70

Анонимен

преди 4 години

Президентът е "бяла врана" - тази е голяма бяла птица.Притесняв ги Слави, има заплаха, че ще му извадят компромати. Тревожна е неговата поява само за това, че вече парашутът на калинките няма да се отвори толкова широко.Не вярвам на Трифонов - лозунгите много лесно се мислят, но "едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто да го направиш" - казал Хайтов.Трябват за управлението хора, които имат ПОЛИТИЧЕСКА КУЛТУРА И МОРАЛ!

69

Чиновник

преди 4 години

До тъй тъйГоляма част от простолюдието наистина сте "слугинска нация". Вие сами искате да сте такива. Така сте възпитани от много поколения назад, така възпитавате и децата си.

68

Мислеща

преди 4 години

Поразява ме мазохизма на българина да заменя злото с "по-малко зло"! Независимо от размера, злото си е зло. За това сме в това положение, защото не можем да мислим трезво, и се хващаме на всяка въдица на задколисието. Самата система е направена ката, че да се самоподдържа. Постоянно ни се вменява, че някой ДРУГ отвън ще ни оправи, но никой не апелира да променим себе си, за да се промени и света около нас. Който иска нека вярва на поредния "месия". Наше право е да грешим и да се учим.

67

Счети

преди 4 години

Само си чешете езиците и тази г-жа Политолог върщи същото. Така както има хора, които все още гласуват за Сидеров, Марешки, ВМРО, БСП и ГЕРБ, така ще се намерят хора, които ще гласуват и за този политически проект. Просто такъв е българският манталитет. Мнозинството гласува на база личности, а много малко хора всъщност четат политическите програми и се интересуват какво всъщност казват те. Така че всичко ще стане ясно октомври месец.

66

тъй тъй

преди 4 години

До До 62А бе човече глупаво,как не разбираш,че когато дойде демокрацията,нас НИКОЙ НЕ НИ ИСКАШЕ!Няма САЩ,няма ЕС!Руснаците ни казаха директно:"Оправяйте се сами!"Единствения изход беше ДА СЕ ДАВА,кой каквото си поиска!Затвориха реакторите,унищожиха промишлеността и селското стопанство,за да влезнат в лелеяният ЕС!И това доведе до големия грабеж!Да не мислиш,че случайно оная крава каза,че "на нас ни трябвате не повече от 4-5 милиона!"Знаят,че сме слугинска нация,и ни презират!Руснаците-също!

65

До 63

преди 4 години

Толкова си мислеща,че чак мислите ти избиват на повърността,т.е.доста повърхностни.Всяка алтернатива на шайката е добре дошла.И без това вече 30 години си правим експерименти със с.ульо и п.ульо,особено в последните 10,така че,всичко ново е по-добро от старото.Освен това днешните управници толкова много се нагушиха,че е крайно време да им дръпнем копанката.

64

justice

преди 4 години

Тоя нищо не прави.Други правят нещата. Само сменят играчите от време на време. Ако не знаете как стават нещата, питайте шишането на мама.

63

До 62

преди 4 години

Контингентът на който Слави би разчитал за подкрепа са младежите около 20 години влюбени в някои от песните му. Шоуто му тотално се изчерпи вече повече от 10 години и няма зрителската подкрепа. Политическата подкрепа , която на времето Слави даваше за хора като Първанов и Кунева доказа неговата тотална некомпетентност. Единият подарил безплатно 4 военни бази на САЩ за десетилетие на пред , другата унищожила 4 реактора на АЕЦ Козлодуй прибирайки си за това комисионната в милиони от Запада и САЩ.

62

Анонимен

преди 4 години

Шоуто му от доста години е брутално копие на няколко чуждестранни предавания, с изключение на авторските цинизми и пошли сценки. Сегашният опит да влезе в политиката е пак по линия на системата "видяла жабата, че подковават вола..." - иска му се да постигне успеха на "колегите" комици в Италия и Украйна, но едва ли. Разочарованите в България са непредставената градска интелигенция, а той е основен виновник за чалгизацията и мутризацията на съсипаните най-ценни за прехода поколения.

61

Анонимен

преди 4 години

Каруцарова компетентна по всичко.

60

Анонимен

преди 4 години

Гл.редакторе забий си един нож в главата по желание , помогни на Държавата с нещо

59

Мислеща

преди 4 години

Няма нищо лошо в това да правиш политическа сатира, дори е необходима. Но Слави Трифонов правеше такава избирателно, и просташки начин. Помните ли , когато той и Росен Петров плюеха Първанов като стана президент, то не бяха вопли, че няма да влезем в НАТО, то не бяха злъчни и цинични скечове по негов адрес. Но после палачинката се обърна, Първанов им гостува и се почна едно ***...Ако беше неудобен на статуковото, нямаше да го държат толкова години в национален ефир с нисък рейтинг.

58

плюс това

преди 4 години

плюс това дори мутрите и престъпниците, които са си излежали присъдата имат право на политическо пристрастие и втори шанс и да се включат успешно, така че дори това да направи Слави пак е положително.

57

добре

преди 4 години

обаче Слави направи успешно шоу. Не знам колко хора залагаха на този успех, защото аз лично смятах, че без Камен, Марта и Любен Дилов, нищо няма да стане. Политиката е до голяма степен и маркетингов успех. Така че ако Слави има качества и умее да прави успешни проекти, може и в политиката да бъде успешен. Плюс това, около него има интелектуален капацитет, който със сигурност може да изпоти опитните БСП и ГЕРБ. Така че за мен Слави има право на шанс, другото после ще се коментира и анализира.

56

АНОНИМЕН

преди 4 години

Цял живот ли Слави ще чака какво ще му напишат сценаристите за да го каже прочитайки на на аутикюто? Аз негово мнение не чух , защото това е човек кампанията на когото му финансират мутрите. Кога чухте мнение от Слави за чумата по животните и как обикновените хора ще изхранват семействата си? Няма мнение по въпроса. Защото той няма да яде от 30 годишният военен резерв от месо на САЩ , който и уличните кучета не биха яли. Ако Слави беше 1 % нормален човек щеше да ходи по улиците сам без охрана.

55

Анонимен

преди 4 години

АБСОЛЮТНО Е ПРАВА. СЛАВИ НЯМА ШАНС.

54

Ванката

преди 4 години

Май много ги е страх гербавите, щом всеки ден вадят и цитират поредния платен "експерт" да плюе по Слави.

53

дс

преди 4 години

До Анонимен 56За родените преди 1956-та - 60 години, за родените след това - 62. Но това е прието още преди родените след 1956-та да започнат да работят.

52

Анонимен

преди 4 години

Чакам в най-скоро време да излязат статии, как Слави Трифонов е участвал в създаването на лагера в Белене и е бил главен инициатор на Възродителния процес. И може би не поп Кръстьо, а Слави Трифонов е предал Левски.

51

Анонимен

преди 4 години

До дсКолко е пенсионната възраст във Франция сега и колко беше преди 20 години?Зазидан ли е парламента?