51

Анонимен

преди 4 години

В Германия е "скочило" от 1.36 евро на 1.70 евро???? Значи там е 1.7 евро а тук в *** е 3.80 евро??? *** баровците сме значи... на 400 евро заплата свинско 3.80 а там балъците с 2000 евро на 1.70.......Еми кажи къде е е това свинско да направим с теб далаверка!?

50

з

преди 4 години

сега разбрахте ли защо събориха берлинската стена и ви караха да скачате по площадите, всичко е планирано, са очаквам след некои и друг месец с данните от нап да ни ошушкат и които кво има по сметка в банка

49

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 48канадското месо ще бъде за канада,а у нас изкуствено канадско месо правено в лаборатория. евтино е.

48

Анонимен

преди 4 години

Скоро от нато- сащ-ес ще пуснат и някава зараза о самолетите и базите си,която ще убие всички бг, и ще си заселят афганци.

47

бананов земеделец

преди 4 години

Браво и хвала на шефовете за решаването на нашите проблеми. Кога ще плащамЕ новия данък сюнет, ще може ли в синагога или джамия по избор, да си изберемЕ по-далече и да ги подкрепим с тол такси? Ако има избор аз ще съм еврейски бройлер, ако може да ми присадят и опашка, като минават новите изтребители да махам с нея.

46

123

преди 4 години

Няма да ям свинско тогава, само телешко, ура!

45

Анонимен

преди 4 години

6.42 лв свинска плешка в Кауфланд.произход ЕС.

44

Анонимен

преди 4 години

До Хахахааааа.Канадско месо няма как да дойде защото е по-скъпо от европейското. И само да попитам: Испанското, италианското и немското свинско по-некачествени ли са от българското?

43

Сър Дюлгерин

преди 4 години

Аз мойто прасе няма да го дам .То ми дава работа и ми определя заплататта.

42

Ехххх

преди 4 години

Винаги ни заплашват с вдигане на цените. Няма ли веднъж да ни заплашат, че минималната заплата ще стане 2-3 хиляди. Аз само за вдигане на цените слушам, а заплатите кога?

41

Хахахааааа.

преди 4 години

КАНАДСКОТО МЕСО ИДВААААААААА....

40

Анонимен

преди 4 години

Само сравнете цените на свинското в България и в Европа. Надценката на нашите мутри е убийствена.

39

КЪВ Е ПРОБЛЕМА...

преди 4 години

Ами АКО НЕ СА СВИНСКИТЕ ПЪРЖОЛИ НА КОЛЕДА, ЩЕ Е ГЪСКА НА МАСАТА.ДАЖЕ Е ПО - ЕВТИНО И ДИЕТИЧНО!ЯДЕ СЕ И ЦЕЛОГОДИШНО!

38

Оцеолаоцеляващ

преди 4 години

Няма да поскъпне. Ва салама няма месо . Камо ли свинско. Най много сто годишен резерв от Швейцария.Ако се стигне до там има консерви за котки и кучета ,по качествено е.

37

Анонимен

преди 4 години

Само с 10%? Смятай колко вносно има!

36

Веган хардлайнар

преди 4 години

Ужас има брашнеста мана по троскота и поветицата.Сега ще но препоръчате от Европа раундъп . И аз Ко ши ям.

35

Нерез

преди 4 години

Св.инете са най умните за ядене животни. По умни са от поне 10 процента от гледачите и законодателите си.От тая гледна точка над тези разумни се извършва целенасочен геноцид в България.

34

Щото

преди 4 години

сме пълни михлюзи, ***,страхливи и смотани . философия - не сакам да съм добре, а Вуте да е зле.; аве тоз мноо пари напрай ве, искам и аз кат него...Не да го тикна в пандиза с пълна конфискация на пари и имущество, искам и аз да съм кат него!Искаш отговор - получи го. Няма да ти хареса.

33

Борисчо

преди 4 години

В Германия е "скочило" от 1.36 евро на 1.70 евро???? Значи там е 1.7 евро а тук в *** е 3.80 евро??? *** баровците сме значи... на 400 евро заплата свинско 3.80 а там балъците с 2000 евро на 1.70.......

32

Анонимен

преди 4 години

Не бойтесь товаришчи Ларнака удари леФски с 3:0!