18

Българин до 10:

преди 4 години

Не говоря за това какво е казал тоя на снимката или някой друг! Говоря АКО СЕ ДОКАЖЕ! Това не е просто обикновено хакерство - да хакнеш някакво си сайтче, за да покажеш колко си "велик"! Става въпрос ЗА ИЗТОЧВАНЕТО НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИНАТА БЪЛГАРИ (достатъчно е само с твоите лични данни да вземат един кредит от 50 - 100 хиляди, ЗА ДА ТИ СЪСИПЯТ ЦЕЛИЯ ЖИВОТ)! Това се нарича КИБЕР-ТЕРОРИЗЪМ и ако се случи в някоя нормална, бяла държава ТИЯ НЯМА ДА ИЗЛЯЗАТ ОТ ЗАТВОРА ДОКАТО СА ЖИВИ!

17

Еха !

преди 4 години

Демокрация ! Супер ! ОправИхме сеее !!!!

16

Анонимен

преди 4 години

Когато потребителя създава парола се минава през следната фунция ,пример : SHA512(потр.парола + произволни данни известни на сървъра) и резултатния хеш се записва в базата данни срещу потребителското име. При всяко въвеждане на парола се минава през горната фунция и ако получения резултат е еднакъв с записания , значи всичко е точно.Та , той с очите си ли ги видя , тези пароли ?

15

Анонимен

преди 4 години

Какво толкова имат да хакват. Електронните сайтове имат достъп да компютрите ни. Пише го в текста при "Разбрах" или "Приемам", който повечето хора не са чели и го затварят механично от досада.Миналата година писаха, че въпреки закона, един електронен сайт в Русия отказал да даде достъп до компютъра на някой си подозиран за тероризъм.....

14

Анонимен

преди 4 години

Широколистнитят IT спец и новата бухалка на Боко са на път да счупят ***!

13

Анонимен

преди 4 години

Ей тоя Путин ги съсипа европейците сега сигурно си записва паролите на всички в едно тефтерче и после ходи да полива хората в Солсбъри с Новичок и после отива да хакне и изборите на Тръмп и се разкарва с една секpетна подводница около Норвегия.

12

Гладен прукурор

преди 4 години

Този пъпеш за главен прокурор може и да не става, но за прессекретарка на тиквата е идеален.

11

Анонимен

преди 4 години

От 5000000 човека май са търсли определни 5 и за това е цялата драма, не, че подкрепям подобно нещо но виновни има сами от едната страна, ами тези които са правили защитата на НАП - взели пари и свършили никаква работа - за тях съд кога ?

10

ШибиРиби

преди 4 години

Къде си Веско къде си Маринов възпей тази нова епопея

9

Анонимен

преди 4 години

Ама той тези пароли с очите си ли ги видя , щото не знам някой да съхранява пароли в суров вид , обикновенно се съхраняват чрез хеш функция , така само потребителя знае каква му е паролата.

8

do 1

преди 4 години

Ako почнеш да слагаш хора по ел. столове заради нещо, което е казал тоя на снимката, значи много неща ти липсват - образование, интелект, елементарна логика, морал. Да продължавам ли, или просто си на работа и пишеш по форумите, а иначе после си нормален?

7

Анонимен

преди 4 години

Гало ш Гешев

6

Анонимен

преди 4 години

От сега мога да каже че пощата е абв

5

Ееее

преди 4 години

Са що не казват коя платформа? Трябва да си сменям на всички пощи паролите...

4

Анонимен

преди 4 години

Потребителите трябва да бъдат уведомени веднага за да могат да си сменят паролите и/или да си закрият акаунтите!

3

Анонимен

преди 4 години

Какво ще каже Мария Габриелa по тоз въпрос, искаме да чуем нейното експертно мнение, ако тя не може да даде експертно мнение тогава кой ? Страхуваме се вече и от хакерите не можем да живеем в страх и терор.

2

Анонимен

преди 4 години

Ние имейли не ядем, интересува ни какво става с прасетата и какво ще ядем на Коледа и на какви цени.

1

Българин!

преди 4 години

Ами слагайте ги всички на електрическият стол и готово!