123

Ха-ха

преди 4 години

А,не може направо въстание!Първо си требе партизанско движение!Примерно може да нападат къщите им за гости,да им пикаят в басейните,да им повреждат асансьорите и др. такива забавни нещица.После могат да качват снимки и видеа във Фейса-все пак сме 21-ви век.

122

Винету

преди 4 години

Суджук,ти си велик.Велик в лъжите и кражбите.

121

Анонимен

преди 4 години

До ДемократКакво построи Виденов демократе бе ти верно ли си мислиш ,че комуниста може да създаде нещо всичко им е кражба от Запада. Китай са велики ама и те си крадат западни технологии. Човек не може да създаде нищо гениално, когато е със 100 лв комунистическа заплата и го командват милиционери Хората отиват в САЩ, а не наобратно.

120

анализатор

преди 4 години

Вместо в къщата в Барцелона на остров Белене!Оле как ще му се радват бразилците в партер,ох,ох

119

Анонимен

преди 4 години

След всичко случило се напоследък - само едноГасете ламБите

118

Анонимен

преди 4 години

Бай *** с ръцете в джобовете пак играе джобен тенис.

117

Анонимен

преди 4 години

Потурчи ни личните данни, Изтрепа пра светата, Изгони Фолксваген, Изтегли 4 млрд заем за хвърчилата...Какво още?

116

Анонимен

преди 4 години

Не употребявай Думата въстание Тя е свещенна !

115

Демократ

преди 4 години

Пак чета коментарите и пак делите партиите. Хора,спрете се.Всички пътища, по които пътуваме до ден днешен са направени през комунизма, нека си го кажем. Да, има нови магистрали,нови кръгови,нови мостове-нормално е света се развива,ние също.Градивността и направеното добро винаги трябва да се признават независимо кой го прави.Върху основа граденето е лесно,от нулата е трудно.Плюс това толк заводи станаха руин.Е как всичко да се оправи като птичка пролет не прави?Бербатов за това напусна национала

114

към 115 хммм

преди 4 години

Благодаря,че казахте истината ! По- добре...едва ли може да се дефинира.

113

Зевс

преди 4 години

Гръм страхотен удари Банкя казаха в други сайтове

112

Анонимен

преди 4 години

Защо БСП винаги търси интриги за да свали някой от власт? А като случайно дойде на власт ьняма хора, няма кадри, само глупсоти, фалирали банки.... Вече е Банално червенопитецииии

111

Тиквата на кантар?

преди 4 години

Колко килограма е Тиквата:Под 165 кг или над 165 кг?Кога Тиквата ще стане 200 кг и ще стане почетен член на японските сумисти?

110

Лявите олюгуфряни

преди 4 години

Да бе да - при Костов и Борисов България замръзнала, а при Виденов и Сергей летеше. .. към пропаста! Да помниш с по колко загубиха изборите последните двама след изключително успешните ви управления. Червените само дето не изчезнаха след тези загуби. Явно бързо забравят оссирранията си, ...но народа ги помни!!!Никога няма да дойдете на власт!!! Закривааай!!!Цъкайте минуси - това не променя изборния резултат! Олювци! Олюви!

109

Й

преди 4 години

До VБай тош направи най трудния участък от Хемус-тунели виадукти...а от тогава насам-зеро.Можеше 3 магистрали да направят.Ни една.

108

xmmm

преди 4 години

добре де,ама то българите за 30г "демокрация" вече са облъчени че само по мутренски се управлява, че само така си недосегаем,богат, уважаван,няма съд затвор и уволнения за мутрите, че нищо не е по-добро от мутрите, те нямат алтернатива и т.н., та кой точно ще свали мутренската власт като чипа на матр'яла е такъв, там е зровено кучето в тъпия матр'ял, затова бегане му е майката, нек си останат ***, турци, мигрант, БГ е тяхна, *** матр'ял това заслужава..

107

Фолксваген?

преди 4 години

Тикво, коментирай защо Фолксваген избягаха от България и престъпната шайка ГЕРБ!

106

Анонимен

преди 4 години

Всички там - са един дол дренки

105

V

преди 4 години

Къде е подема ??? В туризма ли ??? -8 % туристи .В икономиката ли ?Напуснаха корпоративни инвеститори като нестле ,а фолксваген ни каза сменете си диктатора иначе няма да дойдем.Единственият подем е в цената на тока .Два пъти по голяма от източно европейските цени при два пъти по ниски заплати .Или подем има здравеопазването ? Защо при условие че всички факти сочат назадък ,тоз тъпчо ни говори за напредък докато нацията изчезва под натиска на режима и неговата световно известна герберасокорупция

104

Анонимен

преди 4 години

Мамят ни застрахователи с по скъпи задължителни застраховки заради 15 братчеда и майстори от същите братчеди ни рекетират с ремонт на покриви и улуци за тях е подема на ГЕПИ------------------------------------------------Менда Стоянова от ГЕРБ оправда вдигането за задължителната Гражданска на колите с 15 брактовчеда взели обезщетение по нея.А майсторите на покриви предлагат евтини ремонти а накрая искат хиляди и Полиция и Прокуратурата на ГУЕРБ СПЯТАз съм готов за въстание кървово