21

Анонимен

преди 4 години

Патреоте зариваха-клоака Англия , цъфтяща България.

20

ЗА РУСИЯ ДА ПИТАМ

преди 4 години

КОЛКО БЪЛГРИСА СЕ ЗАЛЕТЕЛИ? А КОЛКО РУСНАЦИ ИМАТ ИМОТИ В ЛОША БЪЛГАРИЯ И БРИТАНИЯ?НОМЕР 1 ПО ЗАЯВЛЕНИЯ ЗА БГ ГРАЖДАНСТВО СА РУСНАЦИТЕ -ТОВА СА ФАКТИТЕ ОТ СТАТИСТИКАТА!

19

Анонимен

преди 4 години

В Лондон са само или прости бачкатори живеещи на 2 часа с метрото от Уестминстър заедно с пакита и араби, или програмисти и финансисти на световно ниво работещи около ситито, със заплати от 120к паунда на година.

18

бай Пешо

преди 4 години

що за заглавие?!?

17

ДО 15

преди 4 години

ТОВАРИЩ , НЕДЕЙ ТАКА, ТОВА СА ВАШИТЕ ДЕЦА! НА 3 *** МОИ ПОЗНАТ КОМУНИСТИ ДЕЦАТА ИМ СА НА ЗАПАД, КАКТО ПО--ДОЛУ РАЗЯСНИХ! БЯГАТ ОТ ВАШИЯ КОМУНИЗЪМ!

16

Анонимен

преди 4 години

Салам стой си там. Дръжте британското тескере и си живейте в клоаката на света наречена Англия с нейния епицентър Лондон - притегателната точка на всеки мършояд по света - ревматизма и депресията там са гарантирани от кралицата рептил...

15

Анонимен

преди 4 години

Без да съм прочела цяла статия, която ще бързам да я прочета след това. Искам да изразя мнението си за българите в Лондон. Хора, заклевам се. Живея в Лондон от почти година, НМА да вкарвам подробости, но нещото което е самата действителност и точната истина за българите в Лондон е че няма по-лоши, по алчнии и по *** българи по Света колкото тук. Голяма част от тях са толкова злобни и алчни, че дано който чете коментара не преживява същото което аз преживявах заради тъпите БГ в Лондон.

14

socialen

преди 4 години

Никой не иска да живее в Ада на Борисов тука. Хората се спасяват от Ада на Борисов.

13

Анонимен

преди 4 години

Това не са българи . а предатели проклети..

12

Анонимен

преди 4 години

Ко /нееее/ неискат, да се върнат в ***. Б. Б. веднага да разпореди всички тука и да копат картофи в Банкя, че няма да има бюджет за разпределяне, а и Ла йно морието и празно.

11

Жо

преди 4 години

САМО 40 000 българи желаят да живеят постоянно във Великобритания!А пред Руското посолство се е извила километрична опашка от желаещи русофили да се преместят да живеят за постоянно в Русия.При тези жеги у нас, всички от опашката заявяват, че искат да се преселят в Сибир, където е по-хладничко!

10

Анонимен

преди 4 години

Роми били... предатели били... А във *** какви останахте?Пpoшляци... Некадърници... И патрЕотиСтригане... Доене... И стригане

9

Waffen SS

преди 4 години

"Марин Райков е бил информиран, че 80% от нашите граждани там са толкова неграмотни, че дори не могат да си вземат полагащите им се помощи. Когато ги питали за адрес, те посочвали с пръст посока. Децата им в училище не говорели нито английски, нито български и интегрирането им било изключително трудно"А ,не така ,да ги интегрират,нали са специалисти по интеграцията.Това същества които могат две неща,да пият и да крадат.Не можели да вземат помощите си,та те са специалисти в тази област

8

Анонимен

преди 4 години

А пък 7 млн искат Англия да бъде превзета от Ирланди и Шотландия и да пратят Кралското семейство на Луната със совалка на НАСА..

7

ГЕРБ са гадове

преди 4 години

Никой не ще при Борисов тиквата, всеки бяга от крадливата пасмина на ГЕРБ.

6

Анонимен

преди 4 години

Те нека първо излязат, пък тогава ще видим. Да не мислите, че ще вдигнат стени.

5

Джордж С.

преди 4 години

Роби трябват навсякъде.

4

Що така

преди 4 години

Ако беше много хубаво, Началника на държавата щеше да е първи на Острова.

3

Анонимен

преди 4 години

200 000 искат Елон Мъск да ги закара на Марс искали били, абе тия няма ли смислени неща с които да се занимават. 5000 искат да са водолази И к'во значение има ? А пък сигурно 5 млн искат да евродепутатници - искането не е като моженето.

2

ПЛОВДИВ

преди 4 години

Отново става дума за такива, които не знаели английски, но не знаели и български и на всеки му става ясно за какви става дума. Ах, колко сме толерантни и не изкрещим.