21

хахах

преди 5 години

резултати от пост, не от наука ...*** ХАХХАХ

20

Защо?

преди 5 години

Никъде в света не се спонсорират ЧАСТНИТЕ учебни заведения, както е в България! За това има и 52 ВУЗ , които са "висши" само на книга! Става така,че за 1 студент, се борят 2-3 "висши" училища,което е български абсурд ! За това и нивото на преподаване е ниско, защото "студентите" нямат елементарни познания за средния курс, а преподавателите ги "пускат", за да имат работа!

19

По гениален

преди 5 години

от Пеевски няма и той на има няма на 21 години оглави управлението на пристанище Варна, а днес е най-изявения бизнесмен в България и ОАЕ - Дубай. На 25 още студент в Югозападния вече е следовател и т.н. Никой световен университет и класация не могат да се похвалят с такива успехи. Просто класациите са сбъркани.

18

Девойката

преди 5 години

дето на 28 години я направиха шеф на БНР е с висше образование социология , специализация в Англия за "тежест" и със завиден трудов стаж от ? години. Но какво да се чудим и Крусев стана зам.кмет на 28 поради същите причини и защото има голям опит за работа с еврофондове. Българското висше образование ражда гении.

17

Анонимен

преди 5 години

Ами нормално. При налични 53 ВУЗ- а бълващи дипломи на всички е ясно какво става. И едно магаре да запишеш и то ще стане висшист. Сред като и СУ те може да си запълни бройките какво да говорим за обучение и образование.

16

Анонимен

преди 5 години

До 14:Напълно си прав, много в чужбина не са чували за България или ако са е само с кражби, мафия, кой Българин какво бил откраднал и т.н.На България се гледа адски негативно навсякъде по света, а в Европа нямам думи. Аз като пътувам и спрях да казвам от къде съм ...

15

Анонимен

преди 5 години

Объркали сте нещо!Не обиждайте с "провинциалност" онази част от България,които не живеят в столицата!ПОСРЕДСТВЕНОСТ е точната дума!В провинцията е пълно с кадърни хора,които нямат шансовете на софийски шофьор с 2500 лв срещу инженер с 1500 в страната...

14

Анонимен

преди 5 години

Ако отворите класациите за топ 1000 университета на света, само СУ попада и то на едно от завидните последни места там. Или иначе казано - дипломата от български университет не означава нищо в чужбина. :)

13

В МОН

преди 5 години

служителите масово ще се провалят на изпит "четене с разбиране" и не само там - по всички администрации в БГ положението е същото. Затова всякакви мерки и стратегии ни влачат към дъното а в Полша, Холандия, Швеция образованието става все по-добро и все по-желано.

12

1234

преди 5 години

нека бсп да издаде червена книга с всички постижения на герб в три тома по 500 стр

11

ми...

преди 5 години

МОН се чалгаризира.И видими резултати.Само министъра "изненадан".Всеки илитерат у нас с вишУ, парламента е пример за това, медиите също.

10

Анонимен

преди 5 години

И още по- тъжно ще става ... 50000 деца живеят извън БГ (от 0-16г) ... ха познахте дали ще се върнат някога в Бул гаристан където вършеят мафията, тези със завършено 3, тези дето 14 месеца не могат да ремонтират един булевард, смърдящите на пот в градския транспорт, тези дето за убийство им дават 2г условно, ... няма смисъл да продължавам че няма да ми стигнат и 800 страници.БГ е блатото на Европа, факт и боли.

9

българина

преди 5 години

поредния видим резултат, при герб е така всичко надолу!

8

Анонимен

преди 5 години

Че то има ли нещо весело в кензистан?Какви ВУЗОВЕ са тия платени чалготеки бълващи масово неграмотници и аз не знам!

7

ШибиРиби

преди 5 години

ми Закривайте ги и професорите да фащат мотиките и на село... почвайте от София там *** са най много

6

The Smart Turkey

преди 5 години

Да, ясно и кратко личи от коментар номер 2, че образованието ни не струва...

5

Ето това е

преди 5 години

наистина трагично, няма значение каква оценка ще изкараш по математика и български на матурата, важно е да си вземеш САТ, МАТ или Оксфорд. Чао Булгария

4

Анонимен

преди 5 години

Последните години упетелите тотално изостанала и загубиха връзка с учениците. Просто технологията св развива бързо, а държавата спи ли спи. Трябват бързи реформи и специалности, които са тесни. Да изкарват професионалисти. А не бъркоч от 100 предмета и в нито един добър. Тая система е обрапена и икономиката ни го доказва. Няма нужда да спорим. Всичко е видимо.

3

odpo

преди 5 години

Аз ви казах, че и магаре да вържеш у Бг Университет ще избута... Вие ме зап$увахте! Е сега какво ще кажете. А ако ви трябва диплома, отидете на събора на Милицията у родната ми Сф... 99% от тях са с купени дипломи, ще ви уредят и отстъпка!

2

Анонимен

преди 5 години

Учебната програма не струва нищо от 50 год насам. Кога ще го разберете. Децата не искат да ви учат всичкологята и светещи сверионици и под игото и глуспоти. Ходят на училище с 2 компютъра вместо да им използвате силата в тая посока ги правите инвалиди. После Вузовете ги доубиват с почти същата програма от стар соц преподавател. Колко поколения още деца ще унищожите? 10 20 30