23

анонимен

преди 4 години

До младеж от ДупницаДобре че са пенсионерите, иначе ще умреш от глад, докато си държиш коня!

22

Туск

преди 4 години

Айде, бе то пък като чели комунистическите кокундрели много четат. Прости като селски цълвули са. После ни се вменява, че сме ***. И тъй като съм лекар, работя с всякакви хора. Мога да ви кажа, че простотията е повсъвместна. Уж тия от соца били все по- по - най. Ама като му обяснявам какво и как да пия като лекарства, да прави и да не прави за здравето си и какво му е състоянието. Седи и ме гледа като теле в кошара. А до тука с мита, колко сме били добре при соца и как всичко е зле сега.

21

ПенчоСлавейков

преди 4 години

Щом могат да броят до 12 и да оценят, че творчеството на Алеко Константинов е два пъти по-образователно от произведенията на Пенчо Славейков, значи не са чак толкова зле.

20

Дъртак

преди 4 години

До ПапуасЕ, ти вероятно изхождаш от огромния си жизнен опит , та вадиш такива генерални заключения !.п.с. когато цитираните от теб "дърти" , са се сблъсквали с компютър и "браузер" , ти вероятно не си бил и планиран ! Освен това , технологиите не се създават от хлапета не прочели и една книга - напук на холивудските филми !

19

Анонимен

преди 4 години

Много дълга статия. Достатъчно е една дума ***.и!

18

Папуас

преди 4 години

Каквото и да пишете се знае ,че младия са с пъти по умни и интелигентни от дъртите комунистически песвове дори и тия над 40 години. Вие се успокоявайте ,че сте по умни ама се вижда ,че не ставате нито за управление на работното място нито на държавата. 80 % от младите могат да отворят книга а 90 % от дъртите не знаят какво е браузър.

17

Анонимен

преди 4 години

Аз не чета книги защото не са ми итересни. Все пишат някакви си там неща дето не са ми интересни сес се? Опитвам се да се въздържам от лошите неща в живота. Не употребявам алкохол и не съм палил тютюн в живота си - никога! Това което са ми давали да пуша ми казаха, че не е тютюн и ми действа много добре, чувствам се свеж и пълноценен член на обществото. За какво ми е алкохол? Аз да не съм пристрастен алкохолик? Прахчета и хапчета се взимат за здраве - те дават сила - както ред була дава крила :)

16

Анонимен

преди 4 години

Е да , ама сега има банани и тоалетна хартия !

15

Коко

преди 4 години

Тогава нямаше Интернет , но сега са по интелигентни . Добре че Пенчо е показател за знания

14

Анонимен

преди 4 години

Аз съм младеж на 12 години от Дряново и си свалих най-новото приложение на xhamster за айфона ми, може да ми направи злобарка докато карам колата на тате. Кажете ми коя ваша книга има подобни възможности или поне се доближава до такава технология? Не ви чувааааам да усиля ли звука?

13

Тинев

преди 4 години

Цъкат, но я ги накарай да НАПИШАТ каква да е дума с химикалка на лист - светите братя Кирил и Методий ще се зачудят: Това ли е азбуката която сътвориха? Неграмотни, полуобразовани.

12

Тато из Правец

преди 4 години

По мое време ходеха на театър ,кино, концерти . Пред книжарниците имаше опашки за книги...

11

Анонимен

преди 4 години

Съвременните телефони до някъде са и компютри.(те го твърдят)Съвременмият младеж е "комп. грамотен" и прекарва огромна част от времето си пред телефона.( Това е видно за всеки и няма нужда от доказателства.)На никой съвременнен телефон не може да се стартира CAD-CAM програма или таква за Графична редакция.(доказано)От тия твърдения излиза, че да си ком. грамотен според съвремният младеж е да можеш да пишеш "статуси" на шльокавица и да лайкваш у фейсо!А,, честито ви IT-специалисти в БГ!

10

родител

преди 4 години

Какво да говорим за четене ,като учителките ходят по домовете на *** за да ги събират като овце, че и подаръци им носят ,защото щяла да идва проверка от МОН!!80% манговците не могат да четат!!

9

Гoшу

преди 4 години

До 7"Престижно" и "руско" е алабализъм

8

Ко...

преди 4 години

...стаа? Нещо свършиха робите, дето блъскат с по две висши на минимална работна? Добре ви е! Още требе! Малко ви е.

7

Гoшу

преди 4 години

В Читанка.инфо има всички книги на света. Аз си ги чета от телефона. Айде разгур с тия дебели книги по 6 кила

6

Waffen SS

преди 4 години

"Близо 50% от младежите не хващат книга, но цъкат масово в нета""То да са само те,щеше да е повече от прекрасно,но за съжаление и по -възрастните не изостават в тази категория.На тях пък чашата с шльокавица им говори с мил глас

5

Анонимен

преди 4 години

При тези констатации не ви ли е ясно какво бъдеще очаква България, когато тази *** и некултурна маса порасне и започне да управлява страната като директори, министри, депутати и всякакви началници? От сега съчувствам на бъдещото поколение. Впрочем наскоро в престижно руско списание имаше статия,че нещата в Европа ще се влошат, тъй като на мястото на днешното телевизионно идва айфонното поколение, а то е по-необразовано и поради интернет има слаба представа за действителността.

4

Анонимен

преди 4 години

Аз съм младеж на 14 г от Дупница. С едната ръка държа книга с хубави картинки а с другата си държа коня. Тва се казва мулти-таскинг, демек не си губя времето с едно начинание като вас пенсионерите.... въпроси? М?