8

До 5

преди 4 години

Имаш пълната свобода да напуснеш лошата европейска диктатура и да отидеш да живееш на някое иатинско свободно място като северна азия...с.корея...венецуела..турция.Там е исъинската демокрация.Остави на еяропейците да си живеем в диктатура.

7

ДО 1

преди 4 години

Май е обратното,м!?

6

Эссср

преди 4 години

в Държавата САЩ с население 300 Милиона, Тръмп е Избран с близо 70 Милиона гласа.в Эссср с население 500 милиона Урсула е избрана с 384 гласа.Въпрос как Урсула управлява 500 милиона като само 384 човека са глусували за нея и колко лум пени са Европейците, че всички си траят?

5

истината боли

преди 4 години

Тръмп Декратично избран с над 65 000 000 гласа, на избори, на които първоначално имаше над 10 кандидата, водили предизборни кампании над 2 години.Борис - Партията му е Демократично избрана с 15 000 000 гласа на избори с множество партии.Урсула - не избрана от никой, нечувана от никой, на гласуването й в Европарламента на бюлетината е само нейното има, други кандидати нямаОткрийте разликите и ми говорете за опасности - най-голяма опасност е, че Брюксел е Тоталитарна Диктатура от Нов Вид!!!

4

въпросче

преди 4 години

Опастност за Кого?! за Тоталитарната Диктатура на Брюксел ли - Коя е Урсула, води ли предизборна кампания, каква й е програмата, кой гласува за нея??!! и Сталин завижда на самоназначаващите се диктатори в Брюксел!!

3

Анонимен

преди 4 години

и това след колко години човешка еволюция? отново се връщаме към средновековието с мракобесни лидери във все повече държави по света.

2

Анонимен

преди 4 години

А за Урсула или Юнкер кой е гласувал какви са техните предизборни обещания. Тия може и да са популисти може и да не са, ама другите са измамници и шарлатани спуснати от някъде.

1

Анонимен

преди 4 години

всичко което е лошо за хората и добро За шепа оядени от власт и пари политици се нарича "популизъм"