115

Признавам си

преди 4 години

Аз също съм расист. Срам ме е от себе си но не мога да го преодолея.

114

V

преди 4 години

В Испания казват така. -Ако видиш чернокож (или както и да му викат в тая сайт) да работи ,значи е кубинец :)))Само Юидел Кастро е успял да нара черните да работят :))) Това означава че за да се инвестира в Африка трябва първо да се намери диктатор като Кастро после да се инвестират огромни суми в инфраструктура и чак тогава да се печели . А света още не е намерил необходимите диктатори :) В Южна Африка англичаните не харесвали черните работници и си вкарвали работници чак от Китай ;)

113

Бай хуй

преди 4 години

Е, и? Казал е една истина.

112

179

преди 4 години

А Масовата Медия агитира за между расови бракове най-често между бяла жена и черен мъж и какво се получава Мулатче. И във всяко едно общество във Западна Европа където "Мулатчетата" станат мнозинство ще започнат проблемите. Пример Бразилия - Белите дърпат икономиката и живеят зад дебели стени и огради а наследниците на тези ,които са се омешали със не.ри.е се колят бесят и създават проблеми. Звучи хипер-расистко ,но е така за жалост и аз искам да не е истина това което съм написал но е факт.

111

До 151

преди 4 години

Така е , ти си *** и такъв ще си останеш.Утре да се запишеш в партията на новия ти месир , че стария се изтърка

110

Кенеди е последния

преди 4 години

Американски президент от големите и велики наследници на бащите основатели.Убиха го от алчност и страх , но накрая всички загубиха.

109

А сега сериозно

преди 4 години

Рейган е не си е правил майтап с афроамериканците, а с делегацията на Танзания. А колко вицове и подигравки е пускал за руснаците да не говорим. Да не би да го е правил защото мрази бялата раса???Впрочем цялата тази дандания не е заради Рейган, а заради Тръмп. Да внушат че е расист! Но пък никой до сега не ми цитира и едно расистко изказване за Тръмп. Нали? А питах полкова пъти до сега.

108

Анонимен

преди 4 години

Лий Харви Осуалд живее няколко години в СССР, жени се за рускиня. Връща се в щатите заедно със жена си но по-късно решава да замине пак за СССР. Руснаците обаче не го искат обратно. Малко преди убийството на Кенеди, Лий Харви отива в руското посолство в Куба да ги моли пак за виза. Какво точно са обсъждали никой не знае. Прекалено много съвпадения. Според мен саАлкашите.

107

ууу

преди 4 години

До Честита баняПо-скоро още един лапач!

106

Честита баня

преди 4 години

Слави трифоново влиза в политиката дните на някой хора са преброени.

105

Анонимен

преди 4 години

Хахахахаха, *** не са измислили нищо ново от времето на Студената война. Когато Запада навремето критикуваше СССР за правата на човека те им отвръщаха - А вие защо биете ***! Хахахахаха

104

Анонимен

преди 4 години

"все още им е неудобно да носят обувки"Половин век по-късно и нищо не се е променило.

103

Анонимен

преди 4 години

На 135Въпреки, че отричат но Рейгън е показвал симптоми на заболяването в последните 1-2 години от президентството си.=======================================Това в кварталното кафе ли ти го казаха?

102

Циник

преди 4 години

И у нас негъролюбците - не са малко гледам

101

Анонимен

преди 4 години

Въпреки, че отричат но Рейгън е показвал симптоми на заболяването в последните 1-2 години от президентството си-Те отричат ама ти нали си бил там и сичко си документирал... Спи спокойно.

100

Циник

преди 4 години

Африканските кафъри - ще си останат такива. Природата им праща болести... Е б о ла... Спин... Холepa... Про каза... Ч yма... Опитва се да ограничи безразборното им размножаване... Но губи битката...Скоро и Европа ще усети - какво е да е пълна с шебеци

99

Анонимен

преди 4 години

Абе другаре, тая статия не е създадена против Рейгън, а против Тръмп , за който се опитват да докажат че уж е расист и бие негърите.

98

До 128

преди 4 години

Точно това и аз щях да напиша. Въпреки, че отричат но Рейгън е показвал симптоми на заболяването в последните 1-2 години от президентството си. Добре, че са държали куфарчето с кодовете за ракетите настрана иначе където сега е Раша сигурно щеше да зее огромен кратер.

97

Крамер

преди 4 години

КОМЕНТАР 129!!!Затапване на целия днес.бг - ЗАВИНАГИ!Няма братле как да ти отговорят!Евала юнак !

96

Анонимен

преди 4 години

Я комунделите нападнали Рейгън!!!? Каква изненада, а? Ха-ха