193

до IBM

преди 4 години

Колега, може ли да ми обясниш какво имаш предвид със СМГ випуск 2018, защото аз съм го завършил това училище, просто не знам какво се случва сега там.

192

до калашника

преди 4 години

До А.К.Отдавна ги знаем тези от следствие, прокуратура, съд и т.н.Бивши милиционери, или потомци на такива. Знаем и какво могат и какво правят.Вижда го целият български народ.Не е като преди да има един вестник, едно радио и една телевизия.Не можете да спрете информацията.

191

Анонимен

преди 4 години

До А.К.Ех каква загриженост само за народа... Някога комунистите отнеха земите на дядовците ни ,днешните комунисти от Герб ни мачкат с ниски пенсии . Едно време махахме на малкото Лили Павлова от трибуната на мавзолея ,днес охранената Лили ни маха от парламента но ние още мърдаме и дано останем още малко живи да ви видим да ни махате от затвора !

190

А.К.

преди 4 години

Няма такъв Ганьовски народ с такова изкривено мислене.Разбиват му системата на НАП, прокуратурата за по-малко от 24 часа има обвиняем а в следващите 48 часа има арестувани лица и събира доказателства. Но *** недоволен цъка коментари.За *** момчето е невинно, фирмата му е репресирана а шефа и е светец. Виновни са тия *** от НАП. *** е експерт по отключване на пароли, познава законите из основи кое в присъствието на кого трябва да се случва. *** е експерт и по самолети. Ех *** ***

189

Анонимен

преди 4 години

До wАз съм пенсия ,нямам имоти с пенсия от 205 лв. съм защо съм му на батко ти Явор . Търсят се бизнеси за присвояване не пенсии като мен !

188

w

преди 4 години

Пишете, пишете, IP-тата ви се append-ват при бате ви Явор!

187

Анонимен

преди 4 години

До Отключен еТи откъде знаеш бе байно ....като те гледам каква злоба си ти от Герб си нали ? Така виете от безсилие и още по ставате за смях !

186

(-_-)

преди 4 години

Разрових се за собственика на фирмата и излезе, че има още 15тина други фирми, които се занимават с недвижими имоти, ресторанти, хотели и прочие.. Много ми се иска да вярвам, че е почтен бизнесмен, но имайки в предвид как се прави бизнес в България..

185

ШибиРиби

преди 4 години

Правете бизнес в България само не забравяйте че полицаите също са част от играта

184

Отключен е

преди 4 години

И има данни за три банки с които фирмата няма договор!Мошеници са цялата фирма Затова всички при бай Ставри, който ще ги разпределя булки на по-старите затворници!

183

Анонимен

преди 4 години

Няма и да го отключат.Онзи леймър Явор Колев да се гръмне :)

182

i

преди 4 години

Трагични адвокати. Смях.

181

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 192Когато го отключат , нямат право да се ровят в диска, без присъствието на адвоката и поемни лица . В тяхно присъствие започва проверката, за наличие на доказателства и те имат право да оспорват резултата ,ако нещо има съмнително.

180

Анонимен

преди 4 години

Последно да питам ???Компютри ли са били или компоти?Филма шведси ли е или съветски?Балада за войника или баба дала на воника?

179

Анонимен

преди 4 години

а добре де, това декриптиране може ли да се предвиди кога точно ще бъде завършено, че да бъдат привикани собственика и защитата, за да присъстват?

178

Реалист

преди 4 години

Глупости,Никъде в закона не е записано, че вещественото доказателство трябва да се гледа в присъствието на защитата. Има си процедури които ако са спазени няма проблеми в съда.Този да си сменя адвокатите...

177

Анонимен

преди 4 години

в момента истинските хакери анализират събраната информация за дадени индивиди от политиката, ще я предъвкват, и накрая ще я изплюят под форма, та и най-големия тъ.пун.гер от село да може да разбере кой, кого, как, защо.най-вероятно информацията ще бъде пусната предизборно.после без значение за какви фрапантни компромати, тиквеняк пак ще фалшифицира изборите и гроб пак ще спечели и нищо няма да се промени

176

Анонимен

преди 4 години

До АнонименИма си начин...но си прав не знаем какво се случва в момента. :)

175

Анонимен

преди 4 години

до 185 Че кой не гледа порно? Тя цялата държава си е едно порно вече... Няма се притесняваш! )

174

Анонимен

преди 4 години

Интересно е как е защитен компютъра на младежа. Сещам се за поне 5 начина да се заключи перфектно, дори и срещу ЦРУ и тем подобна гмеж. Но пък познавам и българските спецове, дето един BitLocker не могат да преодолеят, така че може и да е просто комично :)Нищо нали, просто професионален интерес.ПеПе: И като не го отключат, какво? Пропада ли им обвинението?