219

Анонимен

преди 4 години

Както е тръгнало скоро развитите страни ще ни сочат за пример по лъжи и манипулации.Че сме най-бедни в ЕС вече всички знаят !

218

Анонимен

преди 4 години

Не знам какъв е тоя рев:- шофьор в градския транспорт в София взима бруто 2300 лв.- служителите на чистотата около 1200 лв.И двата случая не се изисква специално образование или способности!Какви сте ви, където получавате по 1500 лв бруто в София?!?!?По-добре положете усилия за личностното ви развитие или се преместете в по-малък град, все пак в София стандартът на живот не никак малък.

217

Бачкатор

преди 4 години

До 219Айде да не генерализираш така. Аз никога не съм търкала билети и си нося на работа храна в кутия от къщи. Повечето ми колеги също така правят. Почти не познавам човек от обкръжението ми, който да виси "по бутките и да търка билети". На работа най- много да си взема кафе ( 0,50 ст.) или баничка (1лв.), ако не успея да хапна в нас. И не, не взимам и стотинка повече от обявеното във фиша ми и преведено но банков път.

216

Анонимен

преди 4 години

Масово хората си разхождат Смартфоните и изобщо не ги интересува дали заплатите са ниски ! - важното е там да си цъкат у Фейсбук и не им пука кво се случва около тях и с тях самите.Така утре статистически заплатата може да стане и 17 000 !

215

Анонимен

преди 4 години

На четвърта позиция по високи доходи е област Враца!!!Пълна глупост!Отдавна съм казвал ,че тези класации имат малко общо с действителноста!Това ,че АЕЦ,,Козлодуй"е на територията на областа качва на предни позиции Враца!Ако се погледне по професии ще се види ,че няма голяма разлика в заплащането в поне в 80% от територията България.

214

Анонимен

преди 4 години

Изключително МАНИПУЛАТИВНА статия.Първо тук става дума за БРУТО,а не за НЕТО.Имам много приятели и знам кой колко взема(положението е трагично).За цените да не говорим.Аз не живея в България и там е огромна скъпотия и е пълно с некачествени стоки.Има само една малка група "привилегировани",които живеят що-годе добре,а останалите "Кучетата ги яли" !!!

213

Анонимен

преди 4 години

Кое било неоспорим факт?!Аз не съм виждал такива хора изобщо.

212

Чиновник

преди 4 години

Всеки ден простолюдието харчите по 10-15 лв. за кафета и да търкате билетчета. Това е неоспорим факт. Вижда се от всеки, как висите по будките и търкате като изоглвени. Отделно по 4-5 лв. за обяд и стават 20 лв. на ден. Няма начин да взимате по 700 лв. и да харчите 300-400 лв. за глyпocти. Заплатите ви може да са 700-800 лв. но си докарвате още толкова от разни далавери. И така правите още от Тошово време.

211

Анонимен

преди 4 години

Забравете програмистите. Това са 6000 човеа, най-много 10000, а и при тях има доста със заплати под 1200 лева. тези дето тук се пишат за програмисти, за да ви дразнят, очевидно не са програмисти.

210

Анонимен

преди 4 години

600 netto - 1700 сигурно на държавна работа , задраскайте ги програмистите

209

социален

преди 4 години

Тук пак някакви ИТ-а и програмисти почнаха да се хвалят със високи заплати.Ясно е ,че те взимат най-високи заплати, но така всъщност подаряваме образователен ресурс на западни държави. Тези програмисти са получили основното си образование с нашите данъци (и до голяма степен висшето). Но идват едни западни фирми и изсмукват този ресурс с едни по-високи от местните заплати и само те берат плодовете му после. Трябват много данъци за програмистите.

208

Анонимен

преди 4 години

Само в африканските държави е така.. голяма глава (столица) и хилаво тяло (провинция)

207

Анонимен

преди 4 години

В софия хората са по бедни от провинцията. Всичките им пари отиват по наеми

206

Програмист

преди 4 години

Аз пък не познавам някойй от София който да взима под 2000 лв чисто. Аз с моята заплата от 3450 лв. чисто съм най-бедния от всички мой приятели и познати в София.

205

Анонимен

преди 4 години

Стига лъгахте хората 1700 лв средна заплата, да бе ама друг път ,иска му се на кръглия суджук от Банкя

204

Анонимен

преди 4 години

Герберски *** пак успяхте да разводните неудобната тема....

203

Анонимен

преди 4 години

Квалифицираните хора вземат големи заплати, про стите бачкатори взимат 700лв

202

Анонимен

преди 4 години

Тези които работят в сивия сектор да, но останалите едва ли. :)

201

джава програмист

преди 4 години

Аз взимам 6 хиляди лева чисто.Програмист с 10 години стаж. Естествено живея в София.Бих казал че си живея добре. Ако животът в България стане кофти веднага заминавам за чужбина.Не мисля ,че в България има по-приятна работа от тази на програмистите - работиш в офис, добри пари, интелигентни колеги. Работата минава за престижна ,жените харесват програмистите. Банките също.Разбира се София си остава претъпкан град пълен с прoстаци, но за сега се търпи.

200

Анонимен

преди 4 години

До 207Емиии, койтого може го може ;)Кой за кот учил нали тай ?