23

читател

преди 4 години

Да сме на ясно!Полицаи или милиционери?Според мен още милиционерите не са дорасли още до полицаи!Предвид произхода им (потомствени милиционери) и образованието им.

22

Ss

преди 4 години

Тез дето ревът, че са им много парите на куките се сетете за това що дремите 6 часа на кулата ! Защото няма граничариии ? Защо няма? Защото ревете, че им са много тия 25 ст. :) И така :) накрая куката си работи като охрана на някой за 20 лв на ден а вие си дремите по опашките за 25 стотинки :)

21

Анонимен

преди 4 години

Това вече не са полицаи, а някакви хванати от улицата и набедени за такива.

20

odpo

преди 4 години

Да вървят по дяволите!!! Полицаи друг път - РЕКЕТЬОРИ, СУТЕНЬОРИ, ДИЛЪРИ, ЛЪЖЦИ, НАСИЛНИЦИ.... ПРЕСТЪПНИЦИ!!!! МВР Е МАФИЯ!!!! А МИНИСТЪРА Е КАДЪР НА МАФИЯТА, И ТОВА ГО ЗНАЕ ВСЯКО ХЛАПИ!

19

До ФармацеВта

преди 4 години

Научи се да пишеш, ФавмацеВте.

18

Анонимен

преди 4 години

Като гледам коментарите, тук има много представители на това паразитиращо племе милиционерите.Няма да коментирам ефективността им, защото тя е известна на всички 0. Всеки потърсил помощ и защита от полицията знае каква стена ще срещне стена от мързеливи, неадекватни, алчни, подкупни, некадърни и затлъстели. Това е най-мразената прослойка сред обществото защо ли? Неуважаеми милиционери, ако мислите че ви плащат по-малко от заслуженото, потърсете реализация другаде. Ама никъде няма да можете да взимате пари за чоплене на семки и пушене на цигари.

17

Един там

преди 4 години

Системата на МВР трябва да се отърве от некадърните си кадри и да вдигне сериозно заплатите на тези които наистина искат да служат и помагат на гражданите. Има и истински професионалисти в МВР които заслужават достойно заплащане!

16

читател

преди 4 години

"Протестиращите настояват ставката за нощен труд да бъде актуализирана и обвързана с минималната работна заплата."И заплатите при пенсиониране и дните платен отпуск да се обвържат с Кодекса на труда както е за всички останали работещи!!! Няма логика работещите в администрацията да имат същите привилегии,както редовите полицай!!!

15

Анонимен

преди 4 години

До ФармацевтТВОЯТА ЗЛОБА/*** ПАЦИЕНТИ/ЩЕ ТИ БЪДЕ ОСОБЕННО ПОЛЕЗНА- ЗЛОБАТА ДАВА КРИЛА И ЕТО ТИ ЦЕЛИ 2 ЛВ ЗА ЕДНА РАБОТНА НОЩ, ДАЛЕКО ОТ *** ПАЦИЕНТИ, НО БЛИЗО ДО РАЗМАЗАНИ, ПРЕБИТИ, ПИЯНИ, ОТКАЧЕНИ, НАДРУСАНИ- ДАВАЙ, ПРИЕМАТ ВСЯКАКВИ ИНДИВИДИ, ДАЖЕ И АПТЕКАРИ.

14

Анонимен

преди 4 години

Как тогава успяват да надебелеят толкова с тези оскъдни заплати?

13

:(

преди 4 години

Разчитаме ли да пазят гражданите и младежта за тази сума?Стига подигравки моля. Това е като хонорара на преподавател в Музикалната академия в София - 3,60лв. Разчитаме ли за тези пари те да учат децата на нещо въобще.

12

До Фармацефта

преди 4 години

Приятелю, затваряй аптеката и обличай униформата. Така ще имаш 2 лв сигурни на вечер нощен труд. 8 ч Х 0,25 лв = 2 лв.

11

Фармацевт

преди 4 години

Като не им отръва на държавна служба, да заповядат в частния сектор. Да си отворят бизнес и да почват. Задача номер едно - финансовото оцеляване. Даже може да пробват с аптечния пример. Да налееш 6 цифрена сума за аптека и да видиш как се избиват парите. Първата година работиш на загуба. Конкуренция на всеки ъгъл. Зверски ценови дъмпинг. *** пациенти, дето си купуват не лекарството, а надписа отгоре. Пълна бюрокращина. НЗОК ти бави парите и само те глобява за глупости.

10

Abv

преди 4 години

Като народ винаги сме разделени. Затова и 40 години вече не може да направим работеща държава. Жалко.

9

Елемаг

преди 4 години

А в 4-то районно протестират ефективно ,цяла година :) Я Икономически сектор,я младши инспектори :)

8

Анонимен

преди 4 години

Аз не съм полицай, но също съм на 0,25ст. НТ, и това не е актуализирано от години, та защо хората не искали да работят в България....

7

Анонимен

преди 4 години

Ами прави са хората - унизително е. И не смесвайте проблемите в системата с адекватното заплащане на труда. Нормалното заплащане е основно условие за качествена работа, и в системата на МВР, и навсякъде.

6

Анонимен

преди 4 години

А съда, кога ще започне да бута всички в затвора за престъпленията си? Тея съдии седат настрани от конфликтите, а са в основата. Полицията хваща, тв пускат. До кога?

5

Анонимен

преди 4 години

Живков не беше толкова щедър към милиционерите както Борисов към полицаите, но въпреки това, / милиционерите не взимаха пари за нощен и за извънреден труд / си вършеха перфектно работата, за разлика от повечето сегашните полицаи.

4

Факт!

преди 4 години

В Америка проблема с липсата на полицай е решен с патлак за всеки Там не може некой да те спира с думите чшшш ей ти найш кой съм аз щото следва изтрел в главата и в канавката.Проблема тука е че ако се раздадат оръжия ще има линч на властта.