24

Анонимен

преди 4 години

На министър Барни Ръбъл нали му трябваше бял хакер за джуркането :D

23

1914

преди 4 години

не ме интересува. само Вековенъ Левски

22

хляб и зрелища

преди 4 години

Нема хлЕб.Нема пари.

21

Анонимен

преди 4 години

Уж беше писал на руски мейл, после беше намесено свалянето на Тодор Живков, купуването на американските самолети,....20годишен много му пука за Тодор Живков. Само лъжи. Този Крлистиян явно е обичайния заподозрян.Има си такива за всичкки нужди.

20

Щерю

преди 4 години

Имитация на държавност - няма държава, има партии, служби, кръгове и интереси. Навън от тия структури обикновените хора на практика не съществуват - кретат и ***. После - защо имигрирали младите...

19

Всяко чудо за 3 дни!

преди 4 години

Те така.

18

Анонимен

преди 4 години

Атаквта е от мръсните руснаци, сега чакаме отговор от правителството, санкции тежки или да ги удариме с новите ф16, скъпо ще платят!!!

17

Анонимен

преди 4 години

На тая "дължава" война не и трябва,особено пък самолети и т.н.!Щом едн пuwлеме успя да я събори с китайския си лаптоп!

16

Чиновник

преди 4 години

Нищо сензационно не се е случило. Такива неща са ежедневие по цял свят. Обаче от неграмотност и от скука, простолюдието правите от мухата слон.

15

Анонимен

преди 4 години

И какво стана с руШката връзка? А? Няма такава...

14

Владислав

преди 4 години

Че какъв гений е този, тези неща се знаят от години, той просто си заяви виза за затвора с желанието си "да бъди извезтин". Ако беше кадърен нямаше да го хванат по инициалите в документа, ламерска грешка, каквато прави всяка кифла в държавната администрация.Айде сега да лежи сега между 5 и 8 години и да му забранят достъп до компютър за 10 години, каквито присъди има в САЩ.

13

Анонимен

преди 4 години

ХАКЕРЧЕТО, НЕМА ЛИ ДА ВИДИ КАКСА СЕ ИЗТОЧВАЛИ ПАРИЧКИТЕ ОТ КТБ?!!!!НЕ Е ЧАК ТОЛКОВА ТРУДНО, БАШ.....!

12

кука

преди 4 години

В държавната администрация е пълно с нископлатени неудачници. Нямате си представа, колко мъже с достъп до класифицирана информация ще Ви направят каквато желаете справка за една бутилка уиски, колко жени за един комплимент, една вечеря и едно парфюмче се влюбват и ти "снасят" редовно каквато информация си поискаш. Справка - скорошен случай с дознателка от Благоевград Сигурността на информацията е химера.

11

Анонимен

преди 4 години

Чест прави на Борисов като каза,че на такива хора трябва да се дава път ,а не на досегашните некадърници.Да го назначи за шеф на НАП с подходяща заплата и нещата ще потръгнат.

10

бай Тъпчо

преди 4 години

Еееее хакнали и фейсат бе-айде край на загорелите манджи, най-после жените в кревата да са обърнат към мъжети а не към телефона...Туй добре, ама защо хакнаха и там дето играем табла бе, то една радост ни остана, да са случи днес да ти е ред, да ти идва зара, щото са го измислили днеска да печелиш и после три дена да губиш, а пък днеска ми беше ред да печеля бе...Еееее ама тъй трябва да бъде бе, все да ти е гадно и от време на време да ти отпускат малко юлара дъх да поемеш и айде пак газ до дупка

9

Анонимен

преди 4 години

Те един примитивен ало измамник от маалата не могат да арестуват хем му се знае номера,имато къде живее и спи,тръгнали с малко по умни от тях хакери да се занимават! Кибепрестъпниците сме ние дето нитрият коментарите и ни четат личните съобщения във фейса!До тука са им силиците!

8

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Аха, синчето е тук е сега се притесни. Спокойно, ние поне разбираме от TCP/IP това са цели две rfc-та, които никой от ДАНС не е изчел, пък камо ли разбрал.Абе, да те питам нещо за баща ти КурАнов... Ит***лиаския Лицей май са готови да ти предложат бонус програма от 1 септември. Стига излага баща си, все пак той е обикновена счетоводителка, а след 10 клас задачите става наистина сложни. Спомняш , колко учихме това ускорение. Ужас, цял месец не можеш да сгрееш.

7

Анонимен

преди 4 години

Тотални *** оти управляват Държавата.И това въобще не е Държавна тайна.

6

бай Спиро

преди 4 години

Кога най сетне ще се разбере, че труда струва пари, уменията имат цена. Частния пък и в държавния сектор, въпреки дефицита на кадри продължават да "пилят" заплати. Този случай ми прилича на ситуация в която овчар се опитва да опази стадо от хиляда овце с един Пекинез, щото яде малко. Не, за такова стадо си трябват поне 10 породисти овчарски кучета.

5

избирател

преди 4 години

То в държавата всичко е проблемно,но......Нали трябват апартаменти,суджуци,пари за нашите Ора под масата....От къде средства за истински важните неща?!Бъдете обективни де!