242

До ХА, ХА

преди 4 години

А най-уникални са българите, че избират безмозъчния да ги управлява.

241

Анонимен

преди 4 години

5 милиона данни. 3 процента??? да не сме над 150 милиона население??

240

Ха,ха

преди 4 години

И ТИ си уникален, с липсата си на мозък.

239

Анонимен

преди 4 години

да се възстановът всички политически, административни и гражданаски права на Росен Плевналиев.По-добре дребенрогат доПитък, отколкото само едъра тиква

238

МозъченБезмозъчТиква

преди 4 години

Безмозъчен ли е тоз та на всю Европу глашатайства че мозъците бил в чужденеция

237

М, да ...

преди 4 години

Струва ми се, че всеки отличен /първокласен/ програмист може да бъде хакер, но не всеки хакер може да бъде първокласен програмист! Въпросът е и до съвест!

236

Доцент Красю

преди 4 години

Хахаха. Сега всички *** които завършиха в Германия, Австрия, Холандия и пр., ще се изядат от яд. Да видят хората с българско образование колко по-знаещи и можещи са.

235

Анонимен

преди 4 години

Те един примитивен ало измамник от маалата не могат да арестуват хем му се знае номера,имато къде живее и спи,тръгнали с малко по умни от тях хакери да се занимават! Кибепрестъпниците сме ние дето нитрият коментарите и ни четат личните съобщения във фейса!До тука са им силиците!

234

Анонимен

преди 4 години

За Ряпата,всеки който успее да сметне уравнението 2+2 е гений! "Аз съм *** ,но гласувалите за мен са още по-***"!!!!

233

Бойко каза

преди 4 години

Престъпниците които работят със ИТ технологии са умни! Мозъците им постоянно работят и измислят все сложни схеми които са на толкова високо ниво че са напълно неразбираеми за обикновен човек. ИТ престъпниците са ценни кадри за всяко правителство и за службите.Затова всички ИТ престъпници трябва да се привлекат и да работят за ГЕРБ. Не трябва да се оставя нито един ИТ престъпник да работи за опозицията.

232

1

преди 4 години

др.борисов,много бързо обърна палачинката,вчера беше терорист,днес уникален мозък,на кого да вярваме,на тъпана или ...............си

231

Анонимен

преди 4 години

"Правителството ви е бавноразвиващо се. Състоянието на киберсигурността ви е пародийно", пишат авторите му........"Кристиян Бойков ли изпрати мейла с този текст? И Бойко му предлага високоплатена работа?

230

Анонимен

преди 4 години

Въпреки образователната система има уникални мозъци и Теодосий Теодосиев казва същото. Младежа продемонстрира нагледно, че се плащат луди пари за нищо. И, принципно, нямаме си на идея кой, кога и къде бърника в системите.

229

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

КурАнов, събра ли пари за Италианския Лицей, че на 1 септември Григорий Перелман няма да има прошка. Само цафариииииии. Пък и закона вече е променен. Нова врътка трябва в МОН, нали?

228

wyuhij

преди 4 години

човек който е работил там....това ли е хакване......но най-*** е че вместо да качат някъде линк всички да видим за какво става дума, оня ги пратил на НОВА Тв

227

wyuhij

преди 4 години

Браво на така наречения хакер че предостави данните на НОВА ТВ, но не и на обикновните български граждани, да видят и те доходите на Горанов...Айсиктир

226

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Скоро не се печатил пари... мина вече, колко 1 месец от последното печатане. Как е фалита? Абе, дай да убиваме комарите... финансите остави на "Григорий Перелман", приятеля на "КурАНОВ СМГто".

225

Анонимен

преди 4 години

Хакнал бил, а бе където и за когото трябва вече е пипнал данните. Поизтрил е някой друг милион на този, който е поръчал! А народът блее!

224

Анонимен

преди 4 години

Боце, и много хубаво точим банкоматни карти! И тези хора да привлечеш! Абе българския мозък е уникално нещо!

223

wyuhij

преди 4 години

Всеки мишкарува в тая държава, не се намери един качи линк та да видим доходите на горанов...ние нашите си ги знаем...Как не се намери един да качи линк, смятайте за какво общество говорим