71

Шопа

преди 4 години

Мазничко момченце..

70

Анонимен

преди 4 години

Тоя е зомбирал матряла и сега може да им иска пари за каквото си иска. Ако това го направи някъде из Алпите няма да може да говори глупости в ефир, а направо ще си го приберат и ще отнесе и един пердах и 2 години затвор. Много е лигаво тук и никой не налага правилата, а такива типове се слагат сами над закона и даже народа им съчувства! Абе щом е забранено е забранено, а ако иска да променя закона- има си ред!

69

Анонимен

преди 4 години

"А какво е нарушил той да не им опирал пистолет в главата всички са тръгнали по собствено желание или всички трябва да бъдат глобени или никой"Закона не сочи така :) Глобата е за "организатора", а той в момента с все сили доказва, че е "организатор". Ако бях прокурор и исках да му се изгавря, щях да го подведа под отговорност за съставяне на ОПГ(организирана престъпна група), а при толкова хора в нея можеше и за тероризъм. Една недомислица - влогър - с изцепката си можеше да полежи 15г...

68

Анонимен

преди 4 години

А какъв е смисъла от тия безумни изкачвания ? И кой по дяволите е тоя?

67

Анонимен

преди 4 години

блогър.... конте кикорко ... я да и дойде във фирмата да ми блогърства малко

66

miko

преди 4 години

Всичко е сценарий и е нагласено.Целта е въпросния *** блогър да събере повече харесвания, коментари, и последователи, за да печели повече.Всичко е за пари и слава(СЛАВИ).

65

до 73

преди 4 години

Логиката ти е безумна, какво общо намери между един връх 2473м и някакъв равен плаж... ето точно за такива като теб говорим, дето си мислят, че Рила е плаж.

64

Анонимен

преди 4 години

До 67, първо не били 10 и второ освен тази група е имало стотици други хора. Не се изказвай неподготвен, сигурно не си качил и 1 връх. Винаги има значение, тези правила норми не са паднали от небето! То затова има толкова умрели хора в планината, щото всичките много знаете и си мислите, че е ваша.

63

Анонимен

преди 4 години

По тази логика ,каво правят на черно-морието хира от кол и въже,че и от странство.Глоби,нещо,малоумие?

62

Анонимен

преди 4 години

Поведението на този господин е неприемливо и трябва прокуртурата да се самосезира.Всичко тръгва от една ига и мното деца я харесван. Появява се един БАТКО, който им обяснава до момента в коъто си е повяръвл, че може да ги контролира и изнудва /поход от министарски съвет до парламента и при възможност да му изпращат пари за да сиплатя глобата/.

61

дедо Ташунко

преди 4 години

Това блогърче иска да стане известно. Номер 66 е дал кратък, но изчерпателен коментар.Планината не е за всеки. Ако беше станала лятна буря с градушка и заледени стръмни пътеки, на такава огромна тълпа от хора, повечето без подходяща екипировка за високата планина, щяха задължително да се случат счупвания, осакатявания, дори смъртни случаи. Не е възможно планинската спасителна служба да помогне на цялото стадо. Иначе всеки има законно право да посети планината, но тя не е за всеки!

60

asdf

преди 4 години

Някой умира от страх, че още има българи.

59

Анонимен

преди 4 години

Тоя си мисли, че си е на село и на мегдана ще събере 1 500 човека. Селсокто мислене е навсякъде. Глобата трябва да му е най-малко 15 000 лв и доживотна забрана да припарва до планината!

58

Анонимен

преди 4 години

100 с.е.ат 10 пъти повече от 10 човека по пътеката.Това е разликата.

57

АнонимеН

преди 4 години

НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКВА РАЗЛИКА ДАЛИ СЕ ДВИЖАТ 10 ИЛИ 100 ЧОВЕКА ПО ПЪТЕКАТА!!!!ВСИЧКИ КОИТО ЗАЩИТАВАТ БОРИСОВ СА БЪЛГАРОПРЕДАТЕЛИ И АКО БЯХ НА МЯСТОТО НА БОГА ЩЯХ ДА ГИ НАКАЖА ЖЕСТОКО!!!

56

Анонимен

преди 4 години

Просто хората, израснали около планината, имат уважение към нея. Очевидно такова липсва у този, както и у всичките 1500 останали пишман туристи. Абе селяния.

55

Анонимен

преди 4 години

Кой е този, за какво се бори, на какво може да ни научи?

54

Анонимен

преди 4 години

Добре аз като морски селянин искам да попитам за кои богопомазани граждани е планината? И как точно да се определя кой е достоен да катери баири? Трябва ли да имам полски тикви в родословното дърво?

53

Анонимен

преди 4 години

тоя и той много на сериозно се взе

52

Анонимен

преди 4 години

Планината не е за селяни. а добро хора е. Всички майни да си стоят в полето.