41

Воден хакер - Бонев

преди 4 години

Пичове "герберасти" с тая "кандидатура" успяхте успешно за първи път да обедините и леви и десни...Ха,ха......

40

1

преди 4 години

др.гешев,какъв политически натиск те гони,нима ти не си политически кандидат ,на герб-комунисти.А че са те подкрепили под строй е факт.

39

Анонимен

преди 4 години

Гласуването ЗА теб е под строй ! Това и децата го знаят и не ти си избранникът на народа не ти си най-добрият прокурор в цялата държава а си изборът на властта !

38

нет

преди 4 години

НЕТ 1 милион $СМГ! Закривай корумпираното училище с 80% деца на хайлайфа, политици, олигарси, мутри. Това ли са Ви младите таланти? Брей!!! За Вас всичко се свежда Вашите деца да се чувстват комфортно. За нас - оцеляване на човечеството. Точно така, защото един истински ГЕНИЙ ще помогне на милиарди хора на тази ПЛАНЕТА. Заради Вас, ск***пани МУТРИ с високи позиции в различни сектори това не може да стане.Народа срещу МУТРИТЕ и децата на мутри в СМГ!!!

37

Анонимен

преди 4 години

Никаква политическа атака не е. Всички дето протестират са хора на Вуте. А Вуте тия дни е много крив, щото Пена не му бута сутрин. Та те за това са тия протести и политиката нема нищо общо шъ знайш.

36

Григорий Перелман

преди 4 години

От 1 септември сме пред вратите на СМГ. Всеки журналист с учебник по математика. Ще изпитваме децата на политиците. С нетърпения искаме да изпитаме онова дете дето влезе там с 3 точки (УЖАС ЧОВЕК, чукче да хванеш ще изкара повече на изпита, а на всичко отгоре приет по втория начин).Масово в СМГ приемат меко казано 'гл__упави деца'. ФАКТ!!! Приекрит от МАФИОТ-ПОЛИТИЧЕСКАТА КЛИКА - ГРОБ!!! Партията на Мафията не пожали дори малките математици. Уволниха учител по математика, защото човека не беше

35

Анонимен

преди 4 години

Гешев ти си ГЕШЕФТ и марионетка на мутрата Борисов - вън от прокуратурата!!!

34

закрий прокуратурата

преди 4 години

Тоя я си отвори устата, я каже някаква глупост на ръба на закона, че даже и против Конституцията. Как остана един единствен кандидат, дали защото е много независим и не с партийна подкрепа?

33

Анонимен

преди 4 години

хюбрис на макс е тоя убавец

32

Анонимен

преди 4 години

Новият маршал от Мордор в атака заедно с всичките си проКУРорски миньони

31

Анонимен

преди 4 години

Да не го гласят за наследник на Тиквун след време? ако да, жална ни майка

30

anonimen

преди 4 години

И така до края на света.*** материал във всяка една сфера пропит от алчност и корупция

29

Истината

преди 4 години

АМА ТОЙ СИЯЕ КАТО СЛЪНЦЕ! ХУБАВЕЦ! НА МАМА МОМЧЕТО!

28

Анонимен

преди 4 години

"Избраният "прсткурор не трябва да е по-умен от Него,с диплома 3.43,както пишат Будна ера,ако е вярно...

27

Анонимен

преди 4 години

Какъв политически натиск е това?Някаква сПИЦ прокурорка ръси глупости за атаки против държавността с поливни системИ.Като ръсите простотии политическа ви е атакатамного ви изнася да е така, но не е.Не оправдавайте некадърноста и незнанията си със другитевгледайте се малко дали причината не е във вас самите.

26

334

преди 4 години

Мноооого е т-ъъъп!

25

Дръндер до Крум 18

преди 4 години

ДоКрум от КрумовградКруме, айде стой си у Крумовград щото говориш пълни простотии баце. Кой народ избра мутрите бе? 20 % - е те толкова. За това не се перкай!

24

Анонимен

преди 4 години

a срещу лозан панов ?

23

Дръндер

преди 4 години

Няма такъв смех баце! То няма значение за кой ще гласуват кандидата е един ид*иот! Няма нужда от натиск бе плешо, за ид*иоти ли ни вземаш?

22

воден хакер

преди 4 години

Брейййй! ------ "ще бъде отговорено със всички позволени от закона средства" и сега кво? Да си подготвяме четката за зъби и самобръсначката.... За Беляне ли що?