34

Анонимен

преди 4 години

100 млн. билетчета за 2017-та...колко е едно билетче, че не знам? 3 лв? или повече? да кажем 3 лв... и кво стана? 300 милиона приходи за едни хора! е така, без да се наведат, като единствените им разходи са отпечатване на талони, малко разпространение и оня по телевизията да ви обяснява как само лотарията и билетите могат да ви оправят живота. И какво се оказва пак? Тия игри виреят само там, където нема акъл!!!

33

Анонимен

преди 4 години

Кво друго да очакваш от нация от *** или?!

32

Анонимен

преди 4 години

Щото искат да подпомогнат финансово Тиквата, Пеевски и Черепа.

31

Стратег

преди 4 години

Вижте сега, Бойко не дава, но Пеевски дава;))) Е, ама не на всеки, и не винаги, но поне има надежда за рибите при куката с червейчето;)))

30

Готино

преди 4 години

Лотарията всъщност е данък за незнаенето на най-проста математика..

29

Анонимен

преди 4 години

На мен ми се е случвало да печеля дребни суми между 3 и 100 лв.Има два вида играчи.Едните си купуват по 1-2 талона веднъж или два пъти в седмицата.То си е емоция и вълнение седнеш на кафе и триеш квадратче по квадратче.Често веднага излиза комбинация за 50,100,200 хил лева и едва от последното изтрито редче или квадратче разбураш че не печелиш на косъм както се казва.Има забавление има емоция на цената на кутия цигари и кафе.Другите видове играчи купуват като роботи и чекират баркодът.Няма фън.

28

germany

преди 4 години

До Да ви светна:typanar. chereshite sa 5,99 v momenta !!!!

27

Анонимен

преди 4 години

Познавам доста хора които търкат, общото помежду им, че са с ниски доходи, нисък социален статус и ниско самочувствие. По стечение на обстоятелствата и на мен ми куца бизнеса в последната година, изпитвам трудности, но продължавам да се боря ... разбира се без да търкам билетчета.

26

Дам

преди 4 години

До АнонименN18 Поздравления за написаното! Абсолютно точно! Жалко, че е толкова вярно и тия ще продължават да хранят ония.. Дебелите..

25

Так пердоля

преди 4 години

Надеждата умира последна. Хората се надяват да забогатеят на бързо и да живеят нормален живот, а не да се чудят как да си платят сметките, ток, вода, лекарства, а пенсионерите събират за дърва и въглища. Тази цифра 57% е близка до другата, че 53% живеят под прага на бедността с минимална пенсия или заплата.

24

ined

преди 4 години

Бунаците търкат талони и пълнят гушата на Черепа

23

Анонимен

преди 4 години

Za6toto ikonomikata na Batse e vav vazhod, za tova...

22

умник

преди 4 години

ми защото са глупави ...

21

Хахахааааа.

преди 4 години

НЕМА ЛЕСНИ ПАРИ!!!!!НЕ СЕ И НАДЯВАЙТЕ!

20

Иво

преди 4 години

Щото са прости...

19

Смешник

преди 4 години

Ами доста голям % са роми другия голям % са простите хора който за жалост са изключително много . И затова ни управляват такива тикви прости а тия билети е са най глупавите да има 25млн билети тиража печалбите да са ти 45млн лв ама като изкараш печалби от порядака на 10лв и надолу който са 80% от наградния фонд ти е ясно . Но пък дай боже затластелия да се гътне вече

18

Анонимен

преди 4 години

"Може би затова не липсват и скептици, които категорично не си купуват талони, защото са наясно, че шансът за печалба е нисък."Не са скептици, а реалисти. Шанса за катастрофа, ако не спазваш ограниченията е 1 на 1000. Шанса да изтъркаш печелившо билетче е 1 на 10 000 000. *** нарушава ограниченията и вика "Ееее, на мен ли ще се случи", но когато търка билетче казва "Абе кой знае!". Хахахах. Извод? *** е *** на тармък!

17

Анонимен

преди 4 години

Искам да се запомни много добре. Всеки отговорен за изкуствено създадената бедност в България ще плати пре скъпо за предателството.

16

Анонимен

преди 4 години

Масово хората нямат финансово образование и искат бърза печалба.

15

българин

преди 4 години

защото.Някой е решил.Че съвсем наивно може да вземе.И последното левче.И на най бедният българин! Това е манипулативна "игра" с "талончетата" И успява! Наивни са даце и бедните.С надеждата си да станат "богати"! Е аз не трия тази измишльотина! -:)