596

Анонимен

преди 4 години

До :):) ти тази песен я пееш от доста години и все не те огрява. Не ни мисли нас, мисли за себе си :) за твоя глад !

595

Анонимен

преди 4 години

Като няма такава държава ти какво правиш тука бе, .... !!!! Къде се роди, къде те нахраниха, къде ти дадоха възможност да сипеш тъпотиите си , къде ? Освен в тази държава къде са те чували, къде си бил на турнета, концерти ? Пък и тук имаш само един тип публика, да не казвам какво мисля за тази публика ! Засъхна ти шоуто, отдавна и яко засъхна и реши да се закачиш на друг клон !

594

До Рейгън

преди 4 години

Рейгън беше губернатор 8 години на Калифорния, преди да стане президент.Бай дъ уей изобщо, изобщо не давай Рейгън за пример, или успешен политик.Да цитираш Уолъс, Рузвелт - разбирам.

593

:):)

преди 4 години

гледам антируските *** ворегнати в единен строй вият на умрело по Славчо Плевенски. Вийте вийте че глад ви се пише...

592

Загрижен

преди 4 години

До диригент"Няма такава държава незавършил виолист да прави партия."Има - Роналд Рейгън е бил актьор, С. Берлускони - певец по круизни кораби и мн.други - добри или лоши това не ги прави по-малко политици!

591

до диригента

преди 4 години

ходи маай с палката, не ръси бисери като не си в час

590

до ценности

преди 4 години

Българският интелектуален елит, който не е партийно ангажиран, просто бяга от политиката30 години го видяхме тоз елит какво свърши, нищо, научиха се на коктейлите кое след кое следва и че най хубавото сервират в края.Мерси от елитни дървени политикани, направете им резерват за интелектуалци....

589

Мениджър

преди 4 години

Хахахаха, 750 коментара. Вие сериозно ли, няма да ги чета, но бас държа, че са масово негативни и оплюващи Слави. *** на нож...бухахах. Часовника цъка. И аз ще гласувам за Слави...няма друг за който бих просто

588

Ценности?

преди 4 години

До Мислеща: Ако префразира една английска сентенция, Слави може да се определи като "Няма такава държава, в която ще гласуват за човек като мен". Казваха му, че мажоритарният вот ще доведе до това, че всички нашенски бизнесмени като Марешки ще си вкарат по някой депутат за да им осигурява политически чадър но той не чува нищо друго, освен собствените си фантасмагории. Българският интелектуален елит, който не е партийно ангажиран, просто бяга от политиката. Ще се кадидатират такива като Марешки.

587

Мислеща

преди 4 години

Чудя се какви ценности изповядва човек, татуирал си черепи по тялото и изпял текстове като : "Ще ти скъсам г-ъ.а", "Гледай как са прай", и др. подобни!

586

диригент

преди 4 години

Няма такава държава незавършил виолист да прави партия.

585

Нищо ново

преди 4 години

От "Няма такава държава" следва "Няма такава партия". Партия без държава е като на гол корем чифте пищови.Дотук Бойко добре се възползва от г'лупостите на Слави за да остави опозицията без държавно финансиране (докато ГЕРБ обира рушветите от обществените поръчки). Сега остава и да получи поредната патерица с десетина депутати в следващия парламент от една кьорфишек партия. Гласувайте за поредното копие на Марешки и Николай Бареков.

584

Анонимен

преди 4 години

Чалгослав Трифонов скоро ще разбере, че се захваща с нещо доте не го разбира. Но господарите му го тикат, а той дори си вярва?!!!

583

до 627

преди 4 години

защо Възраждане се оляха така малоумно или не? с тоя клип с убийствата. Смятах да гласувам за тях и убедих още 2 ***. Но като видях клипа и край с тях. Обадих се и на хората да ги предупредя, че съжалявам. Възраждане приключи завинаги!!!

582

Вимето

преди 4 години

Ако смени името на "Ще има нова държава" ще качи поне 10 пункта, ако остане с това което не е сигурно дали ще мине, ще загуби 10 пункта.Трябва да влезе и точка за отзоваване на депутати, кметове и др. висши длъжности с съответен брой подписи.

581

До Българин

преди 4 години

Той не може да пее, сигурно толкова му е и свиренето.Най-големият му грях, че чалгализира нацията.Познавам певци и музиканти, които създадоха прекрасна музика и песни, отидоха си от този свят бедни, но духовно богати и красиви.Това е трудният път.Уичиндолецът избра лесният, напълни банковата си сметка чрез опростачване на две поколения българи.Продаде се за жълти стотинки. И вие очаквате от този човек да не слугува на статуквото?Посредствеността е отблъскваща, посредствен човечец.

580

Дотук нищо ново

преди 4 години

не предлага Слави. Българите искат суверинитет и отърване от колониалния режим, повишаване на доходите и пенсиите, отнемане на несправедливите концесии и връщане на определящите отрасли, като енергетика, златодобив, дърводобив и др в ръцете на държавни компании, както е в скандинавските страни. Само ПП ,,Възраждане" предлага това.

579

Пак Казвам

преди 4 години

*** заслужава точно такива необразовани индивиди да му бъдат начело, след правешкия овчар какви ли не типове се изредиха да управляват държавата, то не бяха учители по физическо, пожарникари, манекенки, шоумени, па даже и "цар" дойде да спасява ситуацията

578

Българин

преди 4 години

Поредния нарцис със огромно самучуствие, не подплатено с умствен багаж! Поредния балон кайто ще се спука рано, рано от пренадуване! Едно е да си собственик и ръководител на чалгарско предаване, друго е да имаш притенции за бъдещ спасител на България/ то според Вас няма такава държава/.Как да вярваме на милионер, който освен парите и игрите с офшорките, не си е подредил живота, че ще оправи живота на нас?

577

Анонимен

преди 4 години

До И образувателен цензобразУвателен ? За какво говорим изобщо !!!!