8

Sicht Punkt

преди 4 години

"Цялата ни медицина е такава - операцията е успешна, а пациентът - в гроба :("Онзи ден, когато на българка от Англия, на която и направиха успешна операция на тумор, де беше?

7

Анонимен

преди 4 години

Жалко, влизането в българска болница е много опасно за живота. Готин пич беше

6

И те така

преди 4 години

Майка ми и баща ми така си заминаха след "успешна операция". И на двамата в епикризите пишеше " оздравял". А епикризата на татко получихме по пощата в деня на погребението.

5

Анонимен

преди 4 години

а какво ли се случва след НЕУСПЕШНИ операции ? вдинете най-после заплатите на лекарите, да ходят малко на неделно у-ще, да си доучат. а там да им обяснят, че операция не означава само да разрежеш и да зашиеш.

4

Discovery

преди 4 години

До АбеПо принцип винаги, като те изписват от болница в епикризата ти пише изписан с подобрение...Иначе в БГ наистина имаме нулева култура на профилактични прегледи и хранене, не че аз ги имам де, но като цяло сме си такива мърлячи за съжаление. Не само че кухнята ни ни предразполага към развиване на ракови болести ми и не си правим нужните профилактични прегледи при, които често можем да избегнем усложнения...

3

House M.D.

преди 4 години

Спрете! Последното, което би искал господин Събев, е да осквернявате паметта му. Умря така, както и живя - свободен! Никой не успя да му диктува какво да пее и не се съобразяваме с разни редакторски политики! За разлика от т.нар. журналисти, които пишат само каквото им се диктува и са винаги политпросветни.

2

ай сиктир

преди 4 години

Операцията успешна, но пациента починал е кое му е успешното на това и както винаги виновни нЕма да има.

1

Меломан

преди 4 години

Чешит, но от приятните. Позитивен. Бог да го прости.