14

ЗНАЕЩ

преди 4 години

По последни данни НАП ще заведе дело срещу хора с изтекли данни затова, че са позволили да им бъдат публикувани данните!Започва масов строеж на затвори тъй като смятат да обвиняват в престъпна безотговорност застрашаваща националната сигурност и им трябват 5 милиона места за 5 до 8 години!

13

Boto

преди 4 години

Буквално била от паркинга атаката на WiFi-a. Тая глупост може да звучи сериозно за баба ми.Ако сте си го защитили тоя WiFi що се притеснявате. Да не питам същи защо Ви е wifi? Единствено за посетители ама там защитата от вътрешната мрежа е още по елементарна.Най-забавното е, че каквото и да стане е атака срещу правителството. Апартаменти, хаквания, къщи за гости на наши хора всичко е атака не щото КРАДЕТЕ и с задните си части а щото искат да Ви бутнат.Срам ме е вече от всичко в държавата

12

T

преди 4 години

каква атака срещу работата на институциите, бе?! Вие не работите. По цял ден си лакирате ноктите из канцелариите и си пазарувате в работно време. Поне 15 минути преди края на работното ви време по светофарите около сградите ви става задръстване от пешеходци (ваши служители) , които са си тръгнали от работа. Безполезно население, което го държат на държавна работа, за да взима някаква заплатка, понеже за нищо не става и трябва в екарисажите да го хвърлят.

11

Анонимен

преди 4 години

НАП глобен!? Този по добре да беше разказал вица за оня милиционер катаджия който слизал от колата си и сам си дупчел талона когато превишавал скоростта.

10

Жо

преди 4 години

" НАМА никакви държавни пари. Всички пари са на данъкоплатците"Думите са на Маргарет Тачър.Хайде кажете, кой ще плати, с какви пари и на кого?

9

Анонимен

преди 4 години

В задачаъа се пота: Ако една държавна ахенция глоби друга държавна агенция с 20 милиона, кой дефакто плаща парите.Излиза, че държавата глобява сама себа си, и още по-забавното, че самоте пострадали граждани ще платят чрез данъците си за некадърността в НАП. От това по-голям смях, няма на къде.А кога ще се приеме закон за персоналната отговорност на държавните служители!? Включително и с личното си имущество...

8

Илия Буревестников 2

преди 4 години

..... По Държавните служби има "личности" с добри четирицифрени заплати , които в 21-ви Век не знаят точно от кое ... "копче" ... се включва компютъра ... Да не говорим , че по цял ден спрягат глагола - "МОТАМ СЕ!" и плетат интриги и клюки срещу останалите колеги ... Каква "защита" ?!?! Какви пет лева ?!?! ... Някой Български ученик с добри компютърни познания ще им "скрие шапката" .... :) ;) :)

7

анонимен

преди 4 години

И от кой ще вземат тази глоба и на кой ще бъде дадена.НАП е държавна не е частна вземат от държавна фирма от всички нас и на кой ще бъдат дадени тези пари ако пак е на държавата значи преливане от в,една чаша в друга и какво им пука на служителите от НАП.

6

Илия Буревестников

преди 4 години

"Глоба" ли ?!?! ... Ха ха ха ... Празни приказки за пред поръчкови и "услужливи" медии ... Едни наистина добри ХАКЕРИ без проблем биха пробили така наречената 'защита" на почти всяко Държавно учреждение в Абсурдистан ... Без значение дали е Министерство , Община , Областна Администрация ... И знаете ли - ЗАЩО ? ;) ... ЗАЩОТО 90 ПРОЦЕНТА ОТ РАБОТЕЩИТЕ НА ТЕЗИ МЕСТА СА "НАШИ ХОРА" ПО ПОЛИТИЧЕСКА ИЛИ РОДНИНСКА ЛИНИЯ , КОИТО СА ТОТАЛНО НЕКОМПЕТЕНТНИ И СА ТАМ ЕДИНСТВЕНО ДА ВЗИМАТ ВИСОКИ ЗАПЛАТИ !!!..

5

Анонимен

преди 4 години

НАП ще плати на НАП 20 милиона лева глоба.

4

Анонимен

преди 4 години

Фирмата на Бойков не съдейства на разследването. Може би е замесена в скандала? Те трябва да платят, ако не съдействат и крият информация от служебите си компютри.

3

Анонимен

преди 4 години

Да я платят рушките хакерчета и тези дето говорят българския със силно изразен рушки акцент ... !!!

2

Анонимен

преди 4 години

Да я платят некадърните герберастки Тикви.

1

Бай Евстати

преди 4 години

А реално ние ще платим