54

Анонимен

преди 4 години

в България 90 % от електромерите са с динстанционно компютърно управление :)

53

Анонимен

преди 4 години

Едва ли е той, но как да докажеш, че нямаш сестра. Набедиха го, както набедиха Иванчева

52

Мислеща о ПроСоТо

преди 4 години

Това момче може и да "признае" под натиск, но ако той не е въпросния хакер, тогава как ще се обяснят евентуални последващи имейли от истинския хакер?!

51

Анонимен

преди 4 години

Явно трябва да остане в затвора, защото утре ще направи по- големи поразиии и може да промени данните на банки и адвокати и хора ще загубят пари и имоти. За НАП, МС и МВР просто трябва яка реформа и много уволнения докато се назначат кадърни хора.

50

Анонимен

преди 4 години

Тотални *** оти управляват Държавата.И това не е Държавна тайна.

49

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 47Трол,стига си спамил едно и също.Преди час надникнах и ти пишеше същото,сега пак.Разбира се,че емлекторнен вот може лесно да бъде фалшифициран.Няма доверие към цялата политическа класа,така,че каквито избори да се направят съмнението ще остане. Още повече,че няма и за кой да се гласува. Само евроатантически ***.

48

бай Тъпчо

преди 4 години

И аз тъй щях да хакна нещо ама нали съм карък, та нищо не стана.Като бях на гости на щерката и бях сам в апаратамента, и звъни се на вратата, отварям и гледам едно момче и вика: Чичо Пешко, мама каза, че тати е отишъл за риба, пък аз отивам на кино след малко...и си тръгна бе.-А сега де...нито съм Пешо, нито знам де е майка му...Размина са хакването ама после чух вечерта, че щерката вика на зетя Пешко...Бреее на него ша му стане работата, да му са не види и хакера неден Аз го знаех че е Петър бе

47

ПроСоТо

преди 4 години

хубаво!...Щом са го "закопчали",ще признае всичко!..Още повече,че е едва двадесетгодишен...На времето имаше такъв виц:-"Селския милиционер среща даскала и го пита:-"Как е моя Иванчо,даскале?"-Даскала отговаря:-Абе добре е, ама не знае кой е написал "Под Игото".....След няколко дни мильо пак среща даскала и с възторг възкликва:-Даскале,призна си,той го е написал!"......Та така..Само който не е бил в МЕЛАЧКАТА,наречена "арест",само той не знае,че всеки там би признал,че е убил Мъртво море.

46

...

преди 4 години

Значи също както Иванчева и този хакер е невинен! Поради простата причина, че в световен мащаб хванатите хакери се броят на пръстите на двете ръце а тия наще дето още идея си нямат от де се включва в тока компютрото, та те з 3 дни хванали хакера! НАГЛАСЕНО ИЗМИСЛЕНО И ПОСТАНОВКА!!! ТОЯ ДЕТО СА ГО ХВАНАЛИ Е ПРОСТЯ НЯКОЙ КАТО ИВАНЧЕВА НАГЛАСЕН!!! ИДЕЯ СИ НЯМАТ ТИЯ ОТ ДАН КАК ДА ХВАНАТ ВИНОВНИК ЗА КАКВОТО И ДА БИЛО!!! КАМОЛ И ЗА ТАКАВА АТАКА!!!

45

Борисчо

преди 4 години

Е как така? Нали Младен Маринов каза, че е руснак?

44

Упс!

преди 4 години

Ега ти некадърника! Всеки може да извърши престъпление. Добрите обаче не ги хващат, а тоя го хванаха на другия ден.

43

Анонимен

преди 4 години

Утре ще кажат ето ви ако искате електронно гласуване колко лесно се манипулират електронно изборите ,затова пуснаха тази фалшива новина ,за да ви затворят очите ,а Цецо шестоапартаментников да си пише каквото си иска на бюлетините да пишат с химикалката колкото си искат гласове и да си правят 3мандат каквото си поискат ,затова по тънката лайсничка точно в дебатите за ел.гласуване пуснаха тази кибер смешна новина.

42

Анонимен

преди 4 години

Браво какъв момък ..........Само за ПП ГЕРБ .

41

Анонимен

преди 4 години

Момчето просто си е ъпгрейднало CV-то. Сега друга компания ще му даде по-голяма заплата.

40

Анонимен

преди 4 години

Жиро вече е написал алгоритъм, който ще предотвратява подобни атаки.

39

Анонимен

преди 4 години

Руските хакери са сред най-добрите в Света и това го признават дори и от зад Океана.Но те няма да седнат да се занимават с Бойко и пародията му на държава.Тя сама се съсипва отвътре.

38

Анонимен

преди 4 години

Най-ми хареса това за УМСТВЕНО ИЗОСТАНАЛИТЕ УПРАВНИЦИ и ПАРОДИЯТА НА ДЪРЖАВА.Казал им го е в прав текст - нищо че е 20-годишен, а може би точно за това.Не го е страх от Мутрите.

37

Анонимен

преди 4 години

Боцко да внимава верно да не го запукат истински руски хакери, тогава ще му гледаме сеира.

36

О Л А Ф

преди 4 години

Няма никаква кибер атака народе ,всичко е за да кажат че много лесно може да се манипулира електронно гласуване защото народа иска електронно гласуване и тиквата пада от власт ,и това беше точния момент между дебатите да пуснат тази фалшива новина и материала се върза веднага.Браво Терминал 2 е исти ата тези ще ви довършат не се ли събудите.

35

истината боли

преди 4 години

Само Престъпници и Крадци са Възхищават на Други Такива и Искам да ги назначават на Високи Позиции в Бандата!