35

Анонимен

преди 4 години

проверихме. На словенски във Високите Татри кютук било ПОЛЕНОБудката Бут е полено

34

Анонимен

преди 4 години

Кой е тоя ***, че въобще цяла държава се занимава с него? Некво бившв говорителче на сатрап. Борисов да му удари един шамар, а не да се извинява на тоя пишман историк. Да си прочете историята, защо Сърбия обявява война на България и после да дава съвети тоя безочлив мишкаррр

33

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАко някой може да ми обясни защо сме признали Косово?а защо не? 99% са албанци и искат отделна от Сърбия държава.

32

Анонимен

преди 4 години

На Борисов му се извиняват само в БГ. Трябваше да го е забелязал досега, ама от тиква - толкоз.

31

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 4 години

Сръбски турист = слаб турист.Почти нищо не купува.Вдига шум, почти колкото евреите по улиците на градчето.

30

Анонимен

преди 4 години

До АнонименБиби, във вътрешната политика си зле, във външната си направо зарезил.кое му е злето бе каскет омачкан? Бие ви на изборите като шкембе у дувар от 10 години. Освен ББ и Станишев можеш ли да кажеш името на още един бг политик, който да е уважаван в чужбина?

29

Анонимен

преди 4 години

Pravilno njama sa kakvo da se isvinjava da4i4 kasa istinata na boiko koito zeluva pregraschta vs ina vseki kasva mnogo vi obi4am no s takiva darjanie politika ne korupziata prodaljava mutrite milioneti imotni ok

28

Тодар Правешки

преди 4 години

До анонимен 21Този въпрос към дрогара Вигенин. Той беше външен министър в правителството на БКП, пардон, БСП, което правителство призна независимостта на Косово!

27

Тодар Правешки

преди 4 години

До анонимен 4Прав си другарю, била е. СССР тоже. Нали запалиха ВТВ, след като заедно, по съюзнически, си разделиха Полша!

26

Анонимен

преди 4 години

Да вървим напред... в рзлични посоки.

25

Дърварщини у село

преди 4 години

В дипломацията няма заден, има компромис, неясно изразяване с цел заблуда и успокоение на другата страна или просто празно говорене, за да се запази диалог.

24

Анонимен

преди 4 години

Ердоган да дойде да ни пази от сърбите да не ни нападнат пак.

23

Анонимен

преди 4 години

Ивица Дачич е особено чувствителен по темата за Косово, тъй като все пак той е роден там. Но зорошите откъснаха Родината му от Сърбия за да я дадат на шиптърите да си направят държава. Разбирам го напълно.

22

Беселина

преди 4 години

По-умният отстъпва... Той нашия е толкова ***, че човека се видя в чудо!

21

Анонимен

преди 4 години

Биби, във вътрешната политика си зле, във външната си направо зарезил. Вземи си дай оставката, 'от си за смях на всички. Добре, че не те вземат на сериозно.

20

до 17

преди 4 години

Какъв авер на Милошевич те гони, след като тогава Дачич не е бил още роден.Я си прегледай пак опорките.

19

Анонимен

преди 4 години

Ако някой може да ми обясни защо сме признали Косово?

18

Анонимен

преди 4 години

Дачич въобще не е давал на заден. Обаче тиквено-прасешките медии отново се опитват да лъскат усмърдяния имидж на Банкянския про стак.

17

Анонимен

преди 4 години

Буци реагира правилно на така зададения му въпрос. Повечето държави от ЕС са признали Косово и испанеца трябва да отстоява тяхното мнение. Испания не го е признсла само, за да не налива вода в мелницата на каталунците.Друг въпрос е ние защо сме го признали, след като добрите отношения със Сърбия са ни по-важни от мнението на албанците. Утре ако нашите турци поискат да се цепят, Сърбия първа ще ги подкрепи... така ни се пада.

16

Унуфри

преди 4 години

Единствената държава в която има повече ***-рублофили от България е Сърбия. Дачич е класическо руско мюре, бивш авер ва Милошевич. И това, че не бил чул или разбрал какво е казано е нелепо оправдание. Просто е матрьошка на конци и дудне каквото му шепнат от Кремъл. Когато Западните Балкани се присъединят към ЕС, а това рано или късно ще стане, московските империалисти за пореден път ще се ноковът със самагон мечтаейки за непостижимо величие.