?https://youtube/watch?v=BJU4hSZ3CxA

29

Щирлиц

преди 4 години

Вижте първо бедствието в България,което продължава от 1944г,пък после давайте мнения за другите.

28

до 36

преди 4 години

Късай дипломата за средно образование и обратно в училище. Елементарна химия и биология за 4-ти клас не знаеш. Къде отивал кислорода? Ти за процесът на горене чувал ли си? Кислорода преминава във въглероден диоксид - пробвай да го дишаш. Ниска растителност може и да е имало, ама хора имало ли е по това време? Плашещо колко е прoст народа...

27

Ужас

преди 4 години

Някой инфлуенсър няма ли да отиде да се снима на фона на някой от пожарите, да направи физиономия тип патешки *ъз, като държи в ръце кутия цигари за реклама? После шашавите да му се кефят и да цъкат "харесвам", а той/тя обувките си да не може да върже, ама да изкара няколко хилядарки...

26

Анонимен

преди 4 години

Стига вече бе злобари!!!!! Колко сте се загрижили за Русия!!!!! Вече няколко дни даже и военните са се включили и нищо не се крие, а на вас само това ви дай........нещо лошо за Русия да се каже и да се поплаче на чужди гробища!! Ами я по-добре поплачете не за изгорелите дървета, а за истински убитите в краварията...три случая за един ден........няма ли да заплачете??????

25

знам

преди 4 години

Важното е че президента е добре.

24

Анонимен

преди 4 години

Как ще скриеш истината за нещо, което е видимо от космоса?

23

До 25

преди 4 години

Ето го поредния екоталибан и неговите псевдонаучни секта брътвежи - къде отива на кислорада на планетата ми е много интересно, че намалявал без дърветата? И ще те разочаровам, но ниска растителност е стотици милиони години преди да се появяват дърветата, така че всичко което си написал е един голям шит.

22

Анонимен

преди 4 години

До Калеко АлекоАма ти найстина имаш проблем с главата... Не те слуша нещо!Вземай 'апчетата и под одеялото, че съвсем ще откачиш!

21

Калеко Алеко

преди 4 години

До ... до Калеко Алеко ... Истината товарищ е, че от раССия вече се носи смрад на изгорели ва.тенки, а кулминацията там тепърва предстои ... !!!

20

Анонимен

преди 4 години

Вчера гледах документален филм за токсичните,мъртви реки в Азия,сега големите са се сетили,че тези токсини се изливат в океана и се отнасят от теченията към северния полюс и замърсяват северното полукълбо,дано направят нещо и спрат лошите практики на фирмите замърсяващи водата,почвата,флората,фауната и хората!