26

О С Т А В К А !!!

преди 4 години

Долу герберската мафия !Свобода за народа

25

Brei

преди 4 години

Бетоновите гербаджийски улици (хвалят се че са направили бетонови (за първи път чувам че с бетон се правят улици) улици) издържаха ли на залелият ги безстопанствен язовир.....ама всички искали на жълтите павета...по-скоро много хора избягаха, господин мутра Борисов

24

Лелемайко какъв деба

преди 4 години

Българинът (***) е уникално заблуден (***) индивид, хубавото е че плаща всеки ден за неадекватността си ... Поживейте още 10тина мандата при Борисов, риза на гърба няма да ви е оставил. Може ли от нормални що годе политици и интелектуалци, да стигнеме до охранители и учители по физ. кутлура, ПР-ки и евтини урви да диктуват какво става в тази държава... Ако не сте си задавали въпроса, може да се плеснете през главата.Задръстено племе не *** на географията сте и такива ще сте винаги.

23

Анонимен

преди 4 години

Колко правилно са ги кръстили хората ГРОБ от туй друго признание няма накъде, а ПЕС вече има най-много премиери в ЕС из държавите. Дори в Испания е Педро Красавеца само избора за ЕК се определя не от хората, а от някакъв сбирщайн.

22

Ха-ха

преди 4 години

Срещу 30 до 50лв на ро*мски глас(+комисионната за патроните) от провален политик ставаш успешен.Нищо че по Европата гледат на тебе като на Бай ***....

21

Анонимен

преди 4 години

Борисов не е в състояние да каже 3 логически свързани и смислено оформени изречения. Каквото е и нивото на гласуващите за него. Но разбира се ще остане в историята като светена вода.

20

Анонимен

преди 4 години

аз ще гласувам за борисов! той е единствения кадърен, който изкара три поредни мандата и се очертава да изкара поне още пет-шест!

19

Анонимен

преди 4 години

Липсата (на Цветанов) била емоционална категория според Дончев. Само че на Цветанов ГЕРБ му липсва и липсата е съвсем материална.

18

ПроСоТо

преди 4 години

мисля,че трябва да сте предупредени..(а "Който е предупреден е въоръжен"):-Главоците от герб имат една единствена тактика занапред:--Принципа на шопа:-"Ние не искаме герп да спечели (защото не може!!!),искаме бсп да НЕ спечели!"......мисля,че това трябва да е като "обеца на ухото ви"...Защото с 3-5 процента оттук-оттам Тиквун пак ще успее да събере "четиридесетте разбойника"..Зер лакоми за власт и пари ***,колкото щеш....иначе ще трябва да връща на " Зайдел" даренията.С лихва..

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 11И как какъв фактор е Стонишев? Той самият насокоро заяви, че е най-успелия бг политии.

16

Анонимен

преди 4 години

Много нагло изказване. Хората си казаха на изборите,че не искат никой от вас. Това с етичната комисия е смехотворно при положение,че всиките в бандата ви сте за прокуророр,но тъй като в БГ няма прокурор тънем в корупция и престъпност. Безнаказаността ражда чудовища,и убива цели народи,и държави.

15

Анонимен

преди 4 години

Долу герберската тирания! Да живее Свободата!

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 11как безполезник ? дълги години беше лидер на бсп, после беше премиер, после, като евродепутат стана лидер на пес! а нинова каква е? проста селска клюкарка, която се заяжда с по умните от нея! лошото е /а може би и за добро/, че завлече бсп на дъното!

13

Анонимен

преди 4 години

Бе тия не виждал ли колко им се срина рейтинга само Нинова ги крепи, появи ли се човек в който народа повярва тия излитат.

12

Анонимен

преди 4 години

вместо да пишете глупости, сравнете какво са направили за бсп станишев и нинова! при нинова бсп просто се срива и изчезва от политическия хоризонт! при станишев е била водеща и участваше няколко пъти в управлението на държавата - беше премиер! кога нинова ще стане премиер?!

11

ай сиктир

преди 4 години

На изборите над 70% от хората го казаха, че никой не става, но какво от това кучетата си лаят кервана си върви и разни нагле ци сега ни облъчват, че хората са тези които казват.

10

Стратег

преди 4 години

Дончев, еврейче, то ти си от провалените политици;))) Нима се смяташ за успешен? При неуспешен премиер, нема и как да си успешен и ти. Помниш ли, как те посрещнаха в Габрово?;))) Не, както в Израел. Изборите се решават от стомаха;))), т.е. от едни първични инстинкти на страх за бъдещето. Който успее, да излъже за бъдещето, той печели изборите. Това, обаче, не значи, че има власт и може да управлява.

9

Анонимен

преди 4 години

А вие водите ли политика някаква или само присъствате по тия кабинети и лъжете, че сте политици ? Каква ви е политиката по демографския срив и съдебната реформа и енергетиката какво става с АЕЦ-а и Южен поток ? Вие не сте политици, а фигуранти и статисти.

8

Я па ти..

преди 4 години

До Анонимен 4 Не ГЕРБ , а избирателите не искат машинно гласуване. Гласувалите с тях са по малко от 1.0 %.

7

Стефан

преди 4 години

Някой чува ли какво казват хората