14

Mister Cro

преди 4 години

Въпреки тоталната некадърност на ГЕРБ и липсата на каквато и да е смислена реформа от идването им на власт, мисля, че ББ ще управлява още дълго, даже и Тато може да надмине, защото всички останали партии са също тотално компрометирани и без какъвто и да е личностен и визионерски потенциал!!!!

13

Анонимен

преди 4 години

Депутатите от АТАКА ще преминат към парламентарната група на ДПС.И без това са си техни хора

12

Анонимен

преди 4 години

Ха,ха,ха.Менте патриотите били обединени,ама не съвсем.Тия,които обещаваха на пенсионерите минимална пенсия от 300 лв.(което си е пак мизерия),се оядоха и забравиха всичките си обещания.И минималната заплата май трябваше да е 1000 лв.Ама щом ви харесват,пак гласувайте за тях.

11

Анонимен

преди 4 години

До Бумерангът на злотоЩе им биете шута ама Волен ще остане гладен. Да не мислиш че стои там по идейни съображения?

10

Охобохо

преди 4 години

Да го пращат на 4-ти километър тоя пудел за освидетелстване.Има и още луди във властта.Аз чакам детето му да стане студент и да отидат двама пияни депутати в университета да го търсят,да видя реакцията му на тоя ненормалник.

9

Mister Cro

преди 4 години

Единственото, с което ще запомня "патриотичната коалиция" е, че ще похарчим едни грешни милиарди за самолети, при това малко на брой, както и подигравката с родителите на деца с увреждания!!!! Това им е елементарния потенциал на тези хорица!

8

Ще видиш

преди 4 години

Черна материя през крив макарон Сепфи :)

7

Бумерангът на злото

преди 4 години

Волене, след като те свалиха и от председателството на ПГ на ОП...не е ли време да им бием шута? И да им гледаме сеира ;)

6

Анонимен

преди 4 години

Кому е нужна вече Атака.И без това има свободен пазар и може да се гледа руска телевизия свободно ,а не насила както навремето . Не е необходима ни Алфа ,ни Волен.Да си злоупотребил нагло с народния вот ,който те е пратил срещу Герб ,да каже твоя професор,че капитализма е естествено състояние ,а социализма е нещо лошо ....И то след като поднасяш венци на съветската армия..айде стига толкова лъжи .

5

Опааа

преди 4 години

Малкия "Демократ" замина .... Глей сега дали мога или не мога мога да ида където си искам аз пътувам без движение ... Нема накъде да ходя друг път. Имам, вие няма къде да ходите ...

4

Анонимен

преди 4 години

тез патрЕоти са ми такава комедия... добре, че повече парламент няма да видят

3

Анонимен

преди 4 години

пълен курник и буквално и преносно

2

Анонимен

преди 4 години

Много е вероятно тоя *** да забие нож в гърба на Бойко и да се опита за пореден път да докара бсп на власт

1

Анонимен

преди 4 години

След като подкрепя Герб които ще купят ф 16 Сидеров е тотално компрометиран и е време да закрива партията.