42

Анонимен

преди 4 години

Аз дали съм хакнат.От София съм.

41

Анонимен

преди 4 години

Още ли няма оставки на целокупното вредителско правителство?Гафът е огромен! За тотална оставка е!А до момента няма ни една, поне на отговорните лица от НАП!

40

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 39Радвам се за тебе че използваш Линукс.Това не значи обаче че имаш познанията на хакер.Между впрочем, това да си хакер не се учи в училищата...или го имаш или го нямаш.Ако ще и 300 висши образования да имаш, това няма да те направи хакер.

39

Анонимен

преди 4 години

Ima li sasegnsti mutri milioneti miliarderi i sem im ili samo po4etenni rabotlivi hora schte isgarmat nakadanie sa ministri girektori trabva da ima boiko da kaje koi e vinoven toi nali snae i moje vsi4ko

38

Анонимен

преди 4 години

Щели да се обадят за да си смени човека личната карта , е на това му се вика безгранична наглост , вместо да сменят личните карти на хората безплатно , защото и те носят вина за този пробив , пак всеки ще плаща от джоба си.

37

Анонимен

преди 4 години

Виновни са 45 години социализъм под руския ботуш.

36

Анонимен

преди 4 години

До Бай Евстати 31Зависи кога си започнал да се занимаваш. Не, че се хваля, но аз на неговите години вече бях ползвал Linux около четири години и редовно пишех код на C, NASM, Python, Bash. Качвал съм x64 shellcode в Exploit DB (ако знаеш какво е) и съм репортвал много уязвимости в OSS проекти :)

35

Анонимен

преди 4 години

До Бай ЕвстатиЕдно време помниш ли как си краквахме игри сами ? Първо беше cd чек, с hex editor променяш стринга cd=1 на 0 (true or false), После бяха направили еррорс при копиране на диск, clone cd + cd което има fast error skip (24x teac) , 32x не можеше, Ех какви времена, преди 20-25 години :D

34

Анонимен

преди 4 години

Който е работил в данъчното знае какви хора бачкат там .... От кол и въже .

33

Анонимен

преди 4 години

Тия 190 души са евродепутати, Горанов, Цацаров, съдебна власт и депутати на които им се виждат имотите и банковите сметки и НСО не може да ги скрие и пази.

32

Анонимен

преди 4 години

До Бай ЕвстатиИ аз се опитвам това да им обесня в предишни постове, но както се казва кел файда. :)

31

Ф.С.В.

преди 4 години

Истинският хакер е неуловим !!! Този е стъпал на "динена ***" но пак вкара Армагедон в Цялата Държава !! оказа се че нашето Правителство са пълни кибер некъдърници и харчат стотици милиони пари на хората а всъшност са ги откраднали!

30

Бай Евстати

преди 4 години

До Анонимен 29на 20 как очакваш да не е script kiddie ?Нали трябва да знаеш един куп системи и lib-ове как работят в най-малкия детайлкак OS-то си общува с тях и как работят всичките пърмишънитова нестава с 2 клипчета от тубататрябва си сериозен опиттрябва да си проектирал, направил и подържал поне няколко по-сложни проекта че да имаш минималният опит който се изисква за да се наречеш хакерда не говорим че хакер != кракер

29

До 18

преди 4 години

И аз съм в нова лична карта , но казаха че е това е само мярка и решава проблема частично ,не напълно

28

Анонимен

преди 4 години

До 26Точно. Заучил 2-3 програмки и вече бил много голям хакер, обаче не може да напише 3 реда код на C, за ASM да не говорим. Това си е типично script kiddie.

27

Анонимен

преди 4 години

4 милиона и 189 души ще гласуват със сигурност за ГЕРБ.

26

Анонимен

преди 4 години

Това *** си е аматьор и атаката въобще не е била сложна, и накрая се е издънил по най-бозаджийския начин като оставя лок файл от ЛибреОфис с потребителското си име. По същото потребителско име в Гугъл му намираш профила в хакер.бг и там обяснява метода си за намиране на ЕГН-та. Истинските хакери намират уязвимости в процесори, операционни системи, протоколи, криптиращи и хеширащи алгоритми и т.н., а този просто е направил SQL инжекция с която източва цялата база.

25

Анонимен

преди 4 години

do 23 Ми смятай аз 8 години съм на заплата двойно по- голяма от минималната, а съм осигурвяван на минималната. Но като се види за каква работа става въпрос като натоварване и веднага ще стане ясно, че фирмата ни ограбва. Но си търпим щото оставаме на улицата. Превеждат ми на картата минималната , а останалата част от заплатата в плик. Я съм казал че искам да ме осигурява на тия пари за които реално работя- я съм изхвърчал.

24

Ф.С.В.

преди 4 години

Така си и мислех - от 5 0000000 души се оказа че са само 189 )) ами защо не ги направихте 190 или 200 ?? хахаахахахахахах Пародия на Държава!!

23

Анонимен

преди 4 години

Вътре има не само лична информация на граждани и ЕГН-та, а и много фирмена информация която може да се ползва "стратегически" от конкурентни фирми или недоброжелатели. Къде, кога, какво е внасяно, изнасяно, ДДС-та, платежен баланс на страната, заеми и т.н.